.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Прибързано ли е?

Здравейте значи имам въпрос относно 1 вата среща ще излезем за 1 ви път с едно момиче аз съм си я харесал много всичко от скоро се познаваме пишем си постоянно говорим като се видим но никога не сме излизали само 2 мата добра идея ли е ако я целуна на 1 вата ни среща или е много прибързано и ако някой има съвети къде е готино мястото и е подходящо да се отпусне повече (Варна) мерси предварително

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Всеки различно реагира на целувка при първа среща. Аз и приятеля ми се цеунахме на първата ни среща а като имаш напредвид, че преди това бяхме излизали точно един път и то с приятели.
    И както си седяхме на една пейка в парка и се кефихме на светлите си очи ми каза: "Знаеш ли как искам да те целуна..." Което сега като се замисля е било доста по-добре отколкото направо да ми се нахвърля Така, че или направи някакъв намек за действията си като говорене или приближаване до устните или направо я сграбчи и целуваааааааай

А иначе за места във Варна какво по хубаво от разходка по първа алея.. при залез... оооо
    И преди това идете в някое по тихо кафене и след това и предложи да се разходите

Мега фен Аватара на Mi6inka
    На мен пък лично не ми допада тази идея.Ама то си е до човека. Ти някак си ще усетиш накъде бие разговора и как върви самата среща и ще усетиш дали е подходящо за целувка или не.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    На мен пък лично не ми допада тази идея.Ама то си е до човека. Ти някак си ще усетиш накъде бие разговора и как върви самата среща и ще усетиш дали е подходящо за целувка или не.
    Съгласна съм. Просто ти самият ще усетиш кога е правилното време , за да я целунеш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    За мен най-романтичното място ще е точно сега като няма много хора по плажа.. да вървите по пясъка хванати за ръка.. /ех, как искам да живея във Варна/ Според мен не я целувай още на първата среща, но зависи как протече разговора.. и погледите т.н.
    А тя харесва ли те?

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Идеята за разходка по плажа (особено ако е по залез)
    А ако всичко върви добре,усетиш че и тя те харесва,не виждам нищо лошо да я целунеш на първата среща,но както казаха по-добре прецени тогава

anonymous708973
    Guest
    Баш на първа среща...
    Макар че пък при мен се е случвало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си