- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сложна ситуация
Здр. на всички,попринцип не пиша по такива форуми,нито пък занимавам някого с моите проблеми но... Значи харесах си едно момиче и то мен си ме хареса и то много има химия доста,но тя си има фр. иска да се видим постоянно си пишем смс, скайпове,постоянно ми казва колко много ме харесва че ме санува и т.н казва ми че ако оспеем да се видим на саме незнам кво щяла да ми причини :P но постоянно се крие от неиния,казва че няма никакви чувства и че нз как е тръгнала с него от самото начало,но не иска да го остави защото била свикнала с него те ходят половин година.... нз кво да правя как да постъпя,веднъж касаха тя ми звънна и ми каза че сиг пак ще се саберат че и е мъчно,бил ревал по телаходи с него от сажъление, но аз ко да правя дали има смисал да чакам,тя къса с него а той не я оставя, аз ако чакам той да скъса с нея мисля че никога няма да стане защото знае че си е обитак и не може да си намери друга такава.Аз неискам да я оставям защото знам че е свястна,а до сега съм имал връзки за по месец най-много,нз ко да правя.
Е много е свястна ,та го лъже..и с теб ли искаш да ходи от съжаление в един момент? Прави си изводите.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Моля те, слагай малко повече точки, когато пишеш текст !
По темата : Питай я в прав текст... тя хем така, хем така... да реши ! Не си длъжен да и ходиш зад гъза, само защото не знае какво иска.
Да бе като я гледам е много свястна.. Като толкова иска да е с теб, да го зареже и да бъде с теб! Ама и ти прекалено й се връзваш..
П.п.: Купи си правописен речник!!!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
хах тя си знае че аз не съм като него женичка,казвал съм и че аз не плача за никой, непокист съм ако не варвят нещата оставям всичко, казал съм и че не съм като него като кученце..... много смешни хора има по тоя святПървоначално написано от bitchwolf
не ми се пише правилно точно сега и знаци искам да чуя мнения не критики без да засягам никой!Първоначално написано от marin4itu
Да , да , много те обича , че още е с него. Хайде стига с тези измишльотини , че ходи с него от съжаление - няма такива работи. Защо ли си мисля , че тя те държи един вид като резерва. Но определено не виждам кое й е свястното , първо , защото лъже приятеля си , второ - баламосва тебе. А и не забравяй, че ако нещата се получат между вас , същото може да се получи и с тебе.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еми питах я още в началото дали се ебава с мен и ми каза че няма нищо такова просто и трябвало време, не съм от хората които ходят по гъза на някойПървоначално написано от Mi6inka
права си! и аз мисля по същия начин,но имам фр с който са били в една компания и той ми казва някой неща още от преди да я познавам,затова си вадя такива изводи че е свястна...Първоначално написано от SmilezZz
Първоначално написано от Kiro895
Еми като не си тогава какво още и се плюнчиш.
Еми да ти кажа чакам да се видим, не сме от много близо, пък не ми се говори по тела че всички са все смели по него,пуснах темата защото нали на жените уж все им трябва време,а аз не съм по чакането,трябва да я видя и да говорим по-сериозноПървоначално написано от Mi6inka
Виж какво, ако една жена иска да е с теб, ще направи всичко възможно да е с теб, а тази твоята още се колебае, несигурна е, просто не знае какво иска.. Нещо ме навежда на мисълта, че сте на около 15-16 години..
П.п.: Човек, когато пише грамотно, пише на всякъде така.. Недей ми обяснява, че тук не ти се пишело правилно..
тя е на 16 аз 18,знам че незнае ко иска,но просто исках поне веднъж да разбера моето мислене дали е правилно и от всичките мнения разбирам че е правилно,неискам да се надпирам за писането защото в нета нито ме знаеш кой съм нито какъв съм,можем само да си се надпираме, аз се дразня от такива неща няма смисъл да ти обеснявам... мс за мнениетоПървоначално написано от marin4itu
еми да бях Ванга да ти кажа ко си мислиш,откъде да знам ко си мислиш и за кво го мислиш!Първоначално написано от Mi6inka
![]()
вижте се, налази я, ама по-настоятелно, когато дойде моментът. ако пак се дърпа - ножичка.
REGGAE BOOM <3
Абе мене и не ме интересува кой си и какъв си! Обаче ако оная те размотава още, прави си сметката колко държи и иска да е с теб!
Като толкова много те харесва ще скъса с него и ще му обясни, че между тях няма как да има нещо повече... или че просто си пада по друг и няма чувства към него вече.... Ако не ще, да ти е ясна... поредната кифла дето се опитва да разиграва няколко момчета наведнъж ...
това искам да знам,защото мразя да ме правят на клоун,затова мисля като се видим и като се прави на толкова обиграна просто ще си взема моето за една вечер,после да се оправя,не аз да съм смешника!Първоначално написано от dream1707
ама ти за една вечер ли си?Първоначално написано от Kiro895
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Немога де те разбера нещо,искам да кажа че тя ще ми е за една вечер,както повечето досега то се е видяло че свестни няма...Първоначално написано от bitchwolf
от големия ти опит с жените, си сигурен, че свестни няма.. ти като се примиряваш с 1 вечер, а наричаш онова момче "Обитак".. смятай! Искаш от хората мнение, дават ти го. Различава се обаче с твоето и ся сме недоволнии.. тая твойта любов я остави колко знае кво иска, ти се изясни със себе си кво искаш... ние не те знаем и не те познаваме, както каза, така че ако вече си се изяснил с какво искаш и това е 1 вечер.. окей - хора сяк'ви..)
никъде не казвам че имам голям опит, не казвам че съм сигурен че свестни няма,казвам че е обитак защото аз така си смятам и на хората не съм недоволен от мненията,а ти някакъв терапевт ли си нззз човек ама нищо не си разбрал нищо! зависи си само от нея дали ще ми е за една вечер,не съм го решил защото чакам момент да се видим и да си поговорим,ако се опитва да ме прави на маймуна не искам да оставам по назад от нея!Първоначално написано от Tempest
Да тя сега лъже него,а после ще лъже теб... няма смисъл да си с нея пролича от разказа ти колко е свястна![]()
Просто ми се струваш ,отчайващо филмирания тип (:.Една 16 годишна дрисла ,яко те разиграва..струва ми се забавно.Жестоко ще да е наистина да си на 18. (тц-тц).![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)