Цитирай Първоначално написано от Kiro895
Цитирай Първоначално написано от Tempest
от големия ти опит с жените, си сигурен, че свестни няма.. ти като се примиряваш с 1 вечер, а наричаш онова момче "Обитак".. смятай! Искаш от хората мнение, дават ти го. Различава се обаче с твоето и ся сме недоволнии.. тая твойта любов я остави колко знае кво иска, ти се изясни със себе си кво искаш... ние не те знаем и не те познаваме, както каза, така че ако вече си се изяснил с какво искаш и това е 1 вечер.. окей - хора сяк'ви.. )
никъде не казвам че имам голям опит, не казвам че съм сигурен че свестни няма,казвам че е обитак защото аз така си смятам и на хората не съм недоволен от мненията,а ти някакъв терапевт ли си нззз човек ама нищо не си разбрал нищо! зависи си само от нея дали ще ми е за една вечер,не съм го решил защото чакам момент да се видим и да си поговорим,ако се опитва да ме прави на маймуна не искам да оставам по назад от нея!
ако си пичага, няма да има нужда да й падаш на нивото.. не е единствена, можеш да си "набавиш" и други.. просто си се филмирал яката, щото ти говори хубави работи : )) от това, което прочетох, си съгласен и за 1 вечер да си с нея... за да ти мине мерака ли, не знам, ама тва е простотия!