delete
Предполагам и на твойта приятелка й е от скоро.
Ако не си наясно, при повечето момичета първите няколко пъти не усещат кой знае какво... така е и при някои момчета ... радвай се на този период, в който можеш да си свършваш когато искашняма да продължи дълго...
Както казах и аз бях така в началото ... но след като и аз и приятелката ми задобряхме ... и тя взе повече да се наслаждава ... и взе да става все по-трудно да си свършвам когато си искам.
За това наслаждавай се ... и не мисли за това кога да свършиш ... когато ... тогава .... хубаво е все пак, че се опитваш да се съобразиш с партниорката си ... но както казах ... ако и на нея й е един от първите пъти - няма нужда. - тя ще се наслади толкова ... колкото и ти![]()
delete
Малко липсва правопис и пунктоация ,но имах нужда да си излея някъде как се чувствам
Стига си я питал за миналото иКаквото било, било.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Наистина няма смисъл да се връщаш към миналото.. От опит ти го казвам..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Това обръщане назад към миналото и ще доведе само до тровене на нерви както от твоя, така и от нейна страна.
Относно секса. Някак си... се усеща сякаш..смисъл щом можеш и искаш да контролираш продължителността съобразявайки се с гаджето ти ( или поне аз така го разбрах) просто се води по нея...смисъл..то някак си трябва да се усеща тя дали е към края или дали и е приятно и иска още и т.н.
Ако говориш с нея за това също няма да ти е в минус![]()
+1Първоначално написано от Mi6inka
И аз съм на същото мнение ! .. Нищо няма да се промени ..Първоначално написано от kyon
Любовта е за хора,които нямат пари да си купят секс !