- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое име ви харесва повече? Моля ви помогнете ми
Става въпрос за кученце..
И двете са много изтъркани.
Порови се из сайтовете, има къде-къде по-яки.
Ами аз съм разгледала доста саитове но за мини пинчер няма много подходящи.. Ако имаш някаква идея предложи![]()
![]()
![]()
Няма подходящи ли?
Познавам йоркширски териер, който се казва Арес и тежи 1 кг.
Познавам и един, който се казва Ришельо. Моят е Индиана Джоунс.
Сами пък да ти кажа отива на голдън или на бигъл, не на пинчер.
Тамън се замислих колко много ме кефи Худини, ама за котка. Шерлок също е яко за котарак.
А за пинчер много ми харесва Барнаби.
Имаш ли идеи за женско коте :Д Че засега се казва Палачинка :ДПървоначално написано от PinkPan7her
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Палачинка е яко :ДД
Какво е по характер? На кучо му бяхме избрали име още преди да го видим, но му отива много, понеже е малък изследовател.
Атина звучи супер яко за величествена котка.
Кали и Хера също.
Абе, все на богини ми хрумват. :Д Кашмир е готино също.
Като цяло, много държа на имената и ми е любима тема, затова и не бих си кръстила животното/детето с някво често срещано име. Все едно да си кръстя кучето Гошо и като го викам по улицата, 10 човека да се обръщат.
^ Един познат преди беше изказал такова мнение, че като някой го повикал на улицата "Иванее" и с него се обръщал поне още един човек.
И е тъпо да си кръстиш кучето с българско име, някакси е мега странно и едва ли не се злоупотребява с българските имена.
Иначе на мен имената на авторката ми харесват повече като за пинчер. Не бих кръстил малко куче с някакво "голямо" име, апък ако ще и да е с много силен характер.
Неро, Арес, Хадес, Херк и тн и тн може да ги забравиш според мен. Яки имена са, обаче са за големи кучета. Иначе за нетрадиционни имена имаме някои много хубави имена на български ханове/владетели, които звучат нетрадиционно в днешно време, но са невероятни.
Обаче съм против кръщаването на децата с някакви супер екзотични имена, много ми е странно и съчувствам на деца, чиито родители са се опитали да направят някакво оригинално име от двете си имена или пък са кръстили детенцето с някакво чуждестранно име, което звучи много не-на-място. Разбира се, има и много хубави имена, които много отиват на притежателите им и са нестандартни.
Кубрат звучи невероятно. :ДДД
Моето куче се казва Ричи..![]()
Ама не е такава порода..
Игриво е, но това може да е защото е още малко, ще го видим като порасне :Д Но понякога пък става адската глезла, не мога да я отлепя от себе си :Д Кали много ми харесва, ще го предложа на сестра ми :Д Но засега и с палачинка съм добре :Д Т.е някакво странно е и не особено често срещаноПървоначално написано от PinkPan7her
А и е супер забавно като чувам майка ми в коридора как се кара на котката "Палачинке, пак си ми ровила в цвятатя"
![]()
![]()
Познавам момиче, което имаше болонка и ротвайлер. Болонката се казваше Анаконда, а другото куче беше Трътльо. Все пак кучето прави името, а не обратното. Като при хората е.
От имената, които са дадени до тук, нито едно не ми допадна.
Едни съседи имаха мини пинчер, който се казваше Роро. Сещам се и за друг мъник, който носеше името Морчи, Норчи.. или нещо подобно.
Не знам. Мен не ме бива в измислянето на имена.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Арчи? Ама и то е малко изтъркано.
Иначе моя звяр се казва Тери.. Терминатор!!!(Йоркширски териер е.)
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Котаракът го кръстих Унуфрий, защото реших, че Пухчо е изтъркано.Иначе за кученцето, Нинджа е яко име (вдъхновено от едноименния виц xD ).
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Наш съгражданин си беше кръстил кучето Чиба. Нямаше отърване.![]()
Ако питаш мен Палачинка е велико![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Първоначално написано от ZloboMiR
![]()
![]()
![]()
Един приятел си кръсти контенурката Нурка..Загинах, като ми каза.
Иначе ако е голямо куче, може Ахил или Арес са много яки. Също и Бенджи.
Ако е малко може Да Винчи или Роки. А може и да експериментираш малко.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Палачинка е супер (който е гледал Кварталът на богатите знае кое животно се казва така).![]()
Ати също ми харесва за животно.
Виж в Гуугъл има адски много.
Майк(Майки)
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
Като го измислихме, не знаех за въпросното зайче, но сега всеки го свързва с него :ДПървоначално написано от iiordanova
Мноого хитро!Първоначално написано от ZloboMiR
![]()
![]()
Обаче се сетих за Хектор - бих си кръстила лабрадор/голдън ретривър/ротвайлер така.