.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен

Разни хора . ..

Историята може би е много позната на повечето от нас . Става въпрос за хората ,които с всеки изминал ден стават все по-жалки в моите очи. Това са те момичетата от класът ми . Всяка една от тях се бори за известност (без мен защото ми е адски безразлично ), коя в фб ще си праща снимките за харесване , коя ще говори глупости за другата . Какви хора сте вие , тъпи овце ? Нима е най-важното с какви дрехи си облечена , кой батко си забила или в коя скапана тийн дискотека ще се навреш за да си покажеш дупките , или може би това каква драма е станала с момчето ,което обичаш но дори не познаваш . Какво стана с онези , които не мислят само за това как да са по-известни и забележими ? Не може днес да връщат входното по БГ и ти да имаш 4 и да плачеш и да правиш драми за това как си учила нз си колко време а имаш 4 и как никой не те разбира , а ти си великата принцеса на Монако. Единия час казваш ,че тя ти е приятелка ,а втория '' оо , тая ли тая адски ме дразни понеже е адски тъпа и ме сърби а тя не ме почеса '' Какво става в днешни дни , преди 5 години не беше така забога ?!
    Друг пример .. Онзи ден ''Най-добрата ми приятелка'' ме заряза за една пица в бyквалния смисъл. В час по Психология сме ,а на мен ми става неприятно (говорехме на такава тема) и започвам да плача за най-близкият си човек ( баба ми ,която почина не много отдавна) . Сваршва часа , а аз още плача и я питам - Къде ще ходим сега ? (беше голямо междучасие) , а тя ми отговаря : - Еми аз съм с Теди (едно друго момиче). Аз го приех и ок нали . След това излизам на вън и виждам как и купува пица и тя се радва ,че и е взета пица , а и после си призна че е заради пицата. Как можеш да зарежеш приятелката си в труден момент и то заради храна ?! .. Съществуват всякакви типове хора . Но те сами не осъзнават колко са жалки . Да тръгна аз да си пращам покани на ляво и на дясно в фб , само за да бъда по-известна и за какво ? Какво печеля ? Нима така ще бъда нещо повече от другите ? .. ...
    Тези същества всеки ден , все повече и повече ми падат в очите ..
    Исках да споделя мнението си по този въпрос , а и да чуя вашите коментари.
    П.с : 9-ти клас съм на 14 , ако е толкова важно
    Или всичко или нищо .

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Какво очакваш да прочетеш като отговор? Толкова банална тема, че интересно как не си обвинена още в тролстване.
    Моето мнение съм го изразявал, даже като досаден офтопик в повечето теми. Изграждането на един човек зависи първо от семейството, след това от обществото, училището. Обществото ни очевидно за нищо не става, повечето училища също, уви и голяма част от родителите са или твърде заети да връзват семейния бюджет, или тотално не им пука. Ще те "успокоя", преди 5 и даже преди 10 години беше така, е може би не толкова очевадно, просто ти не си се замисляла още над тези неща. Въобще, всичко си пасва. Децата могат да се оправдаят с родителите си, родителите - с политиците, всеки политик с някой етнос, и така.
    Но е и нормално материалистите да са повече - винаги е било така, винаги ще бъде. Това прави моралистите рядък и ценен вид.

Относно най-добрата ти приятелка, радвай се, когато се отървеш от такива. От друга страна, не е необходимо да раздуваш нещата, според мен приятелите трябва да си помагат, а не да се влачат по междучасията. А ако представи си приятелката ти точно този ден не е имала пари за обяд... Та не оценявай хората по това колко време са с теб, а в кои моменти точно.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе

Re: Разни хора . ..

Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Какво става в днешни дни , преди 5 години не беше така забога ?!
    И преди 5, и преди десет години си е било едно и също. Лайнярите не се променят и на 30 да станат. Пак за тях най-ценното ще е псевдо известността. Важното е ти да се запазиш.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наистина по - голямата част са си такива. Колкото и да се чудиш и питаш защо го правят , няма да откриеш отговор. Остави ги да си чупят главите и да направят всичко възможно , за да са "известни".
    За най - добрата ти приятелка: поговори с нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на NoMore
    Трябва да има и такива хора. Какво се възмущаваш? Свикваш и това е бориш се за твоите идеали и забравяш за останалите. Радвай се че поне осъзнаваш някои неща и не си като останалите овце в стадото.
    In a mad world , only the mad are sane...

има мн. глупави и ограничени момичета? еми, Добър Ден . Да не говориме ,че е пълно и с недорасляци ,на които мисленето им от 5 клас насам е в застои... и с всеки изминал ден , се заливат от смях на все по-големи простотии и ни занимават с проблемите си-как някои не им се е усмихнал или ги е "изгледал" ...и аз всеки ден си оправям косата,гримирам се ,лакирам се и се старая да изглеждам добре,но го правя за самата себе си ...както и да е... темата ти е безмислена... такива хора винаги е имало и винаги ще има.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И аз съм така.От много приятели останах само със 3-ма..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Мрън теми бол, още една е ненужна.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си