.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Есенна хрема

Здравейте!
    От няколко дена все имам хрема,навсякъде с кърпичките ,вечер като легна ми е затъкнат носа и едвам спя.Не ме боли гърло ,нямам температура ,нямам абсолютно нищо друго.Имате ли някакви предложения да се оправи това,по възможност да не е с лекарства
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Фен
    Град
    Пловдив
    И аз съм така

Голям фен Аватара на reperw
    У вестника пише,че тфа било по страшно от грип незнам

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз по принцип страдам от сенна хрема и когато настъпи есента съм същата като теб, минимум 3 седмици.
    Това не е нещо, което се лекува...за съжаление. Но все пак можеш да си вземеш хубави капки за нос. Поне да не ти се затъква носа, докато спиш.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Преди бях по 4 месеца с хрема .. махнаха ми 3-тата сливица и ми мина, останах само с храчки

ТО Е БЕЗ РЕЦЕПТА! Представлява разтвор от морска вода, ако не се лъжа, и разтваря секретите. Действа доказано

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Moerder

ТО Е БЕЗ РЕЦЕПТА! Представлява разтвор от морска вода, ако не се лъжа, и разтваря секретите. Действа доказано
    И аз го ползвам. Овлажнява лигавицата и същевременно отмива всичко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от Moerder

И аз го ползвам. Овлажнява лигавицата и същевременно отмива всичко.
    Как се казва точно и на каква цена е?
    Аз ползвам Фликсоназе, почти целогодишно..бяха ми го изписали и ми казаха, че няма проблем.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Sterimar. 12 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз ползвам морска вода Мукоплант на д-р Тайс, на 1/2 на цената на Стеримар е, а реално съдържанието е едно и също.

Сенна хрема

Има ново устройство „Фототерапевтично устройство за борба с алергията“, което е много ефикасно.
    То е ефективно оръжие срещу сенна хрема!
    Вече можете да се освободите от хремата и сърбежа в очите. Благодарение на фототерапията, вие получавате помощ, без да се налага използването на спрей за нос и капки за очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си