- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен ли съм ? Какво да правя ?
Значи тука веднъж като разхождах кучето имаме една чешма и то паркче такова и ходя там да го разхождам.. И веднъж като ходих видях една позната тя не ми е приятелка а просто на здравей здрасти и се поздравихме тя беше с едно момиче там .. И тя ме запозна с нейната приятелка.. Естествено като мъж се загледах в формите и а тя си има добро тяло и така запознахме се зех и фейса скайпа и почнахме си пишем писахме си около месец понеже тя след като се видяхме за първи път отиде в града а той града е на 20-30 минути път от селото в което живея.А тя тук в село има леля и идва отвреме на време... И Писахме си опознахме се може би не е много редно но аз съм на 24 а тя на 15-16 и общо взето май се харесахме.. И сега онзи ден ми писа че щяла да идва за 1 ден и то снощи се видяхме.. Обаче като почнем да си говорим тя все за секс говори.. Почна да ме пипа по ..Разбира се през дрехите. Обаче тя ми сподели че харесвала и момичета.. И била го правила с момиче а никога не е била с момче.. И аз малко се шашнах.. Оф и така да не ви отекча много аз и казах че много ми е хубаво в компанията ми говорим си за доста неща.. Пък и на мен това ми е втората среща от доста време с момиче.. А просто нямам късмет с тях.. А и имах само 1 гадже до сега.. И то беше преди 5-6 години... И Снощи цяла вечер за нея си мисля.. Днеска цял ден пак за нея си мисля.. Днес щяхме да се видим през деня и да я изпратя да си ходи в града .. Обаче така и не ми се обади званях и писах и смс-и не отговаря ? И ми е още по зле и тъпо така.. да не би нещо да е станало и да ме е отрязла по незнайна причина за мен ? И не знам какво да правя.. Дори снощи като я изпратих не я целунах по устата а по бузките хаха.. Тя се усмихна и тва беше.. Общо взето не знам това че си пада и по момичета и го е правила с тях.. А и че е на 15-16 ... Не знам ? Кво предлагате ?
Бтв пиша като идиот извинете ме .
Пут йор гън ин йор файс енд жъст пул да тригер!
Такам..... наистина пишеш като идиот ...
За любов не съм сигурна ,че мога да говоря. Но като се има в превид ,че не си имал връзка с момиче от доста време може и да си се влюбил.
Моят съвет е да почакаш известно време след което пак да и се обадиш примерно няколко дни. Ако наистина я харесваш и ако това е взаимно не бива да те притеснява ,че е малка и ,че има странни склонности...
Това ,че ти е говорела за секс звучи нормално ,но за мен е странно момиче да го споменава. И факта ,че те е опипвала изглежда ,че е малко лесно момичето. Направо се е предложила.
Сега най-вероятно е сърдита ,че ти не си отвърнал на желанието и за секс и ,че си я целунал по бузата може да мисли ,че се отнасяш с нея прекалено сериозно а тя желае авантюра.
По принцип не е много хубаво момичета на тази възраст да се занимават с по големи от тях с 5 6 години ,защото момичето иска забавление а едно момче на 24 сериозност и партньор на който да разчита.
Щом ти се отсърди поговори с нея какво мисли за вас като двойка.
А ако не ти се отсърди и откаже да говори с теб просто я забрави и продължи напред с момиче което знае какво иска.
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Първо:това ебавка ли е ?!
Второ :аз напълно се втрещих,това да си момиче и то такова каквото е това ,направо си било убийствено.
Ти като си на 24,мозък в тая глава с годините, развивал ли си ?Вземи се хвани в ръце, и си намери свястно момиче.Това ,че го е правила с момиче,не мисля,че е особено похвално и то на нейната възраст.Може би е решила да си продължи с тая ориентация,а ти просто вече си бита карта (:.
Соз,че всичко беше така хапливо,но при положение ,че имаш глава на раменете си...това е абсурдно.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
1. Силно ме боли от необратимата неграмотност, царяща из села и градове, поля и дерета....
2. проблем пред закона е да имаш връзка с малолетна/непълнолетна
В житейски контекст и също толкова успешно и в един по-интимен контекст, а именно- самозадовояването, държа да отбележа: Силата не решава нищо! Уважението, докосването е всичко.
като видях ,че е на 15-16 спрях да чета![]()
няма да се получи![]()
theo <333
за темата не знам.. по-добре не се занимавай защото май не знае какво иска.. и едно ми стана инт. значи пипате се по интимни зони ама една целувка не докарвате.. това дали си влюбен - само ти си знаеш.. възможно, но според мен щом питаш тук и не си сиг. значи не си влюбен,а е просто привличане.. и друго разбрах.. момичето май иска секс от тебе,а това как ще приемеш нещата,които върши на 15-16г. е твой проблем.. аз лично не бих се занимавала..
![]()
Ти си идот, нормално да пишеш така, щом не знаеш как да се оправиш с една 16 годишна работата не е добреПървоначално написано от xxxSS
![]()
Еми това е че е малка а аз неискам да я чукам защото и аз не съм го правил а и не искам да ме има за секс играчка..
1. Не е редно 24 годишен да се занимава с 16 годишни момичета, но е нормално.
2. Нормално е 16 годишни момичета да се занимават с 24 годишни, но не е редно да имат връзка с тях.
btw - някоя на твоята възраст по-така няма ли? Нещо много си свалил летвата ми се струва...
И аз така..Първоначално написано от gummybear
![]()
awerw♥
Правила е с*кс с човек от същия пол, кои знае в кои филм за възрастни го е гледала, ти пък кво и вярваш. Нали трябва да е интересна пред баткото. Звъни и след 2-3-4 дни.
Да бе и на мен ми стана много интересно, как по-точно е правила секс с момиче, а никога с момче. Май не знае вярната дефиниция за секс.Първоначално написано от Noja
![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
какво прави днешната младеж,думи нямам,като знам,че първата целувката ми е е била на 14-15,какви неща вършат на тая възраст
по темата: тя просто е загоряла и иска секс![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от Mi6inka
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Към автора, не искам да те плаша или нещо такова....само, че аз преди бях точно като нея (+ това че харесвам момичета също!) и според те разиграва....и аз съм го правила не е кой знай кво, но си е забавно, особено като й се връзваш.Но все пак я питай де...може пък да съм в грешка,знае ли човек?!
Това е типично самозалъгване. Чети за него тук http://progresiray.me/osnova/statii/...lagvaneto.htmlПървоначално написано от xxxSS
Made by God, improved by Devil
Сайт относно стила и съблазнението на жени. http://progresiray.me