С много мъка , ще пиша тук сега.
Преди 15мин приятелката ми съобщи че не иска да е с мен . Трябвало всеки да поема по своя път. Меко казано съм разбит , защото на 4-5 пъти се разделяхме и сдобрявахме .. ( това всеки ден ) .. Цял ден бяхме скарани и не се търсехме , аз и писах СМС- и тя не отговаряше .. и сега си махна всичко от скайп , фейсбука и тк.н.
АДСКИ МИ Е ГАДНО.
Незнам как да продължа ;(
Незнам какво да правя , чуствам се много гадно като си помисля че ще се вижда с момчета , че ще си прави кефа .. а аз ще страдам. Тя се държеше ужасно и ми каза че за нея съм бил материален и че нямала чуства. После ми каза искам да съм с тебе и само с теб , а днес вече окончателно ме напусна. Съкрушен съм и МНОГОО Объркан и незнам какво да правя ..
Утре щяхме да направим година и половина . Бях и купил подарък всичко , щях да я изненадам. Има разни неща в къщи и незнам как ще си ги вземе , аз съм тотален аут просто .. ибахти болката право в сърцето.На въпроса как си ми отговори не много добре. Имах надежда , че ще си направим годинката и половина , а тя ме заряза 4-5 часа преди това . Незнам как да постъпя. Моля за съвет...