.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 103

Hybrid View

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Една подобна вещица като някой паркира пред тях на улицата, не при пешаходците, а където трябва и като започне да крещи е непоносимо.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Еми по принцип си е права, няма за какво да я обиждаш. :Д

Супер фен
    Голям питбул винаги върши работа просто отиди с него до бабичката!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    и неква шибана ънкава бабичка почна да ни прави проблем как тва щяло да й падне на главата и секвите дивотии и подала жалба в съда и ако й доведем архитект да докаже че не е опасно щяла да я отхвърли..
    вие сериозно ли? дали сте пари на архитект?
    /ФЕЙСПАЛМ
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    ми
    да
    тя така искаше, пък кой ще иска без пари
    едва ли са били кой знае колко много ама пак...

и я обиждам, защото кълне баба ми

защото просто е проклета
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Трупам си мненията
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xJawz
    Трупам си мненията
    Забранявам ти да го правиш тук!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    Цитирай Първоначално написано от xJawz
    Трупам си мненията
    Забранявам ти да го правиш тук!!!!!!!!!
    Тъй ли!
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Ъпф,колко познато.

Старчокът до нас няма човек от блока(не от входа,а от блока!) дето да не се екарал.некъв оглушал,ама всичко чува(?) и по цял ден търси с кой да се заяде.Беше ни подарявал разни работи от собствения си бизнес докат работеше,после си ги искаше обратно.И ние остъклихме балкона,който разделихме на 2 и то понеже остъклената част по-напрде и той ни съди щото му било ставало сянка,нямал бил светлина,дрън дрън.В крайна семейството се лиши от почивка,за да извади пари,за да бутнем страничната стена,за да сложим прозорец и там,че на тоя да мчу влиза светлина в стаята,в която дори не влиза.Баси.

Град
    Кофаландия
    Пожелайте ми успех.
    След малко отивам с баба да говорим за последно с тая откачалка, дано свали жалбата. И то тя защо я е пуснала? Не защото е незаконно, а защото щяло да и падне на главата. Да не ви разправям къв е цирк просто....

Стискайте палци.
    nigga stole my bike

Guest
    Ей, horacio, във вашия блок има ли двустайни по 35000 евро да си купя?

Град
    Кофаландия
    Не знам, ама има 2 апартамента, които се продават.
    Нз за колко пари.
    nigga stole my bike

Мега фен
    хорацио, а стая под наем даваш ли ?

Град
    Кофаландия
    ти луд ли си
    за 4 човека се чудим как да намерим място, ти искаш и за пети
    ама си заслужава всичката тая разправия... много е хубаво... и сградата и апартамента.... прекрасно е... точно като за мен
    nigga stole my bike

Мега фен
    сестра ли имаш :3

Град
    Кофаландия
    не
    :3
    аз, бабчиту, стареца и мама
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на autista88
    Попринцип всяко престрояване трябва да се узакони. Не може просто да разбиваш стените и да си градиш нови както ти е кеф.
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    Не знам, ама има 2 апартамента, които се продават.
    Нз за колко пари.
    О, това би било прекалено - да сме съседи!

Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от autista88
    Попринцип всяко престрояване трябва да се узакони. Не може просто да разбиваш стените и да си градиш нови както ти е кеф.
    Проблема е там, че ако бяхме подали документи да се озакони, щяха да дойдат от общината да решат дали е безопасно да се строи. Щяха да видят на съседите застройките, които не са законни и да им направят проблем. Не става туко така. Пък ние не искаме да им създаваме проблеми. То нямаше и да има ако тая бабичка не се беше намесила. Защото тия хора ходят по жалби за такива незаконни престройки и дойдат ли, видят ли нашето, ще видят и на другите и ще стане мазало. А никой няма да го озакони това, защото са лайнари тия от общината. Не ни дадоха да си купим апартамента, дето живеем тук от повече от 30 години, пък ще дадат за това.... бе ба ли го... То на тая бабичка проблема й не е, че е незаконно, а си мисли, че ще й падне на главата,
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на autista88
    За първата част от изказването - не знам. Може и да го видят, и да направят проблем, но не е сигурно. Сигурно е какво казва закона по тези въпроси.

Като не го узаконявате, ставате същите като съседа ви, въобще тарикатлък на дребно.

А за това, дали ще дадат. Ако е направено както трябва, нямат избор. На наще и на техни приятели бая неща са узаконили. Ако сте прави, но въпреки това не ви дават - има си съответните институции, където да се оплачете.

А за бабичката - не знам, то си има и поговорка "едно си баба знае, едно си баба бае".
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Боли ви чепа, узаконявате го и тая няма какво друго да направи освен да загрее олиото на котлона и да топне лицето.
    n00bs

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз не мога да разбера, защо има такива глупави деца като авторката, които грам представа си нямат от законодателство, архитектура и жилищна собственост, тръгнали да псуват. Я си представи, че над теб живеят банда идиоти, които са си престроили незаконно терасата и тя вземе та се срути, защото не са си пуснали по законния ред молба за разрешаване на архитектурни промени в блок, в който не живеят само те.
    Когато се пусне тази молба, върви с решението на архитекта дали може или не може да бъде престроена тази тераса. За да не се даде такова разрешение, значи архитектурата на блока не го позволява...
    Ама от де толко акъл у някои. това, че някъв архитект е дошъл и казал "всичко е точно" не означава, че наистина всичко е точно...Мислете малко.
    Паленлните блокове са достатъчно стари, че дори и козметичен ремонт на тераса да предизвика срутване...
    И съседите ви, които също са престроили терасата си, питахте ли ги, дали са имали разрешение от общината? Ако са имали-консултирайте се с тях как да извадите такова, и ако трябва да ви бутнат едно рамо. Ако не са-заяж се с бабето, че и тяхното престоряване е незаконно, защо не бучи на тях, а бучи на вас.

И трето, последно-не може да очаквате да ви посрещнат с хляб и сол всички съседи.За да се съобразяват те с вас, съобразявайте се и вие с тях...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не знам на кой свят живееш, че виждаш така в розово.
    Да не говорим, че имат потвърждение на архитект, че може да се строи, което просто те е домързяло да прочетеш явно.

то все ще се намери кой да разбърка лайната, и като замирише... заеби и аз се дърпам с хазяина за подобни глупости
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Не знам на кой свят живееш, че виждаш така в розово.
    Да не говорим, че имат потвърждение на архитект, че може да се строи, което просто те е домързяло да прочетеш явно.
    Ами не смятам за нужно да чета 5 страници с мнения...прочетох 3, видях че са извикали архитект и кво точно е доказал? Има ли плановете на сградата, които...а даааа, взимат се от общината след изрично поискване, което става след пускане на молба....ммммм розово-не, не съм водна лилия, че да виждам в розово

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си