- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грозен е
Първоначално написано от twinnieh
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Дано той те зареже, кифло.![]()
Че ни изкара и двете мнооого тъпи! Аз съм съгласна с повечето мнения! Зарежи го! Не си заслужава! =.=Първоначално написано от bonbona102
Ам надявай сеПървоначално написано от prout1
И аз на това се надявах,но няма как да стане! Горкото момче..Първоначално написано от prout1
Наистина горкото момче, да ходи с тоя оръфляк "bonbona102"....Първоначално написано от twinnieh
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
^Всеки има право да няма вкус..![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Първоначално написано от Bozichko
.. Ами какво да се прави? ;дд .. Тя просто гледа външния му вид! На живо е по-голям бисер,но както и да е. Май тук не става въпрос за "ужасната" им връзка,а за това кой повече ще затапи! хДд
То се вижда,че коефизиента ви на интелигентност е под 0!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Супер си повърхностна и темата ти единствено предизвиква смях към теб,и съчувствие към него , че е с такъв човек.
Като не ти харесва - не се занимаваш с него и това е. А определено момчето се нуждае от човек , който ще го обича такъв , какъвто е. При теб това е невъзможно да се получи. И все пак не ми стана ясно от какъв зор тръгна с него , щом не ти харесва и не го обичаш ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ОК викате ми че съм тъпа.Ам кво искате да седя на 1 място и да не се лигавя , не мога.Добре Магдалина не е тъпа аз я изкарах като първата кифла ма не е така.Дай сега да ви разправям колко имам по български и така на татък.Е вярно певица съм а те доста често се лигавят.Ама извинете ми аз ако не се лигавя ще стоя на 1 място и нищо няма да правя ,не мога така.И аз какво да направя,че не харесвате кифли.Всеки има право да е метал,кифла,емо,зубър..Така, че аз заради вас се правя на още по голяма глезла от колкото съм мога,а и още .Не се притеснявайте има достатъчно материал за всички злобни "хейтъри"
Първоначално написано от sunman
Аха нашия КОЕФИЗИЕНТ е под нула така ли
Кой ти каза,че не го харесвам.Казвам,че не е красивПървоначално написано от SmilezZz
Научи се да пишеш думата коефиЦиент правилно! ;ддПървоначално написано от sunman
мега уникалните хора сте, заклевам сеам права си е, като не се лигави, няма какво друго да прави, освен да стои на едно място
може ли някой да каже, колко е коефиЗиента на една ябълка
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ми не съм написал аз КОЕФИЗИЕНТ0пЪК И ТИ НЕЩО МНОГО ГОВОРИШ ЗА ЯБЪЛКИ ДА НЕ СА ТИ РОДНИНИ ПО ТОЧНО ГНИЛИТЕПървоначално написано от thegreenzombie
^нда... всеки ден ям ябълкиии да.. много говоря
такъв е живота, свиквай ......
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ми свикнала съм.И като ти гледам аватара няма да му давам определяния не мога да кажа ,че ти не се лигавишПървоначално написано от thegreenzombie
^тази вечер аватарЪт ми става обществен проблемнда, снимката е идиотска ии к'во
шегувам се.....
.......... много хейтваш
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
АЗ ХЕЙТВАМ ДАА ПАК АЗ СЪМ ПОЧНАЛА ЩОТО.ХЕЙТЪРКА СЪМ НА СЕБЕ СИ КАКПървоначално написано от thegreenzombie
Не знам то явно е заразно то всички тука от началото на тази тема се заразих.Даже себе си почнах да хейтвам.
Айде авторката се измори да "хейтва". Очаквайте утре 2-ри епизод на "Хейтване" по teenproblem.net
Ами ако ползва кирилизатор, а? Тогава тъп ли е, че има грешка?Първоначално написано от bonbona102
Абе по същата логика, какво правиш ако някое момче тръгне с теб, защото имаш яко тяло и иска да *осъществи груб телесен контакт* с теб и не му пука за лицето ти, сещаш се, една торба на лицето ако си грозна и ще те опъва без проблем.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!