- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трева-Гадже
Не бе виж сега... аз не съм казал, че който пуши е отрепка или боклук, или че нищо няма да стане от него. Разбира се всичко е до самоконтрол. Всичко трябва да е умерено. Аз не съдя никого, всеки сам избира как да си троши главата. Аз просто изтъквам моята гледна точка, не искам да налагам мнението си на никого. Извинявам се, ако съм се изказал така, че да остана криворазбран. Фактите които изреди са верни, но какво от това? Ти пак страниш от въпроса който ти зададох, а той беше следния. Дай ми една разумна причина човек да пуши трева? Не ми казвай, щото успокоява или за забавление. Пак ти казвам, има много начини да се отпуснеш, успокоиш и да се забавляваш. За мен пушенето на трева е безсмислено щото всичко което тя "дава" аз мога да си го направя и без нея. И всеки човек може. А аз гледам да не правя безсмислени неща в живота си. Разбира се, пак казвам всеки сам избира как да си троши главата. И не, не го казвам като страничен наблюдател, просто не мисля, че това е нещо с което мога да се гордея. Напротив срам ме и съжалявам, че изобщо съм го опитал т'ва лайно. А и да ти кажа... аре да не казвам некви цифри, но много от хората след марихуаната минават на "следващото ниво" и имам не един такъв познат. И сега като ги видя по улиците ги подминавам. Да не става така с всички, но голяма част от тях да. Ненапразно в цял свят марихуаната е дефинирана като наркотик. Ти Холандия я остави... там е друг свят. А и ние не живеем в Холандия. Живеем в България, където последните налични факти са, че марихуаната все още е противозаконна. И никой не го толерира това нещо.
Колкото до пиянството, т'ва си е съвсем отделен проблем, който също е доста грозен в интерес на истината.
Както и да е, спора става безсмислен, за това ще спра. Пак казвам, не искам да налагам мнението си, просто го излагам. Пушете си, живейте си както намерите за добре, мен лично не ме касае кой какво прави. Има една приказка "кой каквото прави, на себе си го прави".
Лек ден от мен
edit - само да отвърна на badsector
1. А какво е ? наркотиците нима не са опиати? Не че има значение.
2. Точно става дума как от тревата и шмъркането си преебават животите, ама отново няма значение.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"