- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я
Защо имам чувството, че през цялото време е изпитвала чувства към теб, покажи и ти, че изпитваш същото. Не смятам, че ще ти се обиди по някакъв начин и, че няма да иска да сте повече приятели
. Моя съвет е един единствен, послушай сърцето си какво да сториш, то единствено може да те изтласка до правилния път!
След обяд се събрахме в нас,защото нашите излязоха на някъде.Гледахме филм и се бяхме прегърнали.Тя нищо не казваше.По едно време направих нещо тъпо,май и хареса.Хванах и ръката и я сложих сещате се къде.В първия момент несъзнателно понечи да се дръпне,но не оказа такова съпротивление и останахме така.Задържах и ръката там,което още повече ме подлуди.Казах и "Виж заради теб какво става.",при което тя пак нищо не отговори.Доизгледахме филма и тя се прибра.По скайп си писахме нормално както всяка вечер-за училищни глупости.Знам,че беше тъпо от моя страна чак до там да стигна,но станалото станало.Чак да ме намрази не е,ама да не започне да не иска да се виждаме много много,защото сигурно си мисли,че искам...,ама не е така.И както разбрахте пак не и казах.Да продължавам ли.След като за сега не ме е отрязала и не и е писнало от простотиите ми...
ООО колко си прост..
но не ми обръщай внимание, просто съм феминистка и мразя сексуалните намеци. : )
просто я целуни, глОпак такъв!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jeni92_abc
ТИ СИ ЛЮБОВТА
ТИ СИ ГОРДОСТТА
В НАШИТЕ СЪРЦА
! ЛЕВСКИ СОФИЯ !
Еми опитах се днеска да я целуна.Просто се отдръпна.Не повторих опита,ама ми стана гадно.Направо се засрамих,писа ми в скайпа здрасти,но нищо не и отговорих.Незнам как да постъпя![]()
Ам защо просто не поговориш с нея?Така само се измъчваш...
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Така е, много е права мацката.Няма нищо по-неустоимо от смелите мъже.
Обаче си прекалил, меко казано. Не си я целунал, явно е от по-срамежливичките, а ти ще й слагаш ръката там? Аз пък не съм против сексуалните намеци, даже съм силно ЗА, но в твоя случай не е било смелост, а глупост.
Какво да правиш сега?
Честно... не знам дали е добре да й се извиниш, или да се правиш, че не е станало.
Тя си се държи нормално.Като влезе в скайп нали веднага ми писа.След всички тия простотии дето направих не знам как още се държи все едно нищо не е станало.Вярно,много беше глупаво да и скагам ръката на разни места.Тя тогава не настоя да я махне.Ама това с целувката...станах на глупак.Да повтарям ли опитите,нямам си на идея защо след всичко се държи нормално.
Излезте още 2-3 пъти, бъди близо до нея физически, без да прекаляваш като това с ръката и пробвай пак. Отидете на кино, примерноТам е подходящо.
Имам шанс да и напиша сега по скайп "обичам те".Сам съм вкъщи,нашите са на работа,мога да я извикам,да и кажа 2-3 думи,но не знам дали ще я пуснат.Искам да и правя комплименти,ама не от рода на "много си красива",вече се изтърка.
E, недей по скайп,де.Друго си е очи в очи.Първоначално написано от ti6o94
![]()
Еми казах и.Като се прибирахме от училище и вече бяхме във входа.Целувахме се,но тя първоначално не знаеше къде се намира,но взе да отвръща на целувката.И тя ме е харесвала тайничко,прегръдките са и допаднали,но ме притесни,че каза "еми какво ще кажат всичките ни прятели"
.Аз нищо не казах и пак я запрегръщах.Поне не ме отряза.Не ми пука за прителите ни,но на нея май повече и пука за тях
![]()
Ъ, защо тя се притеснява за приятелите ви?
Еми те знаят,че се познаваме от както се помним,знаят,че преди имаше приятел.И аз честно казано не знам от какво се притеснява.Като излизахме сега не беше същата.Някак не говореше.Какво ли не правих.Прегръщах я,казвах и,че е прекрасна и т.н.Сега е в скайп,не ми пише.Дали не беше глупаво от моя страна да я целувам неочаквано във входа и да и казвам всичко.Не мога да се откажа.Стигнах до тук,но сега не е момичето,което познавам.Държи се супер странно.Щом и тя изпитва същото.Оф,сигурно съм първият,който се решава и прави нещо глупаво без да брои до 10.Само за нея си мисля.Толкова я обичам,искам да сме заедно,а тя се колебае.Бих направил каквото каже.Това ми беше най истинската целувка.Целувал съм се с момичета без да изпитвам почти нищо към тях,просто от влияние на алкохола на рожденни дни те са ме нападали.Но днес наистина си имаше тръпка.
Окей, явно трябва да го даваш по-спокойно.
А приятелите й нали са наясно, че няма да се омъжи за първия си приятел?
Еми на линия е,какво ли не и писах.Много ми е гадно.Както казах се държеше странно,като че ли е сърдита,не разбирам.Тогава защо излезе с мен след въпросната целувка.Като изпитва и към мен чувства какъв е проблема.Май не беше много добра идея,защото приятелството е завинаги,а гаджетата са за месец-два,година-две и после едно здрасти не си казват.
Пич пиши тука и ни казвай какво ставаСега какво е станало не ти отговаря ли какво ???
![]()
http://www.facebook.com/groups/pi4at/ Присъединете се в най-яката група на света !!!
Какво става Тишо нещо интересно ???
http://www.facebook.com/groups/pi4at/ Присъединете се в най-яката група на света !!!
Ще потъна в земята.Днес я питах дали ще излиза,каза,че ще си е вкъщи.Не разбирам.Като валеше и беше студено си излизахме,а сега.Държи се много странно.Не смях и да я гушна.Днес си разменихме 2-3 изречения и това беше
.Дори сега и в скайп не е влязла.Какво да направя,че да разбере,че наистина искам да сме заедно и,че не е толкова важно какво ще мислят хората от компанията ни.Не съм на себе си какво направих
![]()
Просто я попитай защо се държи така,![]()
не и ли харесва да е с теб попитай я
![]()
Не знам защо я интересуват приятелите ви попитай я.![]()
Не сме излизали от няколко дни.
Рядко ми пише по скайп и почти не ми отговаря.Излизам през последните дни с един приятел,който по принцип е пиянде и на мен взе да ми харесва да се напивам.Не до такава степен разбира се,че нищо да не помня,но за малко майка ми да ме изгони от къщи.
Не смея и да я потърся.Като не ме иска защо трябва да и досаждам.Този приятел,с който пием ми каза,че го попитала по скайп къде съм се изгубил.Къде съм бил по цял ден,защото ме търсила на полянката,на която разхождаме кучето.Той тъпака и е казал,че и аз се "напивам" с него.Не искам да изглеждам в нейните очи като някакъв алкохолик.Много съм зле.Не смея вече съвсем да я погледна в очите.
Просто поискай да излезете и говори с нея.Кажи и всичко,което чувстваш попитай я защо се държи така...Иначе само ще се измъчваш.![]()
мирише ми на ш*бана страхливка, която не знае как да те отреже и само се чуди как да се измъкне
а тая теория съм я предъвквала в 100 мои поста - момиче, което се държи "странно" и пуска двойствени сигнали не знае кво иска в най-добрия случай
в най-лошият не знае как да те отреже и затова се държи като цапната, странно, отказва да излизате и не ти говори
силно се надявам просто да й трябва време да помисли... въпреки че тая простотия с приятелите ми звучи все едно я е срам от теб и не иска никой да ви вижда
кажи й че въобще не й прави чест да се държи подло и страхливо и да не се страхува да ти каже ясно иска ли те или не
а ти не се притеснявай от себе си, изобщо не си глупак и тъпак, ти си един смелчага, който е постъпил както трябва
и поне си опитал!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Оня твоя приятел що е казал че си пияницаТи не си !! обиясни на Рая за всичко и попитай защо се държи така .