- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сложна ситуация
Отгоре, отгоре прочетох мненията. Много сте ми смешни. Аре престанете тука всички да се правите на свети води. Що да не е възможно да е с нейния от съжаление ? И на мен ми е било трудно да оставя момче, което ми реве и т.н и съм продължавала да го търпя от съжаление. Което, признавам, е много тъпо. Просто момичето трябва да си събере "топките" и да го остави като иска да е с автора.
А тва, че щяла и с него да постъпи така... вие във всяка връзка ли постъпвате еднакво както при предишните ? Никога ли не ви се е случвало да сте с някой, към който не чувствате нищо, а просто имате симпатии, а следващия да ви завърти главата и да ви пука повече за него ? И бихте ли постъпвали еднакво с човек, който не ви привлича вече и с човек, по който сте луди. Писна ми от дебилщините ви.
Автора няма как да е сигурен тя как ще се държи, когато е с него, докато не пробва.
Авторе, постави й един вид ултиматум и и кажи, че няма да позволиш да те разиграва и ако иска да е с теб, да остави нейния и да бъде с теб, дотогава да не ти приказва "врели-некипели" (може и да не са, просто се направи, че не й вярваш)... Бъди малко остър и виж какво ще последва от нейна страна. Ако бях на теб щях да започна да й обръщам и по-малко внимание, за да види, че си сериозен.
ако си пичага, няма да има нужда да й падаш на нивото.. не е единствена, можеш да си "набавиш" и други.. просто си се филмирал яката, щото ти говори хубави работи : )) от това, което прочетох, си съгласен и за 1 вечер да си с нея... за да ти мине мерака ли, не знам, ама тва е простотия!Първоначално написано от Kiro895
просто ми се струваш ,отчайващо тъпа саше, което м/у другото ми се струва забавно,аз още не съм се виждал с нея, не четеш ли? или нямаш време защото бързаш да се правиш на интересна?хах ако тя е 16 годишна дрисла аз мога да кажа за теб много неща,нз как определяте кой какъв е като дори не го познаваш, не си го виждала?Първоначално написано от balu4ka
мс имаш право за много неща,исках да пусна темата защото по принцип не споделям много такива неща с фр или някои друг и взех да се замислям дали няма грешка в моето мислене,защото до сега все аз съм този който прекъсва връзките за по един месец,а не съм я пуснал за да ми казват че се филмирам и т.н както и да е,мс за мнениетоПървоначално написано от robles
Още не си я виждал,ама и имаш доверие,разгирава и тебе и гаджето си.
Може да не си единствения с който се държи така.
не съм я виждал насаме,всеки ден я виждам работя у тях,няма как да говоря пред всички такива неща,а и няма време заради работата...Първоначално написано от DeviL_AsS
Хаха,а не съм човека който е на 18 и се жалва по форуми (:Също така,не съм човека който казва "за една вечер, ще си взема моето".Не го определям,аз преценявам.След като искаш мнения,се приготви за всякакви (:Просто,ти не се държиш като пълнолетен (:,нали чатваш.Сега си вземай партакешките и се изнасяй,след като не можеш да сформираш изреченията си с пунктоация ,начало и край..нямаш работа тук ^^.Първоначално написано от Kiro895
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
няма смисъл да се пише повече по темата, заключвайте я !!!
щото не се намери и 1 съгласен с твоето мнение, нали?