- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Падам си по една колежка
Здраейте,
В курса ми има една много яка колежка. Много е готина. Много бих искал да правя секс с нея, но е трудно да и го кажа. Бихте ли ми дали някакъв съвет?
Започни полека, с каненето на кафе и тн ... не бъди директен още от самото начало, най-много да изядеш боя
Аз съм сигурен че тя си няма никого до себе си.Първоначално написано от DragonLady
Е това е добре, но недей от вратата за краката. Давай по леко, ако искаш да те огрее.
Проблема е че тя е една година по големичка от мен и е по опитна в живота.Първоначално написано от DragonLady
![]()
![]()
Не мисля, че точно това би било проблем, ако знаеш как да си изиграеш картите![]()
Не можеш ли да ми препоръчаш някаква книга или някаква техника.Първоначално написано от DragonLady
Какви техники,хватки,книги,филми. .кви 5 лева бе?! Все едно на карате ходи,отиваш и и казваш чи ти съ ибие,аку тъ обичъ и тъ увъжавъ шъ ти пусни,ако ли нее...чикии!!!!!!!![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Любовна тактика.Първоначално написано от linuxman2
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Големите ли стават все по тъпи, или все повече малки се представят за големи![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Много добър въпрос.Първоначално написано от ccdesigns
Момче, студент си станал, а те е страх да заговориш момичето и от това, че е по-голяма с ЦЯЛА година
Съдбата обича смелите, а съдбата е женски род, тъй че си прави изводите![]()
ООООООООООООООООООООООООО ОООООООООООООООООООООООО БОООООООООООООООООООООООО ООООЖЕ!
Брат, честно може ли да си толкоз зле?
щом е толкова готина сигурно има и други кандидати, но все пак опитай де и да споделиш какво е станало![]()
http://nagradionline.info/vote/sandero
Най-яките награди таблети, МП3 и други. Гласувай за мен, регни се и ми изпрати твоя линк на ЛС за да гласувам и аз за ТЕБ !