- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходене в чужбина
Искам да попитам как се казва тази организация,където ти ходиш в чужбина при някой твой връстник,а после той идва при тебе в България.Мерси предварително.
По принцип би трябвало да се организира от някои училища. Знам, че в 33 ЕГ го правят.
yep.... reality bites -.-
Ами и аз така знам,но аз не сам в езикова и затова питам дали се организира от някое друго място.Мерси все пак.![]()
Обмен.
Austausch на немски, student exchange на английски.
Аз съм по такъв проект. Не е каквото изглежда..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Проектите Комениус -Comenius предлагат такива неща с много страни включени! Била съм така в няколко страни и е супер яко , имам много добри приятели в страните и ако имам възможност мога да ида пак или те да дойдат при мен на гости. СУпер преживяване е , а и доста помага за развиването на езика!![]()
maDamn
Youth For Understanding.. I'm sure
Erasmus, Fulbright Summer Institute са пак подобни, според мен.
трябва да се запишеш по такава програма
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !
Мерси за мненията.По специално търся нещо за Русия,но не мога да намеря, а знам ,че има.
Какво имаш предвид? Защото аз вече втора година участвах и съм си много доволна. Само че беше програма от работата на майка ми.Първоначално написано от crowberry
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
От нашето училище има такъв. Не знам как се казва европейски е. Участват Румъния, Германия, Турция и Гърция. Идват от чужбина за 3 дена, като някой от учениците от нашето у - ще трябва да го приеме в дома си. Ако го направи автоматично заминава и той за 4-5 дена. Иначе отиват тези с най - добър успех.
Други мнения ?
Аз учих в Езикова гимназия в Кърджали... там програмата беше за 1 година да отидеш да учиш в Германия или някъде другаде.. но не помня точно как беше ... би трябвало да се заинтересуваш и да попиташ ръководството на твоето училище или на някоя езикова гимназия) Успех
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
Еми.. не ми хареса просто. Ходих в Германия. Като държава е супер, ама не ми хареса с кой ме бяха разпределили.. И въобще като хора са много различни..Първоначално написано от DesireToFire
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...