.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria

Re: Вечния вапрос "Харесва ли ме"

Цитирай Първоначално написано от CraZyyBetch
    Да да вие луди ли сте аз съм момичее.
    Това е причината. Да не дава Господ!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

По не многото информация, която ни даде, си личи че те харесва .Няма да е зле се пак да кажеш на колко години си...пофлиртувайте нещо направи му наякой намек или излезте на кафе нещо.Повечето момци са срамежливи особено ако им е първа връзка така че предприеми нещо

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Чакай, нещо ми падна обхвата на кристалното кълбо, ще ти пиша малко по-късно.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

да
    Не съм перфектен но си струвам!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Вечния отговор ; НИЕ няма от къде да знаем... То се усеща/вижда/разбира и т.н.

Супер фен Аватара на gabsit000
    първо се пише въпрос!!!

и второ,това че си момиче,какво значение има..аз като съм такова,да не би да не съм задавала такива въпроси или не съм канила момче на среща или не съм правила първата крачка.Късметът идва при смелите и надали има значение какъв пол си!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    nqkade iz sveta nz
    Цитирай Първоначално написано от Pothead334
    По не многото информация, която ни даде, си личи че те харесва .Няма да е зле се пак да кажеш на колко години си...пофлиртувайте нещо направи му наякой намек или излезте на кафе нещо.Повечето момци са срамежливи особено ако им е първа връзка така че предприеми нещо
    То май си личи на колко съм, но ок на 12 сме е?? Може би си права ама тфа с кафето мм не нестава!! Но мерси за съветите..!
    WhaT The HelL??!

Град
    nqkade iz sveta nz
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    първо се пише въпрос!!!

и второ,това че си момиче,какво значение има..аз като съм такова,да не би да не съм задавала такива въпроси или не съм канила момче на среща или не съм правила първата крачка.Късметът идва при смелите и надали има значение какъв пол си!
    Наистина попринцип това, че съм момиче няма значение ама ако бях малко по самоуверена (така да се каже) ноо аз след като му намекна, както ми писаха повечето хора, и след това ще видим какво ще стане..!!
    WhaT The HelL??!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Кристалното кълбо проговори - Хал хабер си нямаш за к'во става дума.
    Нахрани нещо момчето, или направи нещо друго с което да му станеш антипатична. Да не си губи времето, че ще е напразно, и ако има поне малко мозък (демек различен от теб).. ще съжалява
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    nqkade iz sveta nz
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Кристалното кълбо проговори - Хал хабер си нямаш за к'во става дума.
    Нахрани нещо момчето, или направи нещо друго с което да му станеш антипатична. Да не си губи времето, че ще е напразно, и ако има поне малко мозък (демек различен от теб).. ще съжалява
    Първо, нямаш си и идея колко тъпо ми изглеждаш, второ имам си достатъчно мозък и трето я си гледай работата!!
    WhaT The HelL??!

харесва те сигурно

Оф не можеш ли да усетиш сама дали те харесва та пускаш теми по форумите. Освен това си само на 12.К'во ще правите? Ще си играете в пясъчника ли? Crazybitch .. момиче на 12 .. накъде отива светът .. ;x

Град
    nqkade iz sveta nz
    Цитирай Първоначално написано от elii94
    Оф не можеш ли да усетиш сама дали те харесва та пускаш теми по форумите. Освен това си само на 12.К'во ще правите? Ще си играете в пясъчника ли? Crazybitch .. момиче на 12 .. накъде отива светът .. ;x
    Така сега нито съм първата, нито последната която е пуснала тема за нещо такова.Пък и светът да си отива на където иска мене тва не ме бърка!
    WhaT The HelL??!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Харесва те .
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от CraZyyBetch
    Цитирай Първоначално написано от elii94
    Така сега нито съм първата, нито последната която е пуснала тема за нещо такова.Пък и светът да си отива на където иска мене тва не ме барка!
    Aми не те бърка. Ти си седнала на земната ос и си се въртиш.. накъдето дойде .
    бЪрка * се пише .. ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си