- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое ви харесва повече момичета ?
Кое ви харесва повече момичета момчето с което сте да свърше по обилно по вас или в устата ви или ви е гнус и ви харесва по малкото количество семенна течност
моята приятелка предпочита по малко че и се гадело при вас и вашите приятелки как е и защо ви харесва или не точно така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=)
Всяка с предпочитанията си...
В устата, но може и по мен. И двата начина ми харесват достатъчно много, че да го позволя.
Искам да дам "Refresh" на ума си ..
Да щракна на "Delete" и да изтрия всички проблеми.
Да използвам "Undo" за всички мои грешки
и да дам "Save" на всички незабравими спомени.
Не ми е проблем да свършва, където и да е с изключение на ушите, очите и косата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не съм момиче,но обичам по тялото,или просто да си изплезя езика и партньора ми да свърши там.Но зависи с кой си,някой мъже имат много сладка сперма,други супер солена и неприятна.Моят екс обичаше да му свършвам на челото примерно.
но по обилното количесто семенна течност ли ви хар или точно обратното и защо
=)
тии .. сериозно ли ?!Първоначално написано от macromicro
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Аз държа да знам, ако повечето отговорим различно от характерното за теб, как точно ще го промениш...?!?
иначе...ако е в устата да не е много, защото ми е трудно да преглътна понякога...иначе не пречи....стига да не се разтече нанякъде...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Сори за офтопика ма при положение,че си прочел Тъмната кула (май) не мога да си обясня как може да го напишеш толкова неразбираемо тоя въпрос?![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Първоначално написано от SisiStrange
maDamn
Е сега и претенции за количеството ли да имаме, то не стигат всички други женски претенции в леглото...и извън него
![]()
![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
нищо няма да се промени просто ми е интересно при другите как еПървоначално написано от AliceSw
![]()
![]()
![]()
=)
по-обилно,върху мен
И много и малко сперма да е само да не е на тези места!Първоначално написано от SisiStrange
Първоначално написано от macromicro
е т'ва си е за ''ФЕЙСПАЛМ'' !!!!
![]()
![]()
![]()
Не съм гнуслива и за мястото няма значение и се радвам ако е повече количеството. (:
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Ха-ха, е т'ва е , момиче мечта!Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()
А още по-хубаво .. и си от Пловдив... хахахахах... Снежанка, а?![]()
![]()
Повечко да избухва![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Абсолютно ми е все едно![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
След 7-8 години като се замислиш каква си била... най-вероятно ще те е срам от себе си... как ще погледнеш детето си в очите (най-малкото)... и кой ли ще те иска изобщо ...Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()
![]()
Грозданов стига де няма от какво да я е срам.Първоначално написано от Gr0zDan0v
п.т. не ме е гнус т.с никакво значение няма за мен
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !