.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    забравих да спомена, че се интересувам най-вече от англия, защото ми е мечта но и германия и т.н. няма да откажа и искам да попитам дали наистина не се заплаща а и искам да питам за обучението как точно става и на какъв език се води, защото аз само мога да се оправя чрез английски

За агенциите съм съгласна, защото ходя на уроци при една мацка, която е завършила Andover и после е учила в Brown, а сега в СОфия си има агенция. Тя каза, че Андоувър никога не би платила на агенция да им намира ученици от България. Под достойнството им е някак си. Аз лично съм много доволна, преподавателите ми всички са завършили в САЩ и са супер.

Цитирай Първоначално написано от coockie
    забравих да спомена, че се интересувам най-вече от англия, защото ми е мечта но и германия и т.н. няма да откажа и искам да попитам дали наистина не се заплаща а и искам да питам за обучението как точно става и на какъв език се води, защото аз само мога да се оправя чрез английски
    Както вече казах, мисля че всички училища са англоезични (поне така ми обясниха)Щом знаеш английски нищо друго не ти трябва.....всичко се преподава на него, а и комуникацията между учениците пак е на английски, т.е няма никакъв шанс да не научиш езика перфектно и да се подготвиш за висше със стипендия някъде в чужбина!
    Nothing Last Forever

Да бе, за какво говорим изобщо. Аз съм ходила до Ийст Коуст и Уест Коуст в САЩ и да ви кажа, там има и мексиканци и италианци, поляци и германци. и с всички се разбирах на моя скромен и техния още по-скромен (най-често) английски. Трябва да си смел, да не ти пука и да поназнайваш нещичко на единствения ввсепризнат международен език - English. А сега ходя в Essex Prep, където ни пускат да гледаме ту SOuth Park, ту The Daily Show (супер смешни новини!) и въобще е мега яко, не ми трябват никакви учебници и други блаа/
    Ole!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си