.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: Обичам я

Сутринта и писах по скайп,че съм сам,ако иска да дойде до нас.Дойде и още на вратата ме прегърна.Не очаквах .Питах я защо ме отбягва в последно време,тя каза,че не искала компанията ни да разбира поне за сега .Казах и,че ми е все едно дали ще знаят или не и какво ги намесва тях.Въпроса си е дали иска да сме заедно или не.Нищо не каза,взе да ме целува.Натискахме се като не знам си какви.Като си тръгна така се кефех .
    А отоговра го разбрах така:Искам да сме заедно,но приятелите ни как ще го приемат .

Радвам се !!! Не знам защо си мисли че приятелите ви ще го приемат зле Според мен те ще се зарадват А ти пак я попитай дали иска да сте заедно
    http://www.facebook.com/groups/pi4at/ Присъединете се в най-яката група на света !!!

Супер фен Аватара на badsector
    Ммм сладурчета. Направо я награбвай, тия приятелства, дето са от детските години, стават най-яките връзки. И каквото и да стане, няма да си развалите приятелството

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ммм сладурчета. Направо я награбвай, тия приятелства, дето са от детските години, стават най-яките връзки. И каквото и да стане, няма да си развалите приятелството
    Точно
    http://www.facebook.com/groups/pi4at/ Присъединете се в най-яката група на света !!!

Нещо интересно

Е,какво да кажа
    Гушкаме се и т.н.,но като излизаме с компанията тя седи максимално далече от мене.Почти не говорим .
    Като излизаме двамата на по-осамотени места се гушка в мен,слага си ръката дето не трябва и съвсем полудявам .И това последното ме притеснява.Колкото и да е странно...Такива глупости започват да ми се въртят в главата,че ме е срам и да си помисля .Преди ми беше хубаво,сега ми е до такава степен приятно,че...
    И тъй,супер е общо взето,само дето вече да не кажа,че направо не ми и говори пред компанията

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Имаш късмет,моят като се врътне не ми говори 4 дни!!!
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Всичко върви ок,не съм писал отдавна тук.
    Въпрос към момичетата:Какво ви възбужда?
    Направо подлудявам,от една прегръдка и съм в бойна готовност.Не ме разбирайте погрешно,не съм за секса,просто искам и тя да се възбужда.Някак не върви да я попитам как да я възбудя или нещо от тоя род .
    Сори за тъпите въпроси,ама

Фен Аватара на ilia_92
    Град
    Столиците
    Най - добрата тема! 6/6 !

Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.

...колко гледни точки има всяко от нещата,
    и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    На 17 години си и като обясняваш имам чувството, че си 6ти клас. Щом те бара за ху'я, значи си го търси. Не на всяка и стиска да бара там. "Чак ме е срам да си мисля такива неща, бла бла" На пу'тчица ми звучиш малко. Бъди мъж. Стига се оправдавай и срамувай от желанията си.

Тия митове за добрата приятелка си ги избий от главата. Жената привлича ли те физически означава, че ако имате близки отношения, те няма да са само приятелски, най-малкото ше искаш да я чукаш.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Щом те бара за ху'я, значи си го търси.
    Универсална истина.
    Следващият път вместо на няква пълна тъпня, пиши ЛИС на тва.

Не ме слушай, пила съм
    Мисълта ми беше, че е универсална истина.
    Мдам.

Тя те харесва, но вашето приятелство и е ценно, а тя знае, че ако почнете да излизате - това може в бъдещето да попречи, ако евентуално се случи нещо. Затова реагира така. Можеш да си с нея, но само ако си сигурен в това, че също си готов да поемеш този риск.
    Ако е така - в ЛС имаш продължение.
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Star1ight
    Тя те харесва, но вашето приятелство и е ценно, а тя знае, че ако почнете да излизате - това може в бъдещето да попречи, ако евентуално се случи нещо. Затова реагира така. Можеш да си с нея, но само ако си сигурен в това, че също си готов да поемеш този риск.
    Абе, пич, ти въобще знаеш ли за какво говориш? Тя го бара за х'уя, ти да не си развалат приятелството ми говориш? Некъв философ си, май. Че и ЛС-та пишеш без да са те питали. На некъв псевдо-разбирач-философОпсихолог ми мясаш. Въобще не знаеш за какво говориш и целият ти коментар лъха на слива.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    Цитирай Първоначално написано от Star1ight
    Абе, пич, ти въобще знаеш ли за какво говориш? Тя го бара за х'уя, ти да не си развалат приятелството ми говориш? Некъв философ си, май. Че и ЛС-та пишеш без да са те питали. На некъв псевдо-разбирач-философОпсихолог ми мясаш. Въобще не знаеш за какво говориш и целият ти коментар лъха на слива.
    Тя го иска - но не са заедно, защото той и е много добър приятел - и нея я е страх да прецака това. - Какво му има да се разбира. Жените често сами не знаят какво искат - хем иска да го.... хем иска да я поддържа и да и бъде приятел - и затова момчето в подобна ситуация. Това е нормално и често срещано. Така, че ако нещо не си го разбрал - надявам се, сега да ти е по-ясно.
    Made by God, improved by Devil
    Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си