- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревност
Какви причини ви карат да ревнувате гаджетата си ?
Be yourself !
Обикновено не съм чак такава ревнивка , но ... може би ако прекарва по - голямата си част с момичета , знам ли ?![]()
Не казвам , че не трябва да излиза с тях , просто ... да не прекалява...![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
От всичко го ревнувам. Дано не разбере, че смс-ите са му под постоянен надзор.![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
ревнувам, ако ми е дал повод.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Преди се филмирах много, сега вече само при повод може да го изревнувам.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Още не се е намерила такава причина.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Бих ревнувала ако момичета се закачат с него пред мен. Ако той се закача с момичета пред мен явно просто приятеля ми е тъпак. Лошо за него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
същата съм .. ама и той е много ревнивПървоначално написано от rihanna344
![]()
![]()
Ревнувала съм от такива, които открито са го сваляли, но съм му имала винаги огромно доверие и знаех, че нито би ми изневерил, нито би свалял друга.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ревнуват хората с ниско самочувствие, тези които си мислят, че едва ли не не са достойни за гаджето си.
П.П.Само слабите ревнуват![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
всички ревнуват , това , че на теб не ти се е случвало ..Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
![]()
ми не знам, но скубя коси и троша канчета![]()
И аз пак ти казвам, че ревнуват само хората с ниско самочувствие. Ако се замислиш малко, ще разбереш за какво говоряПървоначално написано от musS
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Обикновено ревнувам тайничко, защото му имам доверие и нямам намерение да правя някакви драми заради глупости ... Иначе по принцип ревнувам, когато знам, че някое друго момиче го сваля.. дори и да знам, че той нея не.. просто ми е гадно..
и да си с голямо самочувствие това не е гаранция, че няма да ти изневерят.... хора със самочувствие без покритие под път и над път....Първоначално написано от BlindedAngel
когато не ти дават повод за ревност не ревнуваш...
Ревнувам, когато някоя мацка флиртува с него, а той не прави нищо по въпроса.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..