Отгоре, отгоре прочетох мненията. Много сте ми смешни. Аре престанете тука всички да се правите на свети води. Що да не е възможно да е с нейния от съжаление ? И на мен ми е било трудно да оставя момче, което ми реве и т.н и съм продължавала да го търпя от съжаление. Което, признавам, е много тъпо. Просто момичето трябва да си събере "топките" и да го остави като иска да е с автора.
А тва, че щяла и с него да постъпи така... вие във всяка връзка ли постъпвате еднакво както при предишните ? Никога ли не ви се е случвало да сте с някой, към който не чувствате нищо, а просто имате симпатии, а следващия да ви завърти главата и да ви пука повече за него ? И бихте ли постъпвали еднакво с човек, който не ви привлича вече и с човек, по който сте луди. Писна ми от дебилщините ви.
Автора няма как да е сигурен тя как ще се държи, когато е с него, докато не пробва.
Авторе, постави й един вид ултиматум и и кажи, че няма да позволиш да те разиграва и ако иска да е с теб, да остави нейния и да бъде с теб, дотогава да не ти приказва "врели-некипели" (може и да не са, просто се направи, че не й вярваш)... Бъди малко остър и виж какво ще последва от нейна страна. Ако бях на теб щях да започна да й обръщам и по-малко внимание, за да види, че си сериозен.