- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- бзбзбзбзбзбзбзбзбзбзлялял яляялял
пак едни си бяха престроили на входа козерката стая![]()
![]()
![]()
6б3З10
ами и при нас се пада нещо като козирка на долният етаж нз кво точно е...
nigga stole my bike
Абсолютно същата история с новият апартамент на баба ми.![]()
Тия отдолу бяха викали полиция ,даже бяха казали че само купони се правят..WTF?! ама решиха на съвета ,че няма проблем и тия отдолу се саднаха много.![]()
аман от тея панелки и кооперации най-яко е в къща..тогава кумшиите могат да ти препикават градинката само
![]()
e![]()
6б3З10
неПървоначално написано от Aleks150
за радост и теб те няма тук
nigga stole my bike
пфПървоначално написано от Aleks150
![]()
NOH8
о бога миПървоначално написано от Aleks150
а великият Илко, който лъже, че се казва Алекс, с какво трябва да му се угоди, за да може проблемите да изчезнат
nigga stole my bike
И как по - точно ще ви бутне това, което сте направили![]()
А в случая бабата си е права .. вие не можете просто така да си строите .. ако няма разрешение няма какво да направите. Ако бабата започне да ви съди, вие ще излезете виновни ..
ПС: Изчакайте я още малко и като почине си стройте на воля![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
не смеят да дойдат , прекалено сме величествени и блестящи, за да си позволят да се появят пред нашите неземни личности
nigga stole my bike
докажи, че се казваш Алекс
nigga stole my bike
Е, да, вие като повикате архитект и му платите, той може всичко да й каже. Трябвало е да й кажете тя да намери, а вие да определите граница на парите, които да платите за услугата.
не бе смисъл, че то попринцип си се заплаща за каквито и да е podobni услуги, дори за чертеж и пресмятания
не че сме му платили, за да го каже тва![]()
nigga stole my bike
Да, де и аз същото казах. Тя откъде може да е сигурна, че не сте му платили. В крайна сметка правите нещо, което е незаконно и при положение, че има всякакви смахнати, които бутат какви ли не стени и станахме свидетели на срутили се сгради, то е нормално да се притеснява. А отделно, че сигурно си е и злобна.
ще ме накефи тя да отстъпи и вие да си направите каквото сте решили и козерката да падне ;ддзззззззззз
![]()
6б3З10
Да, злобна е, всички се оплакват от нея, че им прави некви проблеми. Първо казва, че ще оттегли жалбата, после си измисля друга причина да не я оттегли. Говори едно, после друго. Да, права е - незаконно е. Ама да се постави на наше място.... ние буквално се нуждаем от това застрояване, иначе ще живеем като в консерва, а пари за по-голям апартамент нямаме.... дори този беше с някакво намаление. А ако бяхме искали разрешение, както казах - нямаше да ни дадат, защото и тия са проклети хора....
nigga stole my bike
дано й падне върху главата на тая ънкава бабичкаПървоначално написано от bootyboy
nigga stole my bike
и после да я лежите тая бабичка не си заслужава по добре в консерва или черупка![]()
6б3З10
*съчувствие*
И ние сме имали апартаментни проблеми. Тия над нас ни бяха наводнили така, че се беше стекла вода по стената и бяха изгнили частите, които придържат шкафовете към стената. Толкова неща се бяха изпочупили като паднаха шкафовете, толкова разправии, докато направят нещо по въпроса.
На баба ми апартамента по същия начин го наводниха тия отгоре.
Гениите вместо да изкъртят старите плочки в банята, лепили направо нови върху тях и всичката вода падаше между тях и надолу.![]()
насъскай охлюва срещу бапката само да не го сготви че и без черупка ще останеш
![]()
6б3З10
охлюва почина
изсъхна и го метнах през терасата
WaterLilly о и ние сме имали такива проблеми
да тече от горе някъде... в спалнята целият таван е жълт и на петна и пропукан от попила вода от горни етажи
nigga stole my bike
и нас ни наводниха но като им пиках на очите няя проблеми вече
6б3З10
Ние пък сме наводнявали. Майка ми беше пуснала пералнята, ава ръкав на една блуза останал леко отвън и текло, текло. Баща ми става през нощта да отиде до тоалетна и нагазва във вода до глезените. Ама си платихме ремонта. Нямаше сърдити, дори голямата част им беше от застраховката и бяха супер доволни, че им купиха нови дюшечета за децата /под нас е детска градина/.![]()
е някой път се случват такива неща
ама нас ни наводниха, защото им се е спукала тръба и вместо да я оправят те се инатиха
nigga stole my bike
Решението за кое?
Купихме го преди 2 месеца някъде
около 50 000 евро мисля, че беше.... ама е в нова сграда на 2 години някъде, и всичко е чисто и поддържано... и вътре апартамента е готов за живеене има си дограма, климатик, банята е направена... абе всичко е направено, дори и СОТ има, както и биндирана врата.... всичко е точно.... ако не трябваше да се престроява, вече да сме се нанесли.... и ако тая бабушкера не се беше намесила
nigga stole my bike