- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я
С едно момиче от деца сме приятели и си помагаме.Тя е 1 година по-малка.Тя живее в моя вход, само че тя е на 2рия,а аз съм на 5ия етаж.Като бяхме по малки все сме излизали почти всеки ден, а през ваканциите бяхме неразделни, освен ако някой от нас отидеше някъде.И преди сме си писали заедно домашните или във нас, или във тях.Имаме си естествено и компания ама просто с тях сме повече в училище от колкото да излизаме.Сега като си взех и куче го разхождаме всяка вечер,а след училище като няма никой в тях или в нас си пишем домашните.През четирите дни "ваканция" се бяхме организирали с наши приятели да отидем на планина с едно приспиване.Не бяхме спали цяла нощ,през деня се забавлявахме сред природата,вечерта бяхме много изморени.Всички заспаха.Рая(така се казва момичето)дойде на моето легло и гледахме филм на лаптопа.Филма не беше свършил,всички вече отдавна спяха.Тя ми каза,че и е студено и аз и предложих да се топлим двамата.И така,гушнати сме заспали.Беше най невероятното нещо.И от тогава още повече започнах да си мисля за сериозна връзка с нея.Така исках да я целуна, като се бяхме прегърнали.На сутринта приятелите ни са ни видели,но нищо не казаха.
Тя гадже си имаше,но лятото скъсаха.
Не искам повече да ме приема като приятел.Да,помагаме си и ще продължаваме,но я обичам.Казвал съм и колко е красива,тя казва само благодаря и се усмихва.Тя ми е казвала много пъти,че съм и най-добрия приятел,или като някое момиче ни загледа като вървим ми е казвала "Виж я тая как те гледа,ще я убия!".Дали ме харесва или просто тия думи са шеги.Като я видя искам да и кажа,че я обичам,че като сме се топлели като спим е било най-прекрасното нещо и искам да го повторим.Да,искам пак така да спим.Случва се нашите и двамата да ги няма за цяла нощ и искам да и предложа да спим в нас,но дали ще приеме.Тях дори няма да ги има другата седмица.Нощна са.Като и кажа "Виж Арчи(кучето ми)от ден на ден става по-красив.",тя казва "Еми нали кучето прилича на собственика си."Искам да и го кажа,дори да изглеждам като най големия тъпанар,но ме е страх,че може да изгубим и приятелството си,което поддържаме с години.
И как мислите в крайна сметка.Заслужава ли си да и кажа или има шанс да загубим приятелството си?Дали би преспала в нас и както преди дали би се съгласила да се гушкаме?
Даже ме е прегръщала,но като и беше много гадно.Веднъж и като не се бяхме виждали известно време ми се хвърли на врата.Това значи ли нещо?Имам ли шанс?Ако и кажа,че я обичам и тя гледа с надсмешка на това и не изпитва нищо дали няма да развалим приятелството си?
аз мисля, че имаш шансимали сте толкова много прекрасни моменти и се разбирате чудесно... защо пък да не опиташ
[/i]
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И аз мисля, че имаш шанс.. Затова сте приятели, познавате се от малки, та дори и да не се получи, не мисля, че ще се намразите. Пробвай се![]()
Все си мисля,че ти е намеквала,а сега ти си на ход![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Мерси за отговора.Но ако ме отреже не знам как ще го преживея.Не само,като разбера,че толкова време съм искал сериозна връзка с нея,ами и че ще унищожим приятелството,с което млко хора биха се похвалили.В последно време аз отрязах едно момиче,което бях виждал да се мярка из нашата класна стая,но е от съседния клас.Сега като ме види и изчезва.Та ме е страх да не стане така и с Рая.Да и кажа обичам те,тя да каже,че не изпитва нищо и сме просто приятели и накрая да не се поглеждаме само заради две думи.
оооо това е най-сладката история на света,която съм чела,стискам палци нещата да се получат от все сърце!!!не може да те отреже,по никакъв начин,ако едно момче си излее така чувствата пред мен направо ще умра,Рая е страхотна късметлийка.
Взимайте се!
Или всичко или нищо .
+1Първоначално написано от vakanciqta
![]()
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
много сладка история както вас двамата след като сте заедно (казвам след като сте заедно,защото мисля, че ще се получи и има шанс) .. успех..
![]()
Има много причини да не и споделиш,защото човек няма как да знае,дали няма да бъде отхвърлен,дали няма да загубите приятелството помежду си (колкото и силно да е то).Но ,ако човек не се научи да губи,няма да се научи и как да печели.Според мен може да се каже,че се допълвате единствено.Мисля,че има нещо и от нейната страна,стига да не се объркаш.Сподели и , иначе как ще живееш с тая' мисъл?Ако нямаш смелостта,ако нямаш вярата в себе си ?! В един даден момент ,ще осъзнаеш ,че живота е един миг ,а ти не си споделил чувствата си на момичето което обичаш.
Успех.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Днес след училище си учихме в нас.Бяхме легнали един до друг на леглото и аз я гушках почти през цялото време,тя се смееше.Може би и е било странно и сега ми е гадно,че не и казах.Вечерта разхождахме кучето ми и тя нещо не беше на кеф и я прегърнах.Тя пак нищо не каза,но се усмихна.Как точно да и кажа.Да я прегърна ли след това,какво да направя?
не мисли прекалено,просто действай,бъди искрен това е достатъчно
Хващай я и за ръка. Оплети пръсти в нейните. После ако седнете на някоя пейка пак я прегърни и си гукайте нещо... За чао можеш да я целунеш по бузата, не бързай с любовната целувка да не се стресне![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Като я гушках днес ми беше страшно хубаво.Дали и на нея и е било приятно,защото ако не и беше предполагам,че нямаше да се усмихва или щеше да ме избута,да ме пита какво правя и т.н.Замислих се и над това.Дали и е хубаво?
Като ти чета историята така широко се усмихвам. Правилно предполагаш. Все щеше да ти се измъкне по някакъв начин,а тя не е,значи всичко е..наред.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Стига си се притеснявал а деиствай и кажи кво е станало![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
представи и хипотетична ситуация : момче и момиче са приятели дълги години, ама момчето почва да изпитва чувства и се чуди дали да й каже, ти как мислиш?
и виж как ще реагира..
ако каже нещо положително значи й кажи, инак не, защото ще рискуваш да си загубиш приятелството с нея.. : )
Със сигурност ще се усети.Първоначално написано от bloodyF
Иначе аз си мисля,че трябва да поговориш открито с нея и да й кажеш какво чувстваш.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Еми работата се стигна до там,че като седнем някъде с кучето аз прегръщам нея,а тя прегръща Арчи.Като сме сами вкъщи я гушкам,все още не съм изял някой шамар,но се чудя ако и тя изпитва нещо защо и тя не ме прегръща.Държа се с нея като че ли сме гаджета.Ама тя нищо на среща.Все едно и разказвам вицове се смее/усмихва.Днес като седяхме наблизо и си говорехме,така я бях прегърнал.Исках да я целуна.Значи гушкам я,а тя се държи нормално.Не знам
![]()
Вече всичко в мен крещи да и кажа.Днес като се видяхме се прегърнахме и седяхме известно време така.Бях се възбудил на макс.Искам да я целуна.Дали ще изям някой шамар?Щом така я прегръщам и като се видяхме и тя ме прегръщаше.Иначе като седим някъде само аз я гушкам.Ако не искаше предполагам,че нямаше да излиза с мен,а щеше да си намира оправдания.
Целуни я и не мисли за шамара.
Дори да го отнесеш, ще си се държал като мъж.
Няма нищо по-неустоимо от смелите мъже.
Повярвай ми, правят невероятно впечатление.
Приемай предизвикателства и поемай рискове - от това може само да спечелиш.
В един много глупав филм - "Училище за смотаняци" имаше правило "Бъди безрасъдно смел - смята се за секси". И това е така, повярвай ми.
Бъди мъж, постъпи като мъж. Целуни я направо когато сте близо един до друг. Ако те харесва, това би бил незабравим момент за нея - едва ли не като по филмите. Смелостта много се цени.
Ако ли не, няма нищо лошо в опита, дори неуспешния такъв. По-добре отколкото никакъв опит и унизително отрязване, при което те правят на п*тка и ти разтягат локуми защо не искат да са с теб.
Когато я целунеш следващия път, не мисли за възможния изход от действието ти, а просто го направи. Сериозно - не се задълбочавай върху резултата и как тя ще реагира.
Импулсивност, слушане на сърцето = win.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
действай приятел ... всички чакаме![]()