.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Падам си по една колежка

Здраейте,

В курса ми има една много яка колежка. Много е готина. Много бих искал да правя секс с нея, но е трудно да и го кажа. Бихте ли ми дали някакъв съвет?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Започни полека, с каненето на кафе и тн ... не бъди директен още от самото начало, най-много да изядеш боя

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Започни полека, с каненето на кафе и тн ... не бъди директен още от самото начало, най-много да изядеш боя
    Аз съм сигурен че тя си няма никого до себе си.

Град
    Варна
    Е това е добре, но недей от вратата за краката. Давай по леко, ако искаш да те огрее.

Е това е добре, но недей от вратата за краката. Давай по леко, ако искаш да те огрее.
    Проблема е че тя е една година по големичка от мен и е по опитна в живота.

Град
    Варна
    Не мисля, че точно това би било проблем, ако знаеш как да си изиграеш картите

Не можеш ли да ми препоръчаш някаква книга или някаква техника.

Град
    Пловдив,
    По скоро не си трови нервите с това добиче

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Какви техники,хватки,книги,филми. .кви 5 лева бе?! Все едно на карате ходи,отиваш и и казваш чи ти съ ибие,аку тъ обичъ и тъ увъжавъ шъ ти пусни,ако ли нее...чикии!!!!!!!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от linuxman2
    Не можеш ли да ми препоръчаш някаква книга или някаква техника.
    Любовна тактика.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

+1

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Големите ли стават все по тъпи, или все повече малки се представят за големи
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Големите ли стават все по тъпи, или все повече малки се представят за големи
    Много добър въпрос.

Момче, студент си станал, а те е страх да заговориш момичето и от това, че е по-голяма с ЦЯЛА година

Съдбата обича смелите, а съдбата е женски род, тъй че си прави изводите

ООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООО БОООООООООООООООООООООООО ООООЖЕ!
    Брат, честно може ли да си толкоз зле?

Повече от фен Аватара на kilers
    Пичът ви се ебава и вие му се хващате

щом е толкова готина сигурно има и други кандидати, но все пак опитай де и да споделиш какво е станало
    http://nagradionline.info/vote/sandero

Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си