- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Говорите ли докато спите ?
говоря на сън, ставам също.
наще крият ключовете за входната врата![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Понякога и майка ми на другия ден ми казва, ама естествено нищо не е разбрала.![]()
Аз се усмихвам.. ии ритам
.. също така обичам да спя като жаба ....
... Сестра ми говори ...
една нощ ме пита "Како , ще ядеш ли супата?"
![]()
... Аа преди 2-3 години когато майка ми е била сервитьорка ии е работела на смени ... ии една нощ както са си спели с тате и тя е станал и го е питала какво ще поръча ... ии татии и е казал , че ще поръча да ляга
![]()
![]()
Believe <3
Всеки ден.. ;д
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Като по-малка да,вече не.
Не, може би само когато имам висока темпераура![]()
awerw♥
До преди няколко години(5-6-7)ставах насън и съм ходела да будя наще и съм им дрънкала някакви неща. Не помня вече какво точно, но помня,че ми разкаваха,а аз не им вярвахКато по-малка съм и бълнувала, брат ми, майка ми са ми казвали. Сега не знам, но не ставам вече на сън.
Everything changes, but beauty remains ...
Да, понякога. Обикновено, ако съм имала мноого натоварен и напрегнат ден.Веднъж и плаках в съня си.
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
понякога, но доста рядко се случва
Живота е рисуване без гума за триене... : )
айде кви сте филмирани, думи нямам. И как сте разбрали че говорите като всъщност сте спали? дрън дрън
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Редовно говоря на сън, поне не ставам..
Да...случвало ми се е.Майка ми ми разказа как една нощ съм я събудила и съм искала някаква кутийка.След като не съм отговорила на въпроса и,тя е разбрала,че сънувам.Странното е,че съм била седнала в леглото и съм си искала кутийката.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Дааа.. постоянно.Обикалям си из стаята.. случвало ми се е да се събудя на 5 метра от леглото или в кухнята.
А като по малка съм обикаляла стаята на наще и съм искала ягоди
![]()
Да!Странното е, че се чувам, но не мога колкото и да опитвам да се събудя...Има случаи, в които извендъж се стряскам в коридора, а майка ми ме пита къде отивам![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Преди много говорех насън , вече по-рядко.По принцип издавам някакви нечленоразделни звуци, но често си и говоря съвсем нормално, не можеш да разбереш, че спа.Случвало се е и да викам.
По Дискавъри даваха, че това е начална фаза на сомнамбулизъм.Има сомнамбули, които дори се самоубиват или извършват убийства на сън, но са считани за невменяеми и не се осъждат, ако се докаже, че не са били будни![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...