- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- бзбзбзбзбзбзбзбзбзбзлялял яляялял
Как може да има такива проклети хора???????????????????
Нали си взехме апартамент и е сравнително малък а ние сме 4 човека и си престрояваме 2 стаи/ защото е доста голяма терасата или там квот се води и окей нали.. почнахме.... и неква шибана ънкава бабичка почна да ни прави проблем как тва щяло да й падне на главата и секвите дивотиии подала жалба в съда и ако й доведем архитект да докаже че не е опасно щяла да я отхвърли... ок дадохме пари на архитект всичко точно там пресмята нз кво прави и й показа че всичко е наред... ама тая пак почна с дивотиите :X било незаконно било не знам си кво.... не знам дали е законно ама съседите до нас и те са си престроили що не им направи на тях проблем? щом за нас е незаконно значи и за тях е за кво с нас се занимава... няма ли си семейство, което да тормози, а се ебава с чужди хора
и заплашва, че ще го срути, това което сме почнали... което значи ВСИЧКИ ПАРИ ОТИВАТ НА ВЯТЪРА
СКАПАНА ЪНКАВА БАБИЧКА
И е кълняла и е обиждала
дееба и откачалката скапана
почти никой няма да го прочете ама бал ли съм го просто се ядосвам и си изливам душата... в събота ще отида там и ще говоря с нея като с човек а ако пак почне с глупостите ще я разнищя..... скапанячка....
БЯСНА СЪМ
nigga stole my bike