- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечния вапрос "Харесва ли ме"
Първоначално написано от CraZyyBetch
Това е причината.
Да не дава Господ!
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
По не многото информация, която ни даде, си личи че те харесва.Няма да е зле се пак да кажеш на колко години си...пофлиртувайте нещо направи му наякой намек или излезте на кафе нещо.Повечето момци са срамежливи особено ако им е първа връзка
така че предприеми нещо
![]()
Чакай, нещо ми падна обхвата на кристалното кълбо, ще ти пиша малко по-късно.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Вечния отговор ; НИЕ няма от къде да знаем... То се усеща/вижда/разбира и т.н.
първо се пише въпрос!!!
и второ,това че си момиче,какво значение има..аз като съм такова,да не би да не съм задавала такива въпроси или не съм канила момче на среща или не съм правила първата крачка.Късметът идва при смелите и надали има значение какъв пол си!![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
То май си личи на колко съм, но ок на 12 сме е?? Може би си права ама тфа с кафето мм не нестава!! Но мерси за съветите..!Първоначално написано от Pothead334
WhaT The HelL??!
Наистина попринцип това, че съм момиче няма значение ама ако бях малко по самоуверена (така да се каже) ноо аз след като му намекна, както ми писаха повечето хора, и след това ще видим какво ще стане..!!Първоначално написано от gabsit000
WhaT The HelL??!
Кристалното кълбо проговори - Хал хабер си нямаш за к'во става дума.
Нахрани нещо момчето, или направи нещо друго с което да му станеш антипатична. Да не си губи времето, че ще е напразно, и ако има поне малко мозък (демек различен от теб).. ще съжалява![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първо, нямаш си и идея колко тъпо ми изглеждаш, второ имам си достатъчно мозък и трето я си гледай работата!!Първоначално написано от IseeDEADbodies
WhaT The HelL??!
харесва те сигурно
Оф не можеш ли да усетиш сама дали те харесва та пускаш теми по форумите. Освен това си само на 12.К'во ще правите? Ще си играете в пясъчника ли? Crazybitch .. момиче на 12 .. накъде отива светът .. ;x
Така сега нито съм първата, нито последната която е пуснала тема за нещо такова.Пък и светът да си отива на където иска мене тва не ме бърка!Първоначално написано от elii94
![]()
WhaT The HelL??!
Харесва те .![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Aми не те бърка. Ти си седнала на земната ос и си се въртиш.. накъдето дойде .Първоначално написано от CraZyyBetch
бЪрка * се пише .. ;д![]()