- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често правите секс?
Е, въпросът е ясен - Колко често правите секс с половинката си?![]()
Два-три пъти на ден.
Достатъчно често...Първоначално написано от edno5
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
страхотен отговорПървоначално написано от Shturrrche88
![]()
Walk with me now, fly with me later...
Ами на такъв въпрос-такъв отговор.Първоначално написано от Rookie
Не мога да кажа 5 пъти седмично (примерно), защото може и да са седем, може и да са два, а може и изобщо да не сме правили секс.
Но пък количеството е достатъчно, така че отговорът ми е такъв...
Проблем?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Много точно! +1Първоначално написано от Shturrrche88
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Рядко..7-8 пъти месечно максимум сега през лятото (гаджето е на майната си)..ии да.
Believe in yourself.
Различно е, понякога може всеки ден в седмицата , може и по 2,3 пъти,може и въобще да не правим... различно е!
maDamn
Трябва да има повече такива хора ! Взимайте пример !Първоначално написано от Inn0cenCe
МНОГО ТИ ЗАВИЖДАМ!Първоначално написано от Inn0cenCe
Нямам половинка и го правя толкова рядко,че ме е срам да си призная![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Когато мога и искам
love is gone!
Когато кажат трябва да си джентълмен![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
И защо да се ограничавам само с половинката???
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Всеки ден по 2-3-4-5 пъти различно .. но и ние зимата сме стигали до 11 после ебаси цистита от протъркване и такива глупости ;д
Първоначално написано от Shturrrche88
Ами той не те пита за точно число? щом се колебаеш между 5 и 7 пъти седмично казваш 6 щото това е посредата -+![]()
Първоначално написано от Biskfitka
Това, че нямаш половинка не значи, че трябва да се ограничаваш. Преди да срещна сегашният си приятел съм имам само една две връзки и то кратки. Била съм с много различни момчета, просто така без обвързване и не съм се притеснявала от това. Но определено е някък по-сигурно с постоянен приятел и сериозна връзка.
Еми ние с моя .. г/д около 10-15 пъти на седмица .. но зависи, когато аз не съм в града или той има много работа, не правим. Но иначе на ден сме достигали до към 4-5 пъти
и после яко гушкане :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"
Женска съм
поне 1 път на ден