- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен е
Закъсня това трябваше да го напишеш преди малко.Днешния епизод на "ХЕЙТВАНЕ" приключиПървоначално написано от autista88
Няма ли някой модератор да заключи тази изпълнена с интелект тема..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ми сигурно има модератори обаче си хилят на простотиите,които пишем![]()
![]()
Ама естествено! Ние само гледаме как да забавляваме хората. ;ддПървоначално написано от bonbona102
и аз това се чудяПървоначално написано от marin4itu
Не сте спрели още? Сериозно, излагате се. Вярно деца сте, но се излагате жестоко. Не само сте повърхностни, но сте много зле за годините си. Жалки сте, не правите весело, а се излагате жестоко. Ако бях на ваше място, щеше да ме е срам...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
И от какво да ни е срам? Никой не ни познава,нито ни е виждал! Софи,айде да се срамуваме! Мен вече ме е срам..Първоначално написано от Bozichko
![]()
![]()
![]()
Ма то такъв срам начи.Не на истина от какво трябва да се срамуваме.Въобще не ме ебе кво мислят селяните.
Т.е., най-голямо влияние върху вас самите има само и единственото хорското мнение така ли ? Не ме познавате, мога да се правя на идиот. Браво, по страхотен начин разсъждавате. Гордейте се с това, което сте. Жалко, че то е така жалко, безполезно и просташко. Все тая, главите са си ваши, чупете си ги по свой избор![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Виш кво много мразя да ме превъзпитават особено хора като теб.Първоначално написано от Bozichko
Тук не ни разбра! Знаеш ли колко ме грее тъпото хорско мнение?? Пффт.. тръгнала съм да се занимавам с простаци! И кво ся? Като се държим в някъв си сайт така,значи ли,че сме такива и в реалния живот?Първоначално написано от Bozichko
затваряй си очите когато си с него![]()
*не съм чела цялата тема*
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
ВНИМАНИЕ: Авторката се умори от толкова много "акъл" и иска да свърши епизода на новия сериал ХЕЙТВАНЕ. Благодаря,че участвахте! Ще се видим утре!![]()
![]()
![]()
Да наистина мен изобщо не ме интересува кво мислят хората за мен особено непознати.Първоначално написано от twinnieh
И кво? Изписахме 8 стр за грозния ти приятел?!
Ти си си го харесала такъв, с такъв си тръгнала.
Не те заслужава, само му търсиш кусурите.
![]()
![]()
Така, първо : прочетох само първите 1-2 страници от темата.
Второ: Пиклички, хванете се под ръчичка и припкайте към училище - за ваше добро е.
Трето: Към пиклата с грозното гадже: Ти си най-простото същество, на което съм попадала скоро в този форум. Че и си повърхностна на всичкото отгоре. Да не е бил с торба на главата като се тръгнали и да си му видяла само "плочките" ? Защо се оплакваш от избор, който ти самата си направила? Моля те, излез от филма, че като си имаш гадже си нещо повече от другите, защото е твърде вероятно да ти се смеят зад гърба, а защо не и в лицето, просто ти си прекалено вглъбена в изключително ограничената си личност, за да го забележиш. Момчето може да не е кой знае какво ( по твоите думи ), но повярвай ми - някой ден ще си намери момиче, което е на светлинни години от теб, акъла ти, външността ти и манталитета ти. И тогава ти, заедно със също толкова ограничената ти приятелка, може би, ще осъзнаете колко детско и абсурдно гледате над нещата. Но до тогава ще мине известно време и искрено се надявам някой да ти обясни как стоят нещата.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аве,ей умници! Вие откъде знаете как върви връзката й? Тука сте тръгнали да й давате празен акъл.. Ако знаехте как се бяха събрали,щяхте да си промените мнението! С вас съм тръгнала да се занимавам..
Миличка, това си го казала още на втората страница, но вече 7 продължаваш да си напъваш жалкото мозъче в безсмислени опити да се правиш на нещо, което не си.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тая тема реве за ключ!Друго,че простащината на някои лапенца е безгранична! Неграмотни и надути до немай къде дечица се мислят за много умни! Трайте си и не се излагайте! Жалка история!
maDamn
Priceless, чак на мен ми скри топката! Така го написа, че аз ако съм отсреща и имам акъл, не бих посмял да си отворя устата повече... За съжаление госпожичките не могат да го асимилират и да проумеят, че нито са интересни, нито умни, нито нещо повече от останалите, че да продължават. Поне сеира си е техен. Циркаджийки днеска, свиркаджийки утре![]()
Like Jesus
Начи ся виш кво...Първоначално написано от bonbona102
![]()
Интересното е,че допреди няколко минути мислех,че вече няма как да попадна на тема,която да ме изуми с простотията си.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не съм чела излиянията ви, но тва не пречи да отбележа, че авторката е изключително тъпа.