- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечния вапрос "Харесва ли ме"
Поредната досадница с въпроса "Харесва ли ме?"Признак ли е когато сяда до мен винаги като дойде, като играем на шише и трябва да избира да прегърне някои избира мен и така нататак...Повечето ще ми кажете питай го.Да да вие луди ли сте аз съм момичее. Плс кажете мнение дали ме харесва??Дори да ви се стори смешно давайте пишете дори и глупости (негативни мнения) пак ще го оценя..Мерси предварително!![]()
![]()
![]()
WhaT The HelL??!
да харесва те
Възможно е да те харесва , ние няма откъде да знаем. Добре , дори и да не му кажеш - намекни му. Но ако си седиш така , без да му отвърнеш - нищо няма да стане , нали знаеш ? И да , пиши на кирилица.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
офф добре ще пиша на кирилица а относно намекването,ще пробвам, но как да му намекна (леле колко сам малоумна)
WhaT The HelL??!
щом като не искаш да действаш направо,прави като него-сядай до него в час,като играете на шише избирай да прегръщаш него и т.н... ще му покажеш че не си безразлична,без да му го казваш в прав текст,току виж си го подтикнала да направи решаваща стъпка...
готин съвет ще го направя обаче онова да сядам при него в час не, защото не сме в един клас даже не сме в едно училище имам предвид че сяда до мен по пеиките като сме проположение че има и други местаПървоначално написано от jeni92_abc
а на вапроса на колко съм няма значение ти на колко си щом ми казваш девоико![]()
WhaT The HelL??!
Личи си , че не си прочела правилата на форума. Задължително трябва да се пише на кирилица. Сега трябва да ти кажа да си оправяш заглавието и текста / темата да бъдат на кирилица.Първоначално написано от CraZyyBetch
Та , намекни му. Как ли ? Просто наистина действай като него , че като те гледам не ми се вярва да сте на повече от 13.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Личи си , че не си прочела правилата на форума. Задължително трябва да се пише на кирилица. Сега трябва да ти кажа да си оправяш заглавието и текста / темата да бъдат на кирилица.
Та , намекни му. Как ли ? Просто наистина действай като него , че като те гледам не ми се вярва да сте на повече от 13. [/quote]
Разбрах за Кирилицата но все пак мерси че ми каза![]()
WhaT The HelL??!
поне си го знаешПървоначално написано от CraZyyBetch
![]()
NOH8
Добре като се науча то ще се видиПървоначално написано от elysunny
![]()
WhaT The HelL??!
Чакай! Първо се гледа опаковката на техните години.Първоначално написано от LambOfGod
![]()
След като ти обръща такова внимание си те харесва.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Да добре, както виждате пиша на кирилица и си поправих някои от грешките а и чак никои... но ще спра до тукПървоначално написано от LambOfGod
WhaT The HelL??!
е чак неграмотна не но просто съм свикнала с англииските букви ама не го отричам, пък и както се вижда поправям сеПървоначално написано от elysunny
WhaT The HelL??!
поправка на единият ти (главният) пост. /в един часа тези грешки оправих, има и запетайки ама не ми се занимава/Поредната досадница с въпроса "Харесва ли ме?"Признак ли е когато сяда до мен винаги като дойде, като играем на шише и трябва да избира да прегърне някои избира мен и така нататак...Повечето ще ми кажете питай го.Да да вие луди ли сте аз съм момичее. Плс кажете мнение дали ме харесва??Дори да ви се стори смешно давайте пишете дори и глупости (негативни мнения) пак ще го оценя..Мерси предварително!
и една вметка пред че и но се пише запетайка
Мерси, а т'ва със запетаите го знам учила съм ги тези нещаПървоначално написано от elysunny
![]()
WhaT The HelL??!
Опасни сте ей![]()
По темата: Сигурно те харесва. Отвръщай му и то ще си покаже.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Първоначално написано от bitchwolf
![]()
Опасни сме ми, а по темата мерси за съвета!!
![]()
WhaT The HelL??!
що спряхте да пишете, моля ви пишете всеки савет е важенн ?! Така има нови признаци миналия ден играхме на карти и трябваше момичето до мен да се смени с един от тях (понеже на мене не ми се ставаше ;дд и между другото бяхме 4-ма) та така тои веднага стана и седна до мен!!Та сега какво мислитеее??!??!
WhaT The HelL??!