- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое от двете ?!?
След 7-ми клас ще кандидатствам за хотелиер !! Колко е заплатата на един хотелиер в България ако някой знае да ми пише!
* Та въпроса ми е ако стана готвач,не хотелиер ще взимам ли повече заплата ?? Ако някой може да ми каже ориентировачно колко е заплатата на готвача и на хотелиера ?
Това не са държавни длъжности, че да може да се определи кой взима повече. Този, който е на по-добро място при всички положения.
Един готвач, който работи в някоя дупка, едва ли взима същата заплата, като на готвача в Шератон примерно.
Първоначално написано от Goddess
+1. Пък и ти ако си избираш професията по дохода , който се получава - не те виждам , честно казано.Първоначално написано от Goddess
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, със средно образование голям хотелиер ще стане от теб.
Винаги ми е било смешно, като чуя, че дадено средно училище е по-добре, щот излизаш с професия. Ква професия бе? Банкер със средно някой да е сканал?
![]()
Бе то и какъв хотелиер ще си зависи. Ако държиш малко дву-зведно къщЕ ще зимаш доста малко пари, но пък ако имаш редица 4-5 звезни хотели ще можеш да си бършеш гъза с пари без да се притесняваш. Ама пак си е инвестиция за направата на хотела, реклама, пък да дойдат и клиенти.![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
абе човече, учи това, което ти е на сърце! гаранция ти давам, че ще преуспееш![]()
Това искам и аз..мечта ми е да имам хотел да е до морето и да е голям
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
да беше кандидатствала в пгт до колкото знам си във вазовПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не съм във вазовПървоначално написано от awerw
минавам всяка вечер покрай училището това бях писала
![]()
иначе съм в МГ
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
нали знаеш приказката, който си мрази детето го праща в мг-то![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от PinkPan7her
изключително вярно. важно е след това какво ще правиш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."