.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Отгоре, отгоре прочетох мненията. Много сте ми смешни. Аре престанете тука всички да се правите на свети води. Що да не е възможно да е с нейния от съжаление ? И на мен ми е било трудно да оставя момче, което ми реве и т.н и съм продължавала да го търпя от съжаление. Което, признавам, е много тъпо. Просто момичето трябва да си събере "топките" и да го остави като иска да е с автора.

А тва, че щяла и с него да постъпи така... вие във всяка връзка ли постъпвате еднакво както при предишните ? Никога ли не ви се е случвало да сте с някой, към който не чувствате нищо, а просто имате симпатии, а следващия да ви завърти главата и да ви пука повече за него ? И бихте ли постъпвали еднакво с човек, който не ви привлича вече и с човек, по който сте луди. Писна ми от дебилщините ви.

Автора няма как да е сигурен тя как ще се държи, когато е с него, докато не пробва.

Авторе, постави й един вид ултиматум и и кажи, че няма да позволиш да те разиграва и ако иска да е с теб, да остави нейния и да бъде с теб, дотогава да не ти приказва "врели-некипели" (може и да не са, просто се направи, че не й вярваш)... Бъди малко остър и виж какво ще последва от нейна страна. Ако бях на теб щях да започна да й обръщам и по-малко внимание, за да види, че си сериозен.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Kiro895
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    от големия ти опит с жените, си сигурен, че свестни няма.. ти като се примиряваш с 1 вечер, а наричаш онова момче "Обитак".. смятай! Искаш от хората мнение, дават ти го. Различава се обаче с твоето и ся сме недоволнии.. тая твойта любов я остави колко знае кво иска, ти се изясни със себе си кво искаш... ние не те знаем и не те познаваме, както каза, така че ако вече си се изяснил с какво искаш и това е 1 вечер.. окей - хора сяк'ви.. )
    никъде не казвам че имам голям опит, не казвам че съм сигурен че свестни няма,казвам че е обитак защото аз така си смятам и на хората не съм недоволен от мненията,а ти някакъв терапевт ли си нззз човек ама нищо не си разбрал нищо! зависи си само от нея дали ще ми е за една вечер,не съм го решил защото чакам момент да се видим и да си поговорим,ако се опитва да ме прави на маймуна не искам да оставам по назад от нея!
    ако си пичага, няма да има нужда да й падаш на нивото.. не е единствена, можеш да си "набавиш" и други.. просто си се филмирал яката, щото ти говори хубави работи : )) от това, което прочетох, си съгласен и за 1 вечер да си с нея... за да ти мине мерака ли, не знам, ама тва е простотия!

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Просто ми се струваш ,отчайващо филмирания тип (:.Една 16 годишна дрисла ,яко те разиграва..струва ми се забавно.Жестоко ще да е наистина да си на 18. (тц-тц).
    просто ми се струваш ,отчайващо тъпа саше, което м/у другото ми се струва забавно,аз още не съм се виждал с нея, не четеш ли? или нямаш време защото бързаш да се правиш на интересна?хах ако тя е 16 годишна дрисла аз мога да кажа за теб много неща,нз как определяте кой какъв е като дори не го познаваш, не си го виждала?

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Отгоре, отгоре прочетох мненията. Много сте ми смешни. Аре престанете тука всички да се правите на свети води. Що да не е възможно да е с нейния от съжаление ? И на мен ми е било трудно да оставя момче, което ми реве и т.н и съм продължавала да го търпя от съжаление. Което, признавам, е много тъпо. Просто момичето трябва да си събере "топките" и да го остави като иска да е с автора.

А тва, че щяла и с него да постъпи така... вие във всяка връзка ли постъпвате еднакво както при предишните ? Никога ли не ви се е случвало да сте с някой, към който не чувствате нищо, а просто имате симпатии, а следващия да ви завърти главата и да ви пука повече за него ? И бихте ли постъпвали еднакво с човек, който не ви привлича вече и с човек, по който сте луди. Писна ми от дебилщините ви.

Автора няма как да е сигурен тя как ще се държи, когато е с него, докато не пробва.

Авторе, постави й един вид ултиматум и и кажи, че няма да позволиш да те разиграва и ако иска да е с теб, да остави нейния и да бъде с теб, дотогава да не ти приказва "врели-некипели" (може и да не са, просто се направи, че не й вярваш)... Бъди малко остър и виж какво ще последва от нейна страна. Ако бях на теб щях да започна да й обръщам и по-малко внимание, за да види, че си сериозен.
    мс имаш право за много неща,исках да пусна темата защото по принцип не споделям много такива неща с фр или някои друг и взех да се замислям дали няма грешка в моето мислене,защото до сега все аз съм този който прекъсва връзките за по един месец,а не съм я пуснал за да ми казват че се филмирам и т.н както и да е,мс за мнението

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Още не си я виждал,ама и имаш доверие,разгирава и тебе и гаджето си.
    Може да не си единствения с който се държи така.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS
    Още не си я виждал,ама и имаш доверие,разгирава и тебе и гаджето си.
    Може да не си единствения с който се държи така.
    не съм я виждал насаме,всеки ден я виждам работя у тях,няма как да говоря пред всички такива неща,а и няма време заради работата...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Kiro895
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Просто ми се струваш ,отчайващо филмирания тип (:.Една 16 годишна дрисла ,яко те разиграва..струва ми се забавно.Жестоко ще да е наистина да си на 18. (тц-тц).
    просто ми се струваш ,отчайващо тъпа саше, което м/у другото ми се струва забавно,аз още не съм се виждал с нея, не четеш ли? или нямаш време защото бързаш да се правиш на интересна?хах ако тя е 16 годишна дрисла аз мога да кажа за теб много неща,нз как определяте кой какъв е като дори не го познаваш, не си го виждала?
    Хаха,а не съм човека който е на 18 и се жалва по форуми (:Също така,не съм човека който казва "за една вечер, ще си взема моето".Не го определям,аз преценявам.След като искаш мнения,се приготви за всякакви (:Просто,ти не се държиш като пълнолетен (:,нали чатваш.Сега си вземай партакешките и се изнасяй,след като не можеш да сформираш изреченията си с пунктоация ,начало и край..нямаш работа тук ^^.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Sofiq
    няма смисъл да се пише повече по темата, заключвайте я !!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    щото не се намери и 1 съгласен с твоето мнение, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си