- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен е
Не разбирам, какво очакваш да ти кажат?
NOH8
май вече е време за ключ![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Имаш два варианта. Да търсиш някой по-хубав според разбиранията си или да промениш мисленето си. Но на 30 като се окажеш с 10-15 килограма по-тежка, ще си изпатиш от образа, който създаваш за себе си, ако не обмислиш втората опция.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сигурно и той не ти е харесал някоя част от тялото, но не го натяква.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Those who find ugly meanings in beautiful things are corrupt without being charming. This is a fault. Those who find beautiful meanings in beautiful things are the cultivated. For these there is hope.
Оскар Уайлд
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Избави момчето от себе си !
Скъсай го за негово добро !![]()
Или всичко или нищо .
Ми да беше писала къв е проблема във връзката й, какво пише дебилщини и се заяжда ?Първоначално написано от twinnieh
Наистина сте много смешни.
Първоначално написано от antifashionshit
[quote="Priceless"]Така, първо : прочетох само първите 1-2 страници от темата.
Второ: Пиклички, хванете се под ръчичка и припкайте към училище - за ваше добро е.
Трето: Към пиклата с грозното гадже: Ти си най-простото същество, на което съм попадала скоро в този форум. Че и си повърхностна на всичкото отгоре. Да не е бил с торба на главата като се тръгнали и да си му видяла само "плочките" ? Защо се оплакваш от избор, който ти самата си направила? Моля те, излез от филма, че като си имаш гадже си нещо повече от другите, защото е твърде вероятно да ти се смеят зад гърба, а защо не и в лицето, просто ти си прекалено вглъбена в изключително ограничената си личност, за да го забележиш. Момчето може да не е кой знае какво ( по твоите думи ), но повярвай ми - някой ден ще си намери момиче, което е на светлинни години от теб, акъла ти, външността ти и манталитета ти. И тогава ти, заедно със също толкова ограничената ти приятелка, може би, ще осъзнаете колко детско и абсурдно гледате над нещата. Но до тогава ще мине известно време и искрено се надявам някой да ти обясни как стоят нещата. [/quote
Вижте сега хейтъри нещастни няма да го зарежа,не ме заслужава защото му търся кусури.Била съм ограничена личност.Ами вие дори не ме познавате.И не аз ограничената,а вие,защото мислите :Та тъпата си хванала някво гадже о айдеее вече се хвали.Ми не не се хваля.Исках някви нормални отговори може 2 да са,но поне да са нормални.Едно и също казвате.ОК разбрах общото ви мнение,че съм тъпа,повърхностна не го заслужавам .Пък и тук може да съм 1 по-точно да се държа по различно,а на живо съвсем друга.Така,че ме вижте,опознайте и чак тогава обиждайте.А и ако не сте съгласни да ви предам от мен и целия ми клас :Ебете с гъза.И добро утро хейтъри, как спахте.Колко още хора ще обиждате днес защото малко повече се лигавят?
То момичето каза , каквото има за казване.Първоначално написано от Priceless
Само не ми ясно , защо пишат повечето момичета в bold([b]) ?
Седи детинско и не вярвам , че ще бъде повече забелязано , ако е написано така.![]()
Имаш достатъчно, просто се замисли малко над това което са ти отговорили, вместо да се правиш на гАзарка ..Първоначално написано от bonbona102
вече се изтърка .. заключете темата най - накрая!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Тя и целия й клас ни казали да са ебем в гъза!Ауу толкова ме засегнахте... Детски акъл още.. Само повтарят "хейтъри, хейтъри" и нищо интелектуално.. То поне забавни да бяха, а те почнаха да се изтъркват.. Айде малки салдки кифлички, отивайте да правите свирки, че там поне не се налага да говорите! Ако ми бяхте дъщери, щеше много да ме е срам от мен!
Айде заключвайте я тази тема, че какво ли не се изписа, а плиткоумието на някои е просто уникално...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мацка,естествено,че никой не те познава и единствения начин по който създаваш мнение тук е чрез коментари. Каквато си навън,такава трябва да си навсякъде ,защото ти си си ти с добрите и лошите си черти и не е нужно да се оправдаваш. Нормално е ,когато обидиш да ти се връща същото. Ако не си такава в реалния живот защо правиш тези провокации? Мен що не ме хейтват? Щото никого не съм обидила. Или поне се старая така да си изказвам мнението. Хейтъри? Никой не е хейтър,просто на всеки му прави впечатление факта,че смяташ приятеля си за грозен..окей значи не си влюбена. Когато се влюбиш ще го смяташ за най-прекрасния човек на света.Първоначално написано от bonbona102
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
![]()
![]()
![]()
Прочетох цялата тема... и останах с впечетлението, че авторката се гаври с всички ви а вие продължавате да й се връзвате. Ако все пак проблема ти е реален... има два варианта, или се примиряваш,, или го зарязваш и търсиш по-красив. Аз лично бих търсила човек, който ще ми харесва. Какъв друг отговор искаш? Няма друг вариант! Като не обръщам внимание на коментарите ти... ще кажа, че си постъпила тъпо като си тръгнала с това момче! И що тръгна с него... щото да си имаш гадже? Комплексирана работа си да знаеш.
In a mad world , only the mad are sane...
омг...![]()
Ти си много проста, съвсем честно ти казвам.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
хахахахаахХАХАХАХАХАПървоначално написано от bonbona102
![]()
Освободи ни от присъствието си малка кифличке . Попътен вятър и дръж си "грозника" щом не искаш да седиш без гадже
![]()
![]()
![]()
По-дебилно изречение в живота ми надали съм чел!!!Първоначално написано от bonbona102
Изобщо не ни трябва да опознаваме хора като теб, то не, че всеки 2ри не е такъв малоумник като тебе, ама тва е подробност. Искрено пожелавам на момчето да намери по-добра от теб, а ти цял живот читаво гадже да нямаш!!! Вземи си парцалките и се измитай, че вече ще повърна да те гледам да пишеш едно и също, едно и също... Поне като искаш да се правиш на интересна, имай малко акъл, ясно е....
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Въобще тука има ли човек,който не е написал,че е тъпа или повърностна??..
Аз. За мен отговора е -МАЛКА И ЗАБЛУДЕНАПървоначално написано от twinnieh
ии край на цирка
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.