.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 146 от общо 146

Тема: Грозен е

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Не разбирам, какво очакваш да ти кажат?
    NOH8

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    май вече е време за ключ
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на Chacho
    Имаш два варианта. Да търсиш някой по-хубав според разбиранията си или да промениш мисленето си. Но на 30 като се окажеш с 10-15 килограма по-тежка, ще си изпатиш от образа, който създаваш за себе си, ако не обмислиш втората опция.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Сигурно и той не ти е харесал някоя част от тялото, но не го натяква.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Those who find ugly meanings in beautiful things are corrupt without being charming. This is a fault. Those who find beautiful meanings in beautiful things are the cultivated. For these there is hope.

Оскар Уайлд
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен
    Избави момчето от себе си !
    Скъсай го за негово добро !
    Или всичко или нищо .

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от twinnieh
    Аве,ей умници! Вие откъде знаете как върви връзката й? Тука сте тръгнали да й давате празен акъл.. Ако знаехте как се бяха събрали,щяхте да си промените мнението! С вас съм тръгнала да се занимавам..
    Ми да беше писала къв е проблема във връзката й, какво пише дебилщини и се заяжда ?

Наистина сте много смешни.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Фен
    Град
    bg
    [quote="Priceless"]Така, първо : прочетох само първите 1-2 страници от темата.
    Второ: Пиклички, хванете се под ръчичка и припкайте към училище - за ваше добро е.
    Трето: Към пиклата с грозното гадже: Ти си най-простото същество, на което съм попадала скоро в този форум. Че и си повърхностна на всичкото отгоре. Да не е бил с торба на главата като се тръгнали и да си му видяла само "плочките" ? Защо се оплакваш от избор, който ти самата си направила? Моля те, излез от филма, че като си имаш гадже си нещо повече от другите, защото е твърде вероятно да ти се смеят зад гърба, а защо не и в лицето, просто ти си прекалено вглъбена в изключително ограничената си личност, за да го забележиш. Момчето може да не е кой знае какво ( по твоите думи ), но повярвай ми - някой ден ще си намери момиче, което е на светлинни години от теб, акъла ти, външността ти и манталитета ти. И тогава ти, заедно със също толкова ограничената ти приятелка, може би, ще осъзнаете колко детско и абсурдно гледате над нещата. Но до тогава ще мине известно време и искрено се надявам някой да ти обясни как стоят нещата.
    [/quote

Вижте сега хейтъри нещастни няма да го зарежа,не ме заслужава защото му търся кусури.Била съм ограничена личност.Ами вие дори не ме познавате.И не аз ограничената,а вие,защото мислите :Та тъпата си хванала някво гадже о айдеее вече се хвали.Ми не не се хваля.Исках някви нормални отговори може 2 да са,но поне да са нормални.Едно и също казвате.ОК разбрах общото ви мнение,че съм тъпа,повърхностна не го заслужавам .Пък и тук може да съм 1 по-точно да се държа по различно,а на живо съвсем друга.Така,че ме вижте,опознайте и чак тогава обиждайте.А и ако не сте съгласни да ви предам от мен и целия ми клас :Ебете с гъза.И добро утро хейтъри, как спахте.Колко още хора ще обиждате днес защото малко повече се лигавят?

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Така, първо : прочетох само първите 1-2 страници от темата.
    Второ: Пиклички, хванете се под ръчичка и припкайте към училище - за ваше добро е.
    Трето: Към пиклата с грозното гадже: Ти си най-простото същество, на което съм попадала скоро в този форум. Че и си повърхностна на всичкото отгоре. Да не е бил с торба на главата като се тръгнали и да си му видяла само "плочките" ? Защо се оплакваш от избор, който ти самата си направила? Моля те, излез от филма, че като си имаш гадже си нещо повече от другите, защото е твърде вероятно да ти се смеят зад гърба, а защо не и в лицето, просто ти си прекалено вглъбена в изключително ограничената си личност, за да го забележиш. Момчето може да не е кой знае какво ( по твоите думи ), но повярвай ми - някой ден ще си намери момиче, което е на светлинни години от теб, акъла ти, външността ти и манталитета ти. И тогава ти, заедно със също толкова ограничената ти приятелка, може би, ще осъзнаете колко детско и абсурдно гледате над нещата. Но до тогава ще мине известно време и искрено се надявам някой да ти обясни как стоят нещата.
    То момичето каза , каквото има за казване.
    Само не ми ясно , защо пишат повечето момичета в bold([b]) ?
    Седи детинско и не вярвам , че ще бъде повече забелязано , ако е написано така.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Цитирай Първоначално написано от bonbona102
    Вижте сега хейтъри нещастни няма да го зарежа,не ме заслужава защото му търся кусури.Била съм ограничена личност.Ами вие дори не ме познавате.И не аз ограничената,а вие,защото мислите :Та тъпата си хванала някво гадже о айдеее вече се хвали.Ми не не се хваля..Исках някви нормални отговори може 2 да са,но поне да са нормални.Едно и също казвате.Едно и също казвате.ОК разбрах общото ви мнение,че съм тъпа,повърхностна не го заслужавам .Пък и тук може да съм 1 по-точно да се държа по различно,а на живо съвсем друга.Така,че ме вижте,опознайте и чак тогава обиждайте.А и ако не сте съгласни да ви предам от мен и целия ми клас :Ебете с гъза.И добро утро хейтъри, как спахте.Колко още хора ще обиждате днес защото малко повече се лигавят?
    Имаш достатъчно, просто се замисли малко над това което са ти отговорили, вместо да се правиш на гАзарка ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    вече се изтърка .. заключете темата най - накрая!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тя и целия й клас ни казали да са ебем в гъза! Ауу толкова ме засегнахте... Детски акъл още.. Само повтарят "хейтъри, хейтъри" и нищо интелектуално.. То поне забавни да бяха, а те почнаха да се изтъркват.. Айде малки салдки кифлички, отивайте да правите свирки, че там поне не се налага да говорите! Ако ми бяхте дъщери, щеше много да ме е срам от мен!

Айде заключвайте я тази тема, че какво ли не се изписа, а плиткоумието на някои е просто уникално...
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Вижте сега хейтъри нещастни няма да го зарежа,не ме заслужава защото му търся кусури.Била съм ограничена личност.Ами вие дори не ме познавате.И не аз ограничената,а вие,защото мислите :Та тъпата си хванала някво гадже о айдеее вече се хвали.Ми не не се хваля.Исках някви нормални отговори може 2 да са,но поне да са нормални.Едно и също казвате.ОК разбрах общото ви мнение,че съм тъпа,повърхностна не го заслужавам .Пък и тук може да съм 1 по-точно да се държа по различно,а на живо съвсем друга.Така,че ме вижте,опознайте и чак тогава обиждайте.А и ако не сте съгласни да ви предам от мен и целия ми клас :Ебете с гъза.И добро утро хейтъри, как спахте.Колко още хора ще обиждате днес защото малко повече се лигавят?
    Мацка,естествено,че никой не те познава и единствения начин по който създаваш мнение тук е чрез коментари. Каквато си навън,такава трябва да си навсякъде ,защото ти си си ти с добрите и лошите си черти и не е нужно да се оправдаваш. Нормално е ,когато обидиш да ти се връща същото. Ако не си такава в реалния живот защо правиш тези провокации? Мен що не ме хейтват? Щото никого не съм обидила. Или поне се старая така да си изказвам мнението. Хейтъри? Никой не е хейтър,просто на всеки му прави впечатление факта,че смяташ приятеля си за грозен..окей значи не си влюбена. Когато се влюбиш ще го смяташ за най-прекрасния човек на света.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Повече от фен Аватара на NoMore
    Прочетох цялата тема... и останах с впечетлението, че авторката се гаври с всички ви а вие продължавате да й се връзвате. Ако все пак проблема ти е реален... има два варианта, или се примиряваш,, или го зарязваш и търсиш по-красив. Аз лично бих търсила човек, който ще ми харесва. Какъв друг отговор искаш? Няма друг вариант! Като не обръщам внимание на коментарите ти... ще кажа, че си постъпила тъпо като си тръгнала с това момче! И що тръгна с него... щото да си имаш гадже? Комплексирана работа си да знаеш.
    In a mad world , only the mad are sane...

омг...
    Ти си много проста, съвсем честно ти казвам.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Цитирай Първоначално написано от GOODNESS
    Случайно да си кифла?
    Да и не ме е срам.Кифлите се лигавят много , а аз не намирам нещо лошо.
    хахахахаахХАХАХАХАХА Освободи ни от присъствието си малка кифличке . Попътен вятър и дръж си "грозника" щом не искаш да седиш без гадже

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Имаш два варианта. Да търсиш някой по-хубав според разбиранията си или да промениш мисленето си. Но на 30 като се окажеш с 10-15 килограма по-тежка, ще си изпатиш от образа, който създаваш за себе си, ако не обмислиш втората опция.
    +1 Ей, тва е отговор \/

Град
    Софийските потайности
    По-дебилно изречение в живота ми надали съм чел!!!
    Изобщо не ни трябва да опознаваме хора като теб, то не, че всеки 2ри не е такъв малоумник като тебе, ама тва е подробност. Искрено пожелавам на момчето да намери по-добра от теб, а ти цял живот читаво гадже да нямаш!!! Вземи си парцалките и се измитай, че вече ще повърна да те гледам да пишеш едно и също, едно и също... Поне като искаш да се правиш на интересна, имай малко акъл, ясно е....
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Въобще тука има ли човек,който не е написал,че е тъпа или повърностна?? ..

Цитирай Първоначално написано от twinnieh
    Въобще тука има ли човек,който не е написал,че е тъпа или повърностна?? ..
    Аз. За мен отговора е -МАЛКА И ЗАБЛУДЕНА

Мега фен
    Град
    <3
    ии край на цирка
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си