- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спешно се търси кръв
В фейсбук се разпространява и всякакви глупости се публикуват,но това си е нещо важно ето и написаното :
СПЕШНОООООООООООО!!!!!!!!!! Спешно търсим кръв АВ- (отрицателна) Телефон - 0882 486 442 Касае се за спасяване на човешки живот!!! МОЛЯ ВИ!!! Копирайте и помогнете!!! За Стара Загора!МОЛЯ РАЗПРОСТРАНЕТЕ!
АБ-- се намира много, много трудно...мисля, че по-малко от 4% от хората в света я имат, така че, ако някой е тази група и види темата, щ е хубаво да пише. Може да помогне много.
Чек ами нулева ?
Тя не ставаше ли за всички групи ?
На теория - да, на практика - не.
Бахти...такива неща не се ли поддържат "на склад"?
Аз пък имам роднина с АБ...![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Има военен резерв доколкото знам, но той НЕ се пипа освен във времена на конфликт.Първоначално написано от theseveredgarden
аутиста88, може да е група АБ, но резус факторът да е положителен, а тук е отрицателен, т.е. в такъв случай пак НЕ върши работа. Ако е отрицателен, му/и кажи, че се търси...
Не знам.Първоначално написано от amk933
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Ако няма изогрупова.Първоначално написано от Wax
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тая година като ходя до бчк да дарявам пак ще кажем![]()
Aми, АБ с отрицателен резус фактор могат да приемат от ВСИЧКИ групи с отрицателен резус фактор. Което не я прави чак толкова трудна. Виж ако ти трябва 0(-), там положението е критично, защото тази група може да приема САМО от себе си. Не може дори от 0 (+) в големи количества.
Аз лично съм с Б (-) и ако не беше преувеличена тази "реклама", щях да се свържа с тях и да даря.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
^На практика НЕ е така, но не знам и аз защо.
Аз също съм попълвал квадратчета с различни кръвни групи и резус фактори по биология и знам, че принципно А-, Б-, 0-, АБ- трябва да могат да дарят, но НЕ е толкова лесно...иначе на всеки щях да преливат 0- или 0+...