.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Защо това момиче започна да ме мрази?

Здравейте. Имах връзка с едно момиче. Правили сме секс. Един ден обаче се случи нещо. Тя не дойде на срещата, а после ми каза, че вече няма да можем да се виждаме, защото има проблем с родителите й. Предложи ми да се виждаме само на 1 място, но аз казах, че няма смисъл да сме гаджета вече. Та скъсахме мирно, без бой, сълзи и т.н.
    След известно време реших да се поинтересувам какво прави и т.н. Оказа се, че ме мрази, но аз не мога да разбра каква е причината. Бях й първия, и се обичахме много, но защо след раздялата ни започна да ме мрази?
    Дали е възможно да ми отговорите? Ако може момичета да кажат защо.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ох, че си прост ... с извинение

Много сте се обичали дрън дрън... иначе има ли някакъв проблем веднага си се отказал да бъдеш с нея... а момичето явно е искало да е с теб, щом ти е предложило да се виждате въпреки пречките там с родителите й ..
    Бил си и първия, обичала те е явно... а ти така си я резнал, сякаш хич не ти е пукало за нея...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Тя е имала проблем с родителите си и е имала нужда от теб, а ти си я зарязал.. Ми какво няма да те мрази?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Сам си си го направил...няма да те е намразила щото ей така и е скимнало.

Повече от фен Аватара на autumn666
    И аз щях да те намразя
    Ако наистина я обичаше, нямаше да я зарежеш. Имала е проблем, помолила те е да го разрешите по този начин, защото явно не е искала да късате, а ти си и обърнал гръб и после питаш защо те е намразила.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Тя е имала проблем с родителите си и е имала нужда от теб, а ти си я зарязал.. Ми какво няма да те мрази?
    +1
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Град
    Софийските потайности
    http://vbox7.com/play:e95b5362
    Точната песен за автора !!!
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Явно е имала много силни чувства към теб... и след като ти си я зарязал, тя нямала никакъв друг избор, освен да те забрави, но да ти кажа не се забравя току така лесно, щом сърцето обича, това само и единствено с омраза се преодолява... Изпитвала съм го и знам какво е, може и да нямаш никаква представа, но да ти кажа ужасно боли!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Щото си идиот.
    Момичето е имало проблеми,имало е и чувства към теб и е искало да се виждате,ти си я отрязал по супер бруталния начин.И още по-тъпото е,че не осъзнаваш защо ти се дразни.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Имала е нужда от теб,ти си я заебал в тежък момент....защо ли те мрази

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Ох, че си прост ... с извинение

Много сте се обичали дрън дрън... иначе има ли някакъв проблем веднага си се отказал да бъдеш с нея... а момичето явно е искало да е с теб, щом ти е предложило да се виждате въпреки пречките там с родителите й ..
    Бил си и първия, обичала те е явно... а ти така си я резнал, сякаш хич не ти е пукало за нея...
    Съгласна,както гледам и всички други са на това мнение..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ама ,ти сериозно си адски тъп >.<.Питаш "защо ме намрази?",мога да ти обясня с прости и ясни няколко изречения,този очакван и нормален факт - реакция.

Ти не си я уважавал.
    Щом се е появил проблем,ти си палил и си я оставил..просто така с лека ръка.Това ме навежда на мисълта,че ти въобще не си държал на нея.Та ,как очакваш да се чувства момичето?!Най-добре я отърви от себе си,както си направил и преди време.(правилно решение).Аз ако бях ,след подобна случка и ситуация ...няма да те погледна.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Щото си идиот.
    Момичето е имало проблеми,имало е и чувства към теб и е искало да се виждате,ти си я отрязал по супер бруталния начин.И още по-тъпото е,че не осъзнаваш защо ти се дразни.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не си я уважавал , нито пък обичал. И повярвай ми , както и да го завъртиш , ти си си виновен , когато си я зарязала в труден момент. Честно казано , аз също бих те намразила.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Благодаря за отговорите!
    Да, имате право да мислите по този начин. Аз в началото може би трябваше да напиша как стана всичко.
    Един ден тя щеше да идва в нас. Чаках я 2 часа на спирката(тя е до нас, просто през 20 мин отивах). Тя тогава си изключи телефона за 5 часа, не ми каза нищо, после като се свързахме вечерта ми каза, че имала проблем и не са я пускали да излезе и можело да се виждаме само пред блока й и т.н вече обясних.
    Аз тогава бях на друго мнение, мислех, че тя не ме е обичала истински, след като си изключи телефона и най-хладнокръвно ми каза, че няма да се виждаме вече.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от vik0883
    Благодаря за отговорите!
    Да, имате право да мислите по този начин. Аз в началото може би трябваше да напиша как стана всичко.
    Един ден тя щеше да идва в нас. Чаках я 2 часа на спирката(тя е до нас, просто през 20 мин отивах). Тя тогава си изключи телефона за 5 часа, не ми каза нищо, после като се свързахме вечерта ми каза, че имала проблем и не са я пускали да излезе и можело да се виждаме само пред блока й и т.н вече обясних.
    Аз тогава бях на друго мнение, мислех, че тя не ме е обичала истински, след като си изключи телефона и най-хладнокръвно ми каза, че няма да се виждаме вече.
    Вината си е в тебе. Именно затова в горния коментар казах , че както и да го увърташ , ти си оставаш виновния. Обяснила ти е , че има проблеми с техните , мислила е за решения на проблема , не искала да те зареже , а ти просто .... нямам думи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Да, аз съм един боклук, прави сте!

Голям фен
    Винаги така става (или поне в повечето случаи) . След всяка връзка ние момичетата си казваме 'омгг как съм могла да ходя с тоя идиот' примерно. И просто ни ставате безразлични или ви мразим . Просто е .
    Или всичко или нищо .

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    "Ако може момчетата да ми кажат" Ти какво - реши,че всички момичета сме неориентирани ли? Хем тя ти е казал да не се виждате,хем ти се сърди,че не искаш да се криеш... Да не ти дреме,че те мрази!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на magita
    ахахха ... не, ти сериозно ли може да си толкова заблуден ?!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Може просто да е комплексарка.
    Ддз, примерно аз също много често мразя бившите си и им се дразня. Не всички, но има такива, които просто си ме дразнят - не съм получила каквото съм искала от тях и почвам да ги хейтвам - това си е обикновено разочарование и психологична реакция, когато си очаквал нещо, а не си го получил.
    Може да е очаквала да ходиш при нея само на това въпросно едно място и да се съгласиш с ощетена връзка, където ходите само на едно място и т.н. и като е видяла, че ти такива глупости и драми не искаш, да се е ядосала.
    Не съм убедена, честно казано, че са й били тооооолкова сериозни разногласията с техните, че това чак да се отразява на местата, на които трябва да се срещате.

Това, разбира се, си е само мое мнение. Може пък да си бил идиот и едва да те е изтрайвала и сега да те мрази, след като вече сте се разделили.
    Може да си бил тъпака,който тя не харесва кой знае колко, обаче я е разочаровал, защото не й е тичал след гъза и пр.
    Много теории и психология може да се намери тук.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на PaffXdd
    ОМГГГ момче .. Ако бях на мястото на мацката .. не да те мразя ами щях да те линчувам .. Как си могъл да я зарежеш така в трудния момент .. Когато тя търси варианти да си запазите връзката въпреки всички проблеми , а ти с лека ръка си я зарязал .. ;х
    ‎" I am male so am I lesbian if I like girls!? "

женско съм ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си