Много ме кефи даже..
Направо ти казвам, иде ми да му скоча и не знам ... да го изнасиля хахаха ... Не ми е само за секса де, ако се получи нещо по-сериозно много ще се радвам. Аз сега си имам проблеми и секс не мога да правя, а и не ми се бърза. Просто искам да му загатна, че го искам.
Той показва някви симпатии.. в смисъъл много често изявява желание да дойде да ме вземе от нас. Една вечер му казах, че ще сляза с братовчедка ми и той явно.. нз как да го нарека, ама ми вика "Не искаш ли аз...", а колата не е негова...
Веднъж тръгна да кара един приятел до тях. Тръгнаха уж, по едно време тоя приятел се връща пеша, викам кво стана... Той ми вика, че въпросния ме викал с тях.. Постоянно ме закача такъв, бъзикаме си се. Онази вечер като си тръгваше ми вика "Пази се... и ако има нещо ми се обади". Много се учудих, викам му "В смисъл ? Какво да има ?" И той "По принцип, ако имаш нужда от нещо, от помощ, съвет, квото и да е, обади ми се и ми кажи..."
Искам да разбера как ще реагира на намека ми, защото не знам дали просто е любезен и се държи приятелски или има и нещо друго. Има дребни неща, които ме карат да се съмнявам, иначе като цяло си мисля, че и той ме харесва, а много хора почнаха да ни бъзикат, някои дори си мислят, че сме заедно.