- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Косми.
Здравейте, знам, че ви звучи налудничево, но когато сте девствен и за пръв път ще правите секс, трябва ли да си бръснете космите около члена или не.![]()
![]()
![]()
..
Тва е личен избор, ама е по-добре да няма косми. Или ако има да не са прекалеееееееееено много.
Някои обичат космати, други обичат гладки. Според повечето хора най-добре е да няма косми.
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Зависи какво иска жената.Питай я дали ще и е приятно със.
Дали ще ти е за пръв или за поред път няма значение. А това дали да си обезкосмен си е твой избор, но просто като съвет ще ти кажа, че повечето жени обичат да няма косми там долу![]()
По-добре без![]()
Наистина е по - добре без , но това си е лично твой избор.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от DragonLady
Помисли на тебе да ти се падне космата. Сега си помисли, ако си космат, тя какво си мисли.
Аз съм реалист.
Ебаси тъпия въпрос. Ти сам се погледни, ако се харесваш нема да ги махаш, ако не се харесваш, ще ги махнеш. Може ли да има такива хора бе..![]()
Първоначално написано от bulgariancho
може, може...всичко може
според зависи,ако ти искаш .
Hostis Honori Invidia
ако не си ги обръснеш може да омреш, съвсем сериозно.
то густо, то пусто
Първоначално написано от Vladel
![]()
И въпросът ще бъде "Да си го бръсна ли или го искаш рошав?" ??!![]()
Според мен всички жени обичат обеэкосмените мъже (члена) те каэват че обичат космати но вътрешно каэват друго , эа космите относно тях раэбрах , че ако се иэбръснат после ще параснат и ще бучкат като тръни , така ли е или не ?
ХАХАХАХАХА е кво,може и прическа да си направи-едни негърски плитки или расти-МУЦКА ;*** .. seriously,.. 4 ur own good SHAVE YOURSELF xd..Първоначално написано от ruriiina
много ясно, че ще ги махнеш.. бляк.. :Д моеш да не ги махаш когато си с някой от 100 години , знаеш кфо харесва и сте мега хипер близзки за да не се притеснявате за такива неща :Д откъде знаеш, че момичето няма да се ужаси и да избяга.. :Д аз бих избягала
True. Btw. Mi6inka много сладко мишле.Първоначално написано от SmilezZz
awerw♥
много ми е некомнфортно с косми долу.... и никога не бих се навил с космата...бегай да се бръснеш
Остави си горичка да я гаделичка.![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !