.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Има ли вероятност той да ме харесва като повече от приятелка

Първо си извинявам ако има подобни теми, темата е може би безмислена...Ще ви помоля да запазите добрия тон, и нека не се обиждаме, става ли ?? И така нека започна...
    От първи до 3 клас в моя клас имаше едно момче с което сядахме заедно,на той се премести в друго училище, не се бяхме виждали от около 6 години (сега сме на 14).Както знаете от тази година сме в нови училища, и на първия учебен ден в голямото междучасие го видях, аз го гледах през цялото време, той също.По-късно той ме намири във Фейсбук и там си писахме около час, после и в скайпа...Предложи ми да пътуваме заедно в автобусе, и до сега всеки ден пътуваме заедно...Пътуваме още с 5 човека от стария ни клас.В коридорите на дасколото като ни види всички ни поздравя, но попринцип с мен най-много говори, тях само ги поглежда.Като ме види, се усмихва и си говорим.Веднъж, когато ние имахме свободен той имаше физическо и аз като гледах през прозореца той ме видя и веднага извади широка усмивка, и ми метна доста очевидно ...Всеки ден като слезем от автобуса с другите 5 човека те нали си тръгват щото са в една посока а ние двамата в друга, и се спираме и двамата си говорим поне 30 минути...Малко ви е скучно и смешно сигурно но все пак има ли някакъв шанс да ме харесва ???

Re: Има ли вероятност той да ме харесва като повече от прият

Цитирай Първоначално написано от iheartsmile
    Първо си извинявам ако има подобни теми, темата е може би безмислена...Ще ви помоля да запазите добрия тон, и нека не се обиждаме, става ли ?? И така нека започна...
    От първи до 3 клас в моя клас имаше едно момче с което сядахме заедно,на той се премести в друго училище, не се бяхме виждали от около 6 години (сега сме на 14).Както знаете от тази година сме в нови училища, и на първия учебен ден в голямото междучасие го видях, аз го гледах през цялото време, той също.По-късно той ме намири във Фейсбук и там си писахме около час, после и в скайпа...Предложи ми да пътуваме заедно в автобусе, и до сега всеки ден пътуваме заедно...Пътуваме още с 5 човека от стария ни клас.В коридорите на дасколото като ни види всички ни поздравя, но попринцип с мен най-много говори, тях само ги поглежда.Като ме види, се усмихва и си говорим.Веднъж, когато ние имахме свободен той имаше физическо и аз като гледах през прозореца той ме видя и веднага извади широка усмивка, и ми метна доста очевидно ...Всеки ден като слезем от автобуса с другите 5 човека те нали си тръгват щото са в една посока а ние двамата в друга, и се спираме и двамата си говорим поне 30 минути...Малко ви е скучно и смешно сигурно но все пак има ли някакъв шанс да ме харесва ???

Може би ; ]] ...
    МОМЧЕ

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Винаги има шанс
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Прочети това, което си написала и сама ще си отговориш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Мхм.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Да, харесва те според мен

Благодаря много на всички, които си направиха труда да прочетат и отговорят Ииии.. до човека, който беше написал да прочета отново, какво имаш впредвид ?? Като го прочета и какво ??
    I came to win, to fly...Get ready for it, get ready for it. I came to win !!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq...6o2_r1_250.gif

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Има голяма вероятност да те харесва.Опитай се да му намекнеш нещо по въпроса и сама ще разбереш.Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си