Здравейте! Да опиша на кратко връзката ми ... ходя с това момиче вече почти 9ти месец (след 9 дена правим 9 месеца) ... та да се върна към въпроса... Как да постъпя когато тя ме ревнува дори когато говоря с някое момиче ... с което и да било, за най обикновени работи ... дори по работа или учене. Обяснявал сам й хиляди пъти че обичам само нея... и щом съм с нея значи намирам нещо което в другите го няма ... също така съм и обяснявал че нищо не значи това говорене (най обикновеното дори) ... нямам никакви чувства към други момичета - НО НЕ !! Тя винаги ама ВИНАГИ мисли най лошото ... имам чувството че иска да чуе - "да ХАРЕСВАМ ЕДИ СИ КОЯ" ... с такова впечатление съм останал ... Супер много съм й говорил - мъчи се от време на време да не се дразни ... - та тя дори някои не ги познава. Казвал съм й че ако се разделим някой ден няма да е заради друго момиче а заради тази ревност, нито заради секса - защото си го имам когато поискам ... незнам незнам ...

Кажете ми как да постъпя ... а тя не е от момичетата които хойкат наляво надясно, дори много рядко излиза с приятелките си ... - сравнение с нашето излизане ... Благодаря предварително !