.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Много е гадно

Много е гадно да загубиш приятел и то за мен беше истински приятел . Имах една тема за едно момиче с което не се получи а сега тя ми отне и него това е адски долно и подло незнам как да го опиша няма такава болка нямам думи .. направо неискам да съм на тоя свят нестига че живея в Англия от четири месеца и нямам нито един приятел всичко остана в България . Сега и тях да ги загубя .. ;[

Съжелявам за тупата тема ,но просто исках да кажа на някои плюйте ме каквото искате ме правете тролете на воля не ми пука ;[[

Как така ти го е "отнела"? Това да не е баничка? Какъв приятел ти е бил че да те остави заради някаква курва? (Извинявам се, ама само такава би разделила 2ма добри "приятеля")

Цитирай Първоначално написано от npace
    Как така ти го е "отнела"? Това да не е баничка? Какъв приятел ти е бил че да те остави заради някаква к***а? (Извинявам се, ама само такава би разделила 2ма добри "приятеля")
    ..не се извинявай тя си е курва да са живи и здрави

охх немога да спа

Повече от фен
    Ти си в Англия, всички хора около теб са нови. Огледай се малко, дръж се приятелски, излизай с новите хора. Ако не стане, пробвай с други и така. И стига си мрънкал. Прав си, че всичко е останало в България - цялата гадна история е в България

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ела на себе си. Нито момичето струвало , нито приятеля ти е бил такъв. Остави всичко в България и започни нова страница в живота си , тъкмо имаш тази възможност. Да плачеш , да страдаш - нищо няма да промениш. Забрави ги и двамата , и гледай напред.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ела на себе си. Нито момичето струвало , нито приятеля ти е бил такъв. Остави всичко в България и започни нова страница в живота си , тъкмо имаш тази възможност. Да плачеш , да страдаш - нищо няма да промениш. Забрави ги и двамата , и гледай напред.
    +

Просто се възползвай, че си там и имаш много възможности за нови запознанства и приятелства. Представи си ако си беше тук и да стане това, щеше да ти е още по-отвратително.

И само може да си извадиш поука относно приятелството след тази случка

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    И все още си мислиш че ти е бил истински приятел?!?
    Стегни се,ти си на ново място и това идеална възможност да започнеш живота си на ново на чисто

благодаря на всички за отговрите

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от Th3W0lF
    благодаря на всички за отговрите
    Много весел стана изведнъж.. care to share?

Що се отнася за това с новите приятели... малко е трудно, при условие че най-вероятно знае достатъчно английски за да яде бой някаде (такъв е лафа не се фрапирай ). Дано да има някои българчета там че иначе трудно. Но споко, всяко начало е трудно.

anonymous708973
    Guest
    Боже, ако можеше ей сега да замина за Англия... направо политам!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Боже, ако можеше ей сега да замина за Англия... направо политам!
    ++++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си