.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Фен Аватара на caty041
    Град
    София

В мен ли е грешката ?

Пиша тази тема , защото вече съм полудяла ..
    И нека без обиди!
    С приятеля ми съм от 10 месеца,но днес се разделихме , тъй като той разбра или по-точно му казаха ,че когато бях на морето съм имала нещо с един .. С въпросния беше една целувка нищо повече , за мен не е малко , но нямам никакви чувства към него [този от морерто] Приятеля ми ми наговори куп глупости от сорта ,че ме мрази ,че съм боклук ,че ме мислел за свястна , но аз не съм .. каза че никога повече няма да сме заедно . В момента не знам какво да мисля .. казах му да помисли и да реши дали иска да поговорим или да се видим и да ми се обади .. той каза ,че няма да ми прости и ,че няма да сме заедно .. и после отново му казах да помисли и да реши дали иска да поговорим или да се видим и да ми се обади .. сега не знам какво става .. дали ще ме потърси дали аз да го потърся след няколко дена . наистна искам да съм с него и съжалявам за това ,което направих .. Помогнете ..
    P.S Съжалявам ако има правописни грешло
    It was a beautiful lie
    A heart stopping illusion
    It was a beautiful lie
    Such a bitter goodbye
    It was such a beautiful lie
    Such a heart breaking, goodbye

Мега фен
    Доста глупава постъпка от твоя страна.

Може да изчакате няколко дни (5-6) да се отървете от излишното напрежение и пак да опитате да се срещнете... един последен опит.

Все пак, хубаво е, че си признаваш...

А у кого да е? Ти си тази, която си е позволила да кръшне и сега е най-добре да си вземеш поука от всички убидни квалификации, които си получила, защото вярвай ми - приятелят ти е в пълното си право да ги използва за теб...

Фен Аватара на caty041
    Град
    София
    да сгреших и то много
    It was a beautiful lie
    A heart stopping illusion
    It was a beautiful lie
    Such a bitter goodbye
    It was such a beautiful lie
    Such a heart breaking, goodbye

Град
    Софийските потайности
    А защо, да те питам аз? Защо ти беше тая целувка ? Нямаш чувства, а целуваш друг. Ок, секс, някак си да разбера, може приятеля ти да не те задоволява, но за мен целувката е страшно интимно нещо и абсолютно на 100% разбирам приятеля ти. Дано това ти е грешка, която цял живот няма да повториш!!! Моето лично мнение е, най-добре остави нещата така, ако той те потърси - простил ти е (евентуално), ако не те потърси - не те желае !!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    А защо, да те питам аз? Защо ти беше тая целувка ? Нямаш чувства, а целуваш друг. Ок, секс, някак си да разбера, може приятеля ти да не те задоволява,
    Тия логики винаги са ме изумявали...
    Да, в теб е грешката .. Изчакай малко, потърси го, поговорете(ако той склони) и каквото сабя покаже. Ако те отхвърли, не се сърди.. засужаваш си го..
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Ако ми беше гадже, и беше целунала друг щях да кажа че си ми изневерила ! Но 10 месеца, той сигурно те обича.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Горе главата. Всички правим грешки, и то всеки ден (или поне аз). Ако те обича достатъчно, ще му мине. Просто е ядосан, което е нормално.
    да слуша

^
    Все пак няма той да ти дойде на крака..
    След няколко дни отиди до тях да го потърсиш, не по телефона.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И аз на негово място щях да съм бясна и едва ли бих простила.
    По-добре му дай няколко дни да се успокои,за да можете да проведете нормален разговор.

В мен ли е грешката ? -
    да

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Сгрешила си. Наранила си го. Ако наистина искаш да си го върнеш и наистина съжаляваш за това, което си направила , направи така, че той да го разбере..Ние не знаме какво точно да направиш, защото не познаваме приятеля ти. Ти си го познаваш и би трябвало да знаеш как да подходиш. Но недей просто да чакаш нещо да се случи... ти трябва да си тази, която да оправи евентуално нещата.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Не вярвам да му мине. И не мен не би ми минало.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Бахти умрялата курва си заклевам се.И имаш нахалството да си мислиш,че грешката може би е в него? Wow.... 10 месеца сте заедно,той 100% те обича но явно ти него не.Я се постави на негово място,как ще се почувстваш ако ходиш с някой от почти година и го обичаш,и някой ти казва че той е "целунал" друга ? На мен изобщо не ми се вярва само да си се мляскала с тоя на морето ама както и да е ... да,грешката е в тебе и още как.Изобщо не го заслужаваш тва момче..боклук долен.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако има и капчица самоуважение, не би те погледнал.

А ти с цялата си наглост се питаш дали грешката е в теб.. Изневерила си му, дори си го лъгала месеци след това и имаш някакви съмнения, че може той да е кривият.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Целувката е нещо много интимно, когато имаш приятел. А да целуна някого ей,така лятно време просто няма да стане при условие, че моето момче не е до мен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Да , в теб е грешката.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    От една страна е прав,защо си целунала това момче,като си нямала никакви чувства към него?!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ебаси наглата.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Повечето тука много се филмирате. "Ако целуне друг/а няма да му простя"

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Повечето тука много се филмирате. "Ако целуне друг/а няма да му простя"

Не става въпрос за прошката. Ако се обичат ще си простят, но да обичам някого и да целувам друг, дори и на майтап...

Някои момичета нямат такива задръжки и го правят. Някои от тях знаят какво правят, други-не. Последствията при едните са едни, при другите няма такива от половинките, защото се разбират и си вярват. Много общо го говорим, но така седят нещата горе-долу.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си