- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко навътре се намира детствената ципа?
Знам,че въпросът ми е глупав,но знам за момичета които са детсвени и се самозадоволяват чрез пипане....та интересно ми е колко навътре се намира тази ципа поне горе-долу.един пръст,половин?![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Хващаш едно джобно огледало и почваш да разглеждаш или да мериш![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
ооо някъде към 20 сантиметра
![]()
Височината на момичето x2.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ама то вижда ли се?Първоначално написано от naksdy
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Намира се още на входа на влагалището.
Да?! Тя не е невидима?!Първоначално написано от vanesa0pld
![]()
ДеТствена????
Точно на входа на влагалището е. Не знам защо всеки 12-13 годишен си мисли, че е някъде навътре.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Защо се смееш? Момичето е 100% право.Първоначално написано от MedSestrata
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Смее се заради деТствената, дето е нафраскала авторкатаПървоначално написано от TheBeatles
![]()
Химена се намира на километър, километър и половина навътре. Вземи си водичка и 1 сандвич като почнеш да търсиш, че то не си е лесно... Добре, че още не водиш полов живот, че то вече масово сте такива, еб*те се и после бучите, че еди кво си било "некачествено"...![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Пресветадево... Има много теми по тоя въпрос, търсачката не е за красота.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire