- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Средно образование в чужбина ?
забравих да спомена, че се интересувам най-вече от англия, защото ми е мечта но и германия и т.н. няма да откажа и искам да попитам дали наистина не се заплаща а и искам да питам за обучението как точно става и на какъв език се води, защото аз само мога да се оправя чрез английски
За агенциите съм съгласна, защото ходя на уроци при една мацка, която е завършила Andover и после е учила в Brown, а сега в СОфия си има агенция. Тя каза, че Андоувър никога не би платила на агенция да им намира ученици от България. Под достойнството им е някак си. Аз лично съм много доволна, преподавателите ми всички са завършили в САЩ и са супер.
Както вече казах, мисля че всички училища са англоезични (поне така ми обясниха)Щом знаеш английски нищо друго не ти трябва.....всичко се преподава на него, а и комуникацията между учениците пак е на английски, т.е няма никакъв шанс да не научиш езика перфектно и да се подготвиш за висше със стипендия някъде в чужбина!Първоначално написано от coockie
Nothing Last Forever
Да бе, за какво говорим изобщо. Аз съм ходила до Ийст Коуст и Уест Коуст в САЩ и да ви кажа, там има и мексиканци и италианци, поляци и германци. и с всички се разбирах на моя скромен и техния още по-скромен (най-често) английски. Трябва да си смел, да не ти пука и да поназнайваш нещичко на единствения ввсепризнат международен език - English. А сега ходя в Essex Prep, където ни пускат да гледаме ту SOuth Park, ту The Daily Show (супер смешни новини!) и въобще е мега яко, не ми трябват никакви учебници и други блаа/
Ole!