понеже мисля след около месец два да си правя татос на китката та някой може ли да даде идеи какво може да си направя и някой ако има да каже дали боли много
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
къде по точно си прави и каква е
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
защо мене много ме радва но аз по точно искам нещто китаиски знации
моето е на тайландски.. http://prikachi.com/images/127/3896127F.jpg
Татуировката е нещо, което няма как да заличиш, освен с лазер .. за това надписа или каквото ще е там трябва да значи все нещо за теб... за да не съжаляваш после.
Не си прави.
Сериозно, ще повърна следващия път, когато видя, че някой иска татуировка, ама не знае ква.
Направи си точка.
Много съм съгласна с това мнение!Първоначално написано от PinkPan7her
Иначе определено боли!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Щом не знаеш каква искаш, защо си решила да си правиш?Това е за цял живот![]()
Много ми харесва лафа:
"Попитали кучето защо си лиже г*за, а то отговорило "вкус"!".
Защо не го направиш на иврит например?![]()
![]()
това нещо ти остава за цял живот! Ако не знаеш какво искаш да си направиш не прави нищо или ако държиш толкова си нарисувай едно цветенце и до там, въпреки, че за мен татуировките са нещо повече от някоя яка фразичка или картинка...
Като искаш да си правиш татуировка поне я направи някъде,където няма да я гледаш всеки ден,иначе ще ти омръзне и ще започнеш да съжаляваш.