.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Hybrid View

Кое ви харесва повече момичета ?

Кое ви харесва повече момичета момчето с което сте да свърше по обилно по вас или в устата ви или ви е гнус и ви харесва по малкото количество семенна течност
    моята приятелка предпочита по малко че и се гадело при вас и вашите приятелки как е и защо ви харесва или не точно така
    =)

Всяка с предпочитанията си...

Мега фен
    Град
    София
    В устата, но може и по мен. И двата начина ми харесват достатъчно много, че да го позволя.
    Искам да дам "Refresh" на ума си ..
    Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
    Да използвам "Undo" за всички мои грешки
    и да дам "Save" на всички незабравими спомени.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не ми е проблем да свършва, където и да е с изключение на ушите, очите и косата.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Не съм момиче,но обичам по тялото,или просто да си изплезя езика и партньора ми да свърши там.Но зависи с кой си,някой мъже имат много сладка сперма,други супер солена и неприятна.Моят екс обичаше да му свършвам на челото примерно.

но по обилното количесто семенна течност ли ви хар или точно обратното и защо
    =)

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    Цитирай Първоначално написано от macromicro
    Не съм момиче,но обичам по тялото,или просто да си изплезя езика и партньора ми да свърши там.Но зависи с кой си,някой мъже имат много сладка сперма,други супер солена и неприятна.Моят екс обичаше да му свършвам на челото примерно.
    тии .. сериозно ли ?!
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Аз държа да знам, ако повечето отговорим различно от характерното за теб, как точно ще го промениш...?!?

иначе...ако е в устата да не е много, защото ми е трудно да преглътна понякога...иначе не пречи....стига да не се разтече нанякъде...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Сори за офтопика ма при положение,че си прочел Тъмната кула (май) не мога да си обясня как може да го напишеш толкова неразбираемо тоя въпрос?
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не ми е проблем да свършва, където и да е с изключение на ушите, очите и косата.
    maDamn

Град
    In a world you don't exist
    Е сега и претенции за количеството ли да имаме, то не стигат всички други женски претенции в леглото... и извън него
    And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"

Цитирай Първоначално написано от AliceSw
    Аз държа да знам, ако повечето отговорим различно от характерното за теб, как точно ще го промениш...?!?

иначе...ако е в устата да не е много, защото ми е трудно да преглътна понякога...иначе не пречи....стига да не се разтече нанякъде...
    нищо няма да се промени просто ми е интересно при другите как е
    =)

по-обилно,върху мен

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Никво значение.

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    съгласна съм с anja.
    awerw

Град
    Пловдив
    И много и малко сперма да е само да не е на тези места!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от macromicro

е т'ва си е за ''ФЕЙСПАЛМ'' !!!!

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Аз съм много гнуслива, и съм му казала, че не искам да свършва никаде на друго място, освен в мен. И той е ОК с това.

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Не съм гнуслива и за мястото няма значение и се радвам ако е повече количеството. (:
    you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    По принцип нямам претенции - зависи къде сме.Но по лицето става ако не ми иде на косата ,че тогава полудявам.
    Иначе в устата,в задника няма проблем и дали е малко или много.Но доста пъти са ме правили по лицето и като снежанка де ,но иде ли ми на косата както казах откачам
    Ха-ха, е т'ва е , момиче мечта!
    А още по-хубаво .. и си от Пловдив... хахахахах... Снежанка, а?

Повечко да избухва

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Абсолютно ми е все едно

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    По принцип нямам претенции - зависи къде сме.Но по лицето става ако не ми иде на косата ,че тогава полудявам.
    Иначе в устата,в задника няма проблем и дали е малко или много.Но доста пъти са ме правили по лицето и като снежанка де ,но иде ли ми на косата както казах откачам
    След 7-8 години като се замислиш каква си била... най-вероятно ще те е срам от себе си... как ще погледнеш детето си в очите (най-малкото)... и кой ли ще те иска изобщо ...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    След 7-8 години като се замислиш каква си била... най-вероятно ще те е срам от себе си... как ще погледнеш детето си в очите (най-малкото)... и кой ли ще те иска изобщо ...
    Грозданов стига де няма от какво да я е срам.

п.т. не ме е гнус т.с никакво значение няма за мен
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Остей, остей...мен веднъж ме уцели в окото...нямате си идея колко боли [ не знам защо ] пък иначе да свършва където иска, без в мен
    n0 mus1с, n0 l1f3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си