.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Не знам на кой свят живееш, че виждаш така в розово.
    Да не говорим, че имат потвърждение на архитект, че може да се строи, което просто те е домързяло да прочетеш явно.
    Ами не смятам за нужно да чета 5 страници с мнения...прочетох 3, видях че са извикали архитект и кво точно е доказал? Има ли плановете на сградата, които...а даааа, взимат се от общината след изрично поискване, което става след пускане на молба....ммммм розово-не, не съм водна лилия, че да виждам в розово
    О, толкова си забавен! Направи ме на нищо с тези аргументи, които всъщност са невалидни, защото архитектът си знае доста по-добре от теб как го е потвърдил, и щом е казал, че може, значи е така!

Голям фен Аватара на autista88
    Едно е някой да ти каже "става", а друго да е узаконено, зле ли си ?
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Абе момиче...хвани се стегни.
    Какъвто и да е архитекта, ако няма плановете на сградата, каквото и да каже, ще е само и единствено на база негово лично мнение. Мислиш ли, че такъв довод ще стигне, за да бъде дадено разрешение за престрояване?

Продължавай да си плямпаш, без да си наясно. Това всеки средностатистически идиот го може. И за разлика от теб (явно) поне съм наясно какво е необходимо, за да бъде законно това престрояване.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    То и инструктора на кормуване може да ти каже, да караш със 100 извънградско, но няма да е законно, така, че не виждам какъв е смисъла от архитекта.
    n00bs

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не ми говори на "абе момиче" и не ми викай средностатистически идиот. Разбирам, че те кара да се чувстваш велик/а, но ми нараняваш чувствата.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Не знам на кой свят живееш, че виждаш така в розово.
    Да не говорим, че имат потвърждение на архитект, че може да се строи, което просто те е домързяло да прочетеш явно.
    Ами не смятам за нужно да чета 5 страници с мнения...прочетох 3, видях че са извикали архитект и кво точно е доказал? Има ли плановете на сградата, които...а даааа, взимат се от общината след изрично поискване, което става след пускане на молба....ммммм розово-не, не съм водна лилия, че да виждам в розово
    Тъп ли си или да Доведохме архитект, който направи план и каза, че всичко е окей и може да се строи. И не се взимат от общината плановете. Наизуст си говориш. Аз я разбирам бабичката, че се страхува да не й падне на главата. Ама няма НИКАКВА ОПАСНОСТ. Викнахме ние архитект - той каза че е безопасно (направи планове, има скица, пресмята там, каза кви материали са подходящи). ТЯ викна архитект и човек, който разбира от строителство и той каза "Построено е добре, няма как да се срути" (разбира се след много подробен оглед и скица) Всичко е направено от много лек материал, и повечето от пристройката е остъклено. Как аджеба ще й падне на главата, след като е супер леко? Не стига, че не си прочел всичко, за да видиш за кво точно става дума, хем е вреш. И както казах съседите нямат разрешение. Викнем ли да ни го озаконят - те си патят. Бабичката не дръпне ли жалбата, ще дойдат от общината и пак съседите ще си изпатят. И не става дума, че не дават разрешение, защото архитектурата не позволява, а защото са инати и не дават на никой нищо такова. Просто наистина прочети и виж за кво става дума а не да говориш глупости.
    nigga stole my bike

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Не ми говори на "абе момиче" и не ми викай средностатистически идиот. Разбирам, че те кара да се чувстваш велик/а, но ми нараняваш чувствата.

Авторке, не съм тъп, нито тъпА.
    Само да ти обясня (за не знам кой път)-той е направил план на ТЕРАСАТА ВИ, което не означава, че е наясно с плана на СГРАДАТА, който се издава от ОБЩИНАТА, за да бъде ЗАКОНЕН СТРОЕЖА!
    Колкото и леко да е, каквито и да са плановете му, разликата между частен архитект, и такъв, който е наясно с плановете на цялата сграда е голяма...
    Обичам дечица да си лаят на изуст, защото страдат от голямо его...
    Обичам и българина да си мисли, че винаги е в правото си, дори когато нарушава правно законите и пак да реве...
    Ми супер бе, нека всички си строят незаконно и после да се възмущават от пропаднали тераси, които убиват хора по улиците.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    Кофаландия

Авторке, не съм тъп, нито тъпА.
    Само да ти обясня (за не знам кой път)-той е направил план на ТЕРАСАТА ВИ, което не означава, че е наясно с плана на СГРАДАТА, който се издава от ОБЩИНАТА, за да бъде ЗАКОНЕН СТРОЕЖА!
    Колкото и леко да е, каквито и да са плановете му, разликата между частен архитект, и такъв, който е наясно с плановете на цялата сграда е голяма...
    Обичам дечица да си лаят на изуст, защото страдат от голямо его...
    Обичам и българина да си мисли, че винаги е в правото си, дори когато нарушава правно законите и пак да реве...
    Ми супер бе, нека всички си строят незаконно и после да се възмущават от пропаднали тераси, които убиват хора по улиците.
    Абе ти малоумна ли си? Разбираш ли какво ти говоря изобщо? Не се изразявам като хората или какво? Ти понеже знаеш нали на какво е направил план, дали на терасата или на сградата. Окей де ти понеже си по-наясно със случая от мен. Тия 4 човека, които са пристроили, майсторите и архитектите знаят по-малко от теб. Узаконяването няма нищо общо с плана на сградата и т.н. Просто ти дават документ, че е законно и си викат техен архитект, който ще направи същото, както и направиха тези 2-3, който викнахме. Разсмиваш ме, честно ти казвам
    nigga stole my bike

Град
    Джаф, джаф, джаф...сега по-спокойно ли си? А тези епитетчета ги използвай към съучениците си...

Абсолютно не ме вълнува какво точно е направил. Факт е, че НЕ Е узаконено. Дано да ви треснат по една хубава глоба и да ви накарат да го махнете, че да се осъзнаете.

Нищо лично, просто законите са за всички.

Град
    Кофаландия
    Използвам ги към хора, които заслужават малко или много. За пореден път съм в шок, как хора които изобщо не знаят за кво точно става дума се врат и дават акъл.
    nigga stole my bike

Град
    Цитирай Първоначално написано от horacio
    Използвам ги към хора, които заслужават малко или много. За пореден път съм в шок, как хора които изобщо не знаят за кво точно става дума се врат и дават акъл.
    Мммм, стига злобя, че ще ти избие някоя тийн пъпчица по лицето, та да се омажеш после с фдт...
    Мисли си, че си великолепна, гъчкай се с останалите членове на семейството си в новата си тераска и ми обяснявай дали знам или не знам за кво иде реч.
    Аутиста е много прав....ама нема кой да мисли, важното да се правим на важни и разбиращи...

Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от autista88
    Абсолютно не ме вълнува какво точно е направил. Факт е, че НЕ Е узаконено. Дано да ви треснат по една хубава глоба и да ви накарат да го махнете, че да се осъзнаете.

Нищо лично, просто законите са за всички.
    Мерси.
    Осъзнати сме, спокойно. Такова нещо за пръв път правим (престройка). Питахме човекът, който ни продаде апартамента дали може да се застрои, защото ни е много тясно и той каза "да"... Не е споменавал, че трябва да се узаконява и т.н. И пак казвам, че съседите също ще си изпатят. И това също е причина. Ние мислим да говорим с тях нещо да се разберем да ни ги узаконят на всички, да нямаме никакви проблеми. Не всичко зависи само от нас. Всеки гледа сам себе си, за това сме на такова дередже.

Пхахахах аз фдт не използвам Сбъркала си ме с някой.
    Мда мисля, че съм великолепна. И това НЕ е тераса. Омг никой не е толко луд, че да си построи стая на терасата, дори и аз. Тва не е тераса, тва е покрива на долният етаж.... Лолололо.
    nigga stole my bike

Град
    Оу, ма моля ти се спри да ми отговаряш, защото вече се задавям от смях с безсмислиците, които бълваш. Разлика между балкон и тераса явно не правиш. И трябва да си някакъв ретард, че да не се сетиш, че трябва да е законно всяко престрояване на обща площ (да, тя може да е към вашия апартамент, но не е отделна част, а обща)....

Град
    Кофаландия
    Окей всезнайке
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Какво значение има какво ви е казал предишния собственик. Ясно е, че е незаконно. А и само обиждаш бабата, при положение, че ти сама каза, че няма против, че е незаконно, а се притеснява да не й падне върху главата.

Град
    Аре ще ти помогна, виждам, че не знаеш вече какво да измислиш...

ТЕРАСА
    Тераса (на френски: terrasse, площадка) е архитектурна форма, представляваща открита площадка, построена на някаква основа. Може да е оградена, а може да има и покрив, който закрива цялата тераса или само част от нея. На терасата в отделни случаи може да се гледа като на голям балкон или веранда (когато е покрита). Поне едната ѝ страна е прикрепена към сградата и може да е на няколко нива. Терасата е средство за увеличаване на жилищната площ, особено в райони с топъл климат, защото макар и на открито, създава достатъчно домашен уют и комфорт. На нея може да се отглеждат цветя, да се постави люлка, столове и маса, а дори и плувен басейн

БАЛКОН
    Балкон (на френски: balcon, на италиански: balcone) е архитектурна форма, представляваща издадена навън от сградата платформа, оградена с парапет или друга преграда. В повечето случаи балконът се намира на външната страна на сградата, но в редки случаи може да се срещне и във вътрешността, например в театрални и концертни зали. Също така в отделни случаи може да бъде остъклен, при което се превръща в отделно допълнително функционално помещение. Балконите в градовете често служат за отглеждане на цветя.
    Балконът на Жулиета във Верона

Дали госпожица "невероятна" чатна защо точно трябва да бъде законно престрояването, или все още й е сложно да си пусне гънките в действие, преди да използва поредната обида?

Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Какво значение има какво ви е казал предишния собственик. Ясно е, че е незаконно. А и само обиждаш бабата, при положение, че ти сама каза, че няма против, че е незаконно, а се притеснява да не й падне върху главата.
    Да, аз я разбирам, че се притеснява. Но много хора й доказаха, че няма страшно и тя продължава. Почти цялото е остъклено, няма начин да й падне. Пък и е ясно, че съм го написала в яда си. Днес като говорих с нея не ми се видя, чак толкова луда. Както и да е.

Ох.... напълно наясно съм с узаконяването, колкото и да ми пищите това от мен не зависи. Не аз се занимавам с това. Баба сама прави всичко, щом е решила така да е значи има защо. Колко пъти да обяснявам, не знам. И ме опреличаваш с някаква кифла, а изобщо не си ме виждала, далеч съм от това. Е, нали каза да спра да ти отговарям, ти защо продължаваш?

Не ща да обяснявам на всеки поотделно как стоят нещата. За узаконяването сте прави, аз за него нищо не казвам и аз мисля, че така трябва, дори се скарах на баба, че така е направила, но ми го обясни това за съседите как стоят нещата и нз. кво да правим вече. Всичко е навързано, както казах, не зависи само от нас.
    nigga stole my bike

И понеже на съседите е незаконно, значи и на нас може/трябва да ни е?

По-същата логика аз трябва да мина на червено, защото и другите го правят.

Град
    Кофаландия
    Не, бе просто ще им направят проблем и на тях. За това обмисляме да говорим с тях за узаконяване на всички...
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    И пак за чий........ ще променяте балкони че не сфащам
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не балкон, а искат да строят стая върху долния етаж, който е издаден напред.

Guest
    А вие в 2 или 3 стаи се бутате и колко пък чак толкова ще се увеличи площта с един балкон - пак ще сте си същото количество хора в една стая?

Много обичам като се изказвате "подготвени" - тук въпросът изобщо не е дали ще е безопасно или не, а, че общината не дава разрешения изобщо.

Град
    Кофаландия
    що ъпна темата ве
    ми доста се увеличи - с 2 стаи както и да е
    оправихме се
    всичко ток и жица
    nigga stole my bike

Guest
    Ъ? Увеличила се е с 2 стаи - значи вече е 4 ако преди е била 2 плюс кухня?
    Щях по-рано да пиша ако имах работещи акаунти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си