.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Дайте ми съвет !

Никога не съм вярвала,че ще питам някого друг за това винаги съм давала хубави съвети но незнам сега какво да правя много харесвам един колега ... супер яко си пищем по скайп но незнам как да му кажа че го харесвам на лекций просто говорим общи неща незнам .. немога да му кажа директно ей харесвам те.. как да му покажа че е така ... пиша му целувки и т.н ама той го приема каот на базик може би дали разбира... :х казвайте ... как да му покажа супер много го харесвам само за него мисля...

Мега фен Аватара на FuckedUp
    не | знам.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Град
    Софийските потайности
    Ами освен да бъдеш по-настоятелна, по-убедителна и целувките от скайп да ги превърнеш в целувки в реалния живот, друго не се сещам. Винаги можеш да го хванеш за оная работа Покани го на разходка, някъде да останете само 2мата, натискай му се повече. Ебаси, тва момиче да харесва някого и да не знае как да го има... То пък вече съвсем ви се загуби акъла бе...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на djipsito
    Закачай се, докосвай го, бъзикай го, гледай го в очите, усмихвай му се повече.... деа знам... Искай да ти помага с нещо, мисля, че се кефят като се чувстват значими..

Ма недей с някви изляния и любовни речи, че ще избяга...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на leadyflame
    ти си в уни, а още не можеш и не знаеш как се пишат "незнам" и "немога"

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame
    ти си в уни, а още не можеш и не знаеш как се пишат "незнам" и "немога"
    И аз тва забелязах между другото...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    не | знам.

!!!!!!!!!!!!!!!

Ррррр... и на мен ми бърка вече в кривото черво това..

По темата : Когато лицето Х , харесва лицето Y , това някак си си личиииии! А ако лицето Y толкова не се усеща за какво иде реч... лицето Х започва да му намеква...с думи, със "случайни" докосвания по време на разговор... Или както хората му викат "Флирт" . Успех!

П.с. Ако искаш може да му дадеш координатите , аз ще му кажа , че го харесваш много?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Покани го някой път "небрежно" да излезете,прави му намеци,постоянно търси близост с него,продължавайте така в скайп,пък и той може вече да се е усетил.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Леле ,мале
    какво ли не,вече ходи в университет?! -.-"
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си