- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен е
точно така!Първоначално написано от crowberry
Бил еди какъв си, еди що си .. на тебе ще ти е готино ли да ти каже кусурите, които 100% имаш!! Д*ба и повърхностните хора ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хахаха! Нов акаунт ли? Не мисля така!Първоначално написано от Bozichko
) .. Първо: Ние сме два различни човека! Направих си тази регистрация за да си изкажа мнението и още нещо: никога не бих погледнала такава глупава тема или да вляза в тоя сайт,който е дополовина пълен с глупости .. Тъпите хейтъри: НАСТРАНА! Стига сте я обиждали! ПИСНА МИИИ!
.. Тц. И каква ви любов? Офф.. с вас съм тръгнала да се занимавам! =.="
Не ги слушай.. Апък и аз го видях "онзи" какъв е!.. Моля те зарежи го! Поне няма да съм единствената.. знаеш.. хДд
Маги колко са хилихме като четохме коментарите.Мерси защита.Чувствам се като на съдебно дело.Ето най-добрата ми приятелка ви каза че е грозничък.ТЯ да ви разкаже някоя друга история за негоПървоначално написано от twinnieh
Да и не ме е срам.Кифлите се лигавят много , а аз не намирам нещо лошо.Първоначално написано от GOODNESS
ОМГг...... е немилата, ам как... горката.. да се лиши от гадже.. никога.
простотията в'ерно ходила по хората
ам как само хейтва
... тамм по темата: ябълчице, я се осъзнай и бъди благодарна, че някой въобще се е хванал с теб !! горкото момче
казваш, че си на 14..... ако това е така, поне малко разсъждавай като нормален човек
ии да, зарежи го, докато той не е осъзнал с каква ябълка си има работа
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Откъде разбра,че съм аз?? Апък за онзи нямам коментар.. Мани гоо.. Моляя! ;д ВСИЧКИ ти казаха да го зарежеш! хДд .. Дано да прочете тази тема! :Д .. Апък наистина коментарите тук са страхотни! Искам да чета още хейтърски! Много са забавни!Първоначално написано от bonbona102
![]()
Айде стига с тая ябълка вече.![]()
Първоначално написано от GOODNESS
колко да е случайно, тъй както виждаш...
да ти имам малкото мозъче, какви ги говориш, то бива да си прост, ама ти просто стени разбиваш с простотията си.... някъде видях коментар "дано има регистрация и да ти види темата", аз ще допълня - дано в темата те и зареже ..... до сега не разбра ли колко глупаво се държиш, защото се изредиха една камара народ да ти го кажат......
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ти си ми приятелка и си срещу мен как може такова нещо.Ми то си личи аз като видях аватара и като видях думата хейтъри никво съмнение,че си ти.Ше видиш утре с нашта блондинка кво ше те направимПървоначално написано от twinnieh
Първоначално написано от bonbona102
ами, ябълка синяма 2 мнения по въпроса
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Хубу.. вече съм официално един от хейтърите ти! Ябълкии!Първоначално написано от bonbona102
![]()
Тези 2те са толкова зле, че каквото и лошо да кажа, то ще е комплимент за тях...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ами имаме способност да се надсмиваме над себе си.Което в похвалноПървоначално написано от Bozichko
Първоначално написано от bonbona102
ам доста време ще има да си се "надсмивате"![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ами по цял ден кво мислиш че правим.Смеем се на простотиите които правим.Нали Маги penco sexydeso sexy зарибявки ала- балаПървоначално написано от thegreenzombie
Айде заключете темата,че тези пикли няма да престанат да тролват!!![]()
![]()
![]()
![]()
Rock n Roll!!!!!!!!!
Тоест, разбирате колко сте тъпи, но тъй като не може да го промените, продължавате да го правите.Първоначално написано от bonbona102
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ти каквото и да кажеш,все ще е някаква обида към нея.. Още от 1вия ти коментар на тази тема,започна. Така,че я остави! Тя наистина може да е повърхностна,но ти нито я познаваш,нито знаеш нещо за нея! Така,че си вземай ябълките и стига си зяпал тази тема. Какво й е интересното? Че всички,които коментират наричат Софи "тъпа", ли?Първоначално написано от Bozichko
Нещо да ти пречим данък обществено мнение нямаПървоначално написано от sunman
![]()
Това нещо друго би трябвало да компенсира лицето,ако не,не си струва връзката.
Шматкооо кво искаш да кажеш аПървоначално написано от twinnieh