С едно момиче от деца сме приятели и си помагаме.Тя е 1 година по-малка.Тя живее в моя вход, само че тя е на 2рия,а аз съм на 5ия етаж.Като бяхме по малки все сме излизали почти всеки ден, а през ваканциите бяхме неразделни, освен ако някой от нас отидеше някъде.И преди сме си писали заедно домашните или във нас, или във тях.Имаме си естествено и компания ама просто с тях сме повече в училище от колкото да излизаме.Сега като си взех и куче го разхождаме всяка вечер,а след училище като няма никой в тях или в нас си пишем домашните.През четирите дни "ваканция" се бяхме организирали с наши приятели да отидем на планина с едно приспиване.Не бяхме спали цяла нощ,през деня се забавлявахме сред природата,вечерта бяхме много изморени.Всички заспаха.Рая(така се казва момичето)дойде на моето легло и гледахме филм на лаптопа.Филма не беше свършил,всички вече отдавна спяха.Тя ми каза,че и е студено и аз и предложих да се топлим двамата.И така,гушнати сме заспали.Беше най невероятното нещо.И от тогава още повече започнах да си мисля за сериозна връзка с нея.Така исках да я целуна, като се бяхме прегърнали.На сутринта приятелите ни са ни видели,но нищо не казаха.
Тя гадже си имаше,но лятото скъсаха.
Не искам повече да ме приема като приятел.Да,помагаме си и ще продължаваме,но я обичам.Казвал съм и колко е красива,тя казва само благодаря и се усмихва.Тя ми е казвала много пъти,че съм и най-добрия приятел,или като някое момиче ни загледа като вървим ми е казвала "Виж я тая как те гледа,ще я убия!".Дали ме харесва или просто тия думи са шеги.Като я видя искам да и кажа,че я обичам,че като сме се топлели като спим е било най-прекрасното нещо и искам да го повторим.Да,искам пак така да спим.Случва се нашите и двамата да ги няма за цяла нощ и искам да и предложа да спим в нас,но дали ще приеме.Тях дори няма да ги има другата седмица.Нощна са.Като и кажа "Виж Арчи(кучето ми)от ден на ден става по-красив.",тя казва "Еми нали кучето прилича на собственика си."Искам да и го кажа,дори да изглеждам като най големия тъпанар,но ме е страх,че може да изгубим и приятелството си,което поддържаме с години.
И как мислите в крайна сметка.Заслужава ли си да и кажа или има шанс да загубим приятелството си?Дали би преспала в нас и както преди дали би се съгласила да се гушкаме?