- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога предпочитате да си взимате душ ?
Мразя да си взимам душ !!! Толкова е противно да миришеш на душ гел !!! Друго си е миризмата на чиста пот !!!
Има МНОГО хлебарки и ме е страх да се къпя !!!
Че кой се къпе в 21 век ?!?!?
Никой не е пускал казанчето от месеци и сега много МИРИШЕ !! Затова не влизам ТАМ !!!
Подът на банята ни пропадна и не сме се къпали от година !!!!
И сутрин и вечер - какво значение има ?!?
Определено вечер преди лягане, защото сънят ми после е по-сладък !
Определено сутрин преди училище ,защото ме кара да си събудя за дългия ден после !
Спряха ни водата !!
Нямам баня !!! xD xD xD На двора е !! И затова се къпя през месец през студените дни на есента и зимата !!
Въпросът е дали вечер преди лягане или сутрин след ставане ?![]()
![]()
![]()
Понеже с едни приятели започнахме такава дискусия, която ми се стори интересна и реших да попитам и за вашето мнение?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Беше ми лигаво, затова направих анкетата по-интересна !!
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
foreveralone.jpg
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Предпочитам - вечер преди лягане. Особено след изморителен ден ми се отразява супер.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
се тая попринцип, както дойде ;д но вечер като че ли
the sky is the limit.
аз и сутрин и вечер се къпя![]()
Първоначално написано от justme1
Ами най-обичам и сутрин и вечер, ама обикновено не успявам да ставам много рано, затова си оставам с вечерния душ![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Да се къпеш само сутрин е голяма простотия.
Вечер обикновено, но се случва и два пъти на ден. Но преди първа смяна - никакъв шанс.
Анкетата разбива направо..![]()
Определено вечер преди лягане, защото сънят ми после е по-сладък !
женско
Само душ (без косата) си пускам всяка сутрин, преди работа. А вечер се къпя цялостно. Просто нямам време сутрин да си суша косата![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Хаха, анкетата направо кърти мивки!!![]()
Само душ (без косата) вечер, а иначе цялостно къпане най-добре следобяд някъде, ако сме 1-ва смяна или почвика или сутрин, ако сме 2-ра смяна или имам планове за вечерта..
Предпочитам вечер - след тежък ден ми се отразява добре, а и сутрин доста рядко, защото обичам да си поспивам а и после много бавно се оправям за у-ще или навън.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Че кой се къпе в 21 век ?!?!?
Предпочитам вечер.Действа супер релаксиращо на мускулите ми.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
не се представям да стана рано, за да си взема душ, а през деня обикновено се занимавам с друго, така че --- вечер
вечер след училище...ако не ми е студено![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Сутрин.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
И сутрин и вечерОбожавам да съм под душа и горещата вода
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Когато съм втора смяна предпочитам сутрин, ако имам време.
Иначе вечер.