Какви храни и напитки трябва да ям и пия, за да се подобри вкуса? Също така колко време преди това трябва да ги ям? Засега знам само за сока от ананас, но не съм сигурен дали действа.
Ми квото хапнеш или пийнеш, то вкуса в устата ти се променя моментално. Но не разбирам защо си пуснал тази тема в раздел секс? Измий си зъбите, вкуса в устата ти пак ще е различен.
О, да, знам за какво пита, просто ме е яд, че не е пред мен и не държа пушка...
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Като видях темата и какво си писал помислих си ,че ще питаш какъв вкус може да има спермата![]()
Автора, ще ти го обясня като човек: не уточняваш вкуса на кое, нито преди кое да ядеш. Направи една лека редакция, ще си спестиш много излишни нерви и спам
Вкуса на спермата ми. Просто искам на момичето да не и е толкова гадно.
ТРОЛОЛ
не е чак толкова лош вкуса на спермата! тя не иска да гълта и заради това мрънка .празни се другаде или по навътре ,за да не усеща вкуса л
love is gone!
Спри цигарите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от unikum
аз също ;D
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
От бира и цигари са ми казвали че спермоляка ми ставал по вкусен!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Левурда....