.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: НОВ смесен козметико - практичен лексикон

Цитирай Първоначално написано от HellOfaHottie
    1.Колко често миете косата си?
    В зависимост от нуждите й, но напоследък съм задържала положението да е през ден.
    2.Колко често подстригвате косата си?
    Като започне да цъфти гледам да махам крайчетата. Не съм засичала време.
    3.С каква прическа ви е най - удобно?
    Без стърчащи кичури и такива, които са ми паднали пред лицето. Иначе пусната или сплетена.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?
    Може и по - добре. Искам още дължина и плътност.
    5.Как изправяте косата си?
    С преса или сешоар.
    6.Колко често миете лицето си?
    Сутрин и вечер.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?
    Зависи от времето, странични фактори. Мажа ги с кремчета.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?
    Всеки е уникален сам по себе си. И аз като всеки си имам моите странности, но не смятам да ги споделям тук.
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?
    Не се боядисвам.
    10.Колко често миете зъбите си?
    Сутрин, вечер и като излизам.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    1.Колко често миете косата си? - през ден
    2.Колко често подстригвате косата си? на 3 месеца
    3.С каква прическа ви е най - удобно? с вързана коса
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? да порастне на дължина до бала ми
    5.Как изправяте косата си? с преса
    6.Колко често миете лицето си? 2 пъти на ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Преди ми излизаха повече. С лосион акне аут актив и " акни каре ремовър " за измиване
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Не
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? В момента не , но другата година искам да я боядисам в светло червено
    10.Колко често миете зъбите си? 2 пъти на ден
    Memento mei, memini tui!

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

1.Колко често миете косата си? През ден-два,но гледам да не е толкова често...
    2.Колко често подстригвате косата си? 2 пъти в годината, а връхчетата само на 3-4 месеца
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Пусната коса
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? Да, на скоро започнах отново да си правя домашни маски и положението значително се подобри. Сега искам само да е по-дългичка
    5.Как изправяте косата си? С преса, рядко със сешоар

6.Колко често миете лицето си? Сутрин и вечер
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не много често, ползвах салицилов спорт преди, сега нямам проблем с пъпките
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Дам... очите

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Да, в тъмно кестеняво/черно и ако можех да върна времето назад определено не бих се боядисала, имах хубав естествен цвят
    10.Колко често миете зъбите си? Сутрин и вечер

Супер фен Аватара на RainbowGirl

1.Колко често миете косата си? 2-3 пъти в седмицата.
    2.Колко често подстригвате косата си? Честно казано като забележа, че е цъфнала или когато формата не ми харесва.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Пусната или вързана.. все ми е едно.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? Като цяло да, доволна съм.
    5.Как изправяте косата си? С преса или четка и сешоар.

6.Колко често миете лицето си? 2-3 пъти дневно.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Мда, за жалост ми излизат. Нямам акне, но ги третирам с Акне аут.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникално, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Често ми правят комплименти за косата и за ноктите.. ама те са друг въпрос.

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не я боядисвам.
    10.Колко често миете зъбите си? 2 пъти на ден.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на breathless

1.Колко често миете косата си? - Всеки ден/през ден.
    2.Колко често подстригвате косата си? - Когато нацъфти ... да кажем на 2 месеца.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? - Зависи, вързана предполагам.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - Горе долу, само да ми беше гладък косъма, ако така се нарича и да нямах няколко изгорени кичура. xD
    5.Как изправяте косата си? - С преса.

6.Колко често миете лицето си? - Два пъти дневно.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - Веднъж седмично да кажем, позлвам Акне аут.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Хубави нокти, въпреки, че се срещат, но все пак.

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Не.
    10.Колко често миете зъбите си? Два пъти дневно обикновено.

1.Колко често миете косата си? През ден-два.
    2.Колко често подстригвате косата си? ? На 2-3 месеца ми обират цъфналите краища само.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? С пусната коса.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали ощe? Попринцип съм доволна, но бих искала да е по-дълга. 5.Как изправяте косата си? С преcа, всеки ден.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не ми излизат.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Имам хубава кожа, но чак уникална - не. Косата си харесвам много.
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не се боядисвам, така и смятам да остане. (:
    10.Колко често миете зъбите си? 2-3 пъти дневно. (:

1.Колко често миете косата си? - 1-2 пъти в седмицата, не ми емазна косата и не е хубаво да я миеш много, защото се истощава
    2.Колко често подстригвате косата си?- когато ми писва с една и съща прическа и когато краищата са цъфтели ..
    3.С каква прическа ви е най - удобно? - Със всякаква ;d
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали ощe? - --Пoпринцип съм доволна, но бих искала да е по-дълга.
    5.Как изправяте косата си? - изправям с преса, но мнооого рядко ..
    изправям с преса, но мнооого рядко ..
    6.Колко често миете лицето си? - 2-3 пъти дневно.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? -само в началото на цикъла ми излизат и после изчезват .. )
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - Ами може ..
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Не се боядисвам, така и смятам да остане.
    10.Колко често миете зъбите си? 2-3 пъти дневно

Голям фен Аватара на bet3to
    1.Колко често миете косата си? - 2-3 пъти в седмицата
    2.Колко често подстригвате косата си?- рядко 2-3 пъти в годината
    3.С каква прическа ви е най - удобно? - С вързана по принцип, но не се харесвам
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали ощe? - --Ами ако не е правена нищо е ужасна, искам да е винаги права
    5.Как изправяте косата си? - преса доста често
    6.Колко често миете лицето си? -2 пъти дневно
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? -ами напоследък нещо почнаха да излизат. Мажа ги с разни тоници, маски
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - Ами незнамм
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Не се боядисвам
    10.Колко често миете зъбите си? 2 пъти дневно

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    1.Колко често миете косата си? През ден-два.
    2.Колко често подстригвате косата си? ? Не я подстригвам.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? С пусната коса.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали ощe? Попринцип съм доволна, но бих искала да е по-дълга.
    5.Как изправяте косата си? Не я изправям.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Мама ми ги стиска.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Имам хубава кожа, но чак уникална - не. Косата си харесвам много.
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не се боядисвам, така и смятам да остане.
    10.Колко често миете зъбите си? 2-3 пъти дневно.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

1.Колко често миете косата си? 2 пъти седмично
    2.Колко често подстригвате косата си? 2-3 пъти годишно
    3.С каква прическа ви е най - удобно? естествена (т.е. къдрава) пусната коса
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? Да е още малко по-дълга
    5.Как изправяте косата си? Изправям я долу-горе 1 път на два месеца. Първо я измивам с шампоан за изправяне и после я изправям пласт по пласт. 45 минути ми отнема
    6.Колко често миете лицето си? Поне веднъж на ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? След цикъл ми излизат, иначе нямам. Слагам им крем Здраве
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Въпреки че почти всички къдравелки си изправят косата аз си обожавам моята. Плюс това не е нито суха, нито цъфтяща...
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Не
    10.Колко често миете зъбите си? 2-3 пъти на ден

(нищо лично, ама лексикона е малко глупав, мислех че ще е по-интересен)

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    1.Колко често миете косата си? - През ден
    2.Колко често подстригвате косата си? - На няколко месеца.. обикновено като видя, че е "цъфнала" и ходя да се подстригвам и да ми обират цъфтежите... ама не броя на колко месеца
    3.С каква прическа ви е най - удобно? - Спусната .. косата ми е на стъпала и като я вържа и стърчи и стои много странно... малко прически мога да направя като хората ;д
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - Ми доволна съм си ... горе долу... иска ми се да е мааалко по-светла, но не искам да я боядисвам
    5.Как изправяте косата си? - Ъм.. с преса ;д ...изправям на пластове, първо най-отдолу и така на горе ;д

6.Колко често миете лицето си? - Ми на ден по два пъти
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - Най-много се радвам за това, че не ми излизат никакви пъпки ^^ .. ако случайно излезе някоя то е преди да ми дойде
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - Само усмивката... харесвам си зъбите ;д въпреки че са леко странни ;дд

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Само веднъж съм я боядисвала, черна с безамонячна боя ... сега имам само русо на най-долния пласт коса ;д ... и ще го боядисвам друг цвят, защото ме дразни ;д
    10.Колко често миете зъбите си? - два пъти на ден ... някой път повече

Голям фен Аватара на wenii

1.Колко често миете косата си? през дев или всеки ден
    2.Колко често подстригвате косата си? 2,3 пъти годишно май
    3.С каква прическа ви е най - удобно? на кокче
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? да, доволна съм.
    5.Как изправяте косата си? преса
    6.Колко често миете лицето си? еми около 5 пъти на ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не ми излизат често (чукам на дърво :дд )
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - нямам такова самочувствие :д
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не, не се боядисвам, харесвам цвета си !
    10.Колко често миете зъбите си? еми 3 пъти на ден ..
    : ))

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3

1.Колко често миете косата си? през ден
    2.Колко често подстригвате косата си? 2-3 пъти в годината
    3.С каква прическа ви е най - удобно? когато съм върсзана, но рядко ходя така
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? 1 кичур от бретона ми да не стърчи постоянно
    5.Как изправяте косата си? С преса

6.Колко често миете лицето си? не ги броя
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? салицилов спирт.... ине мн често предимно 1-2 дни преди да ми дойде
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? единствено и само коса много често ми я хвалят... мека, лъскава, гъста

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? не си боядисвам косата нямам и това намерение
    10.Колко често миете зъбите си? ъъм.... когато съм в нас лсед всяко хранене, а ако не съм... не знам всеки път различно

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    1.Колко често миете косата си? - През ден.
    2.Колко често подстригвате косата си? - На 1-2 месеца.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? - С пусната коса или на кок.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? - Доволна съм.
    5.Как изправяте косата си? - С преса.

6.Колко често миете лицето си? - 2-3 пъти дневно.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - Не много често.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Може и да притежавам,не знам. ;д

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Боядисах я само веднъж в черно.
    10.Колко често миете зъбите си? - 2 или 3 пъти дневно.
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

1.Колко често миете косата си?През ден.
    2.Колко често подстригвате косата си?На 3-4 месеца.
    3.С каква прическа ви е най - удобно?С пусната коса.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още?Доволна съм.Може би още 4-5 см.
    6.Колко често миете лицето си? 3-4 пъти на ден.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?Не.С разни кремчета.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Да.
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят?Не.
    10.Колко често миете зъбите си?3-4 пъти дневно.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Супер фен Аватара на BrokenInnocence

1.Колко често миете косата си? 2-3 пъти в седмицата
    2.Колко често подстригвате косата си? - Гледам да обирам връхчетата не по-рядко от веднъж на 2-3 месеца. Иначе по-сериозни подстрижки по-рядко.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Пусната, кок...
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? Доволна съм като цяло, здрава е и изглежда добре, но бих искала да й подсиля малко цвета в най-скоро време.
    5.Как изправяте косата си? С преса... доста рядко, по принцип си я държа в естественото й състояние - начупена, към къдрава.

6.Колко често миете лицето си? Сутрин и вечер.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? За щастие вече не, от време на време се появява някоя мъничка преди цикъла. Не ги лекувам по някакъв определен начин, просто си използвам редовните продукти за поддържане на кожата на лицето и те си се махат бързо.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Очи.

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Дам, всякакви цветове lol В момента е червеникава. Не, не бих спряла.
    10.Колко често миете зъбите си? Задължително сутрин и вечер, понякога и след като обядвам.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

1.Колко често миете косата си? 2 пъти седмично
    2.Колко често подстригвате косата си? - Обирам връхчетата на 2-3 месеца.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Вързана или плитка..
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, какво бихте желали още? Еми трудно ми е да преценя :Д Здрава е, с блясък, но много цъфти ( въпреки,че не използвам преси,маши) и тъй като я пускам да расте е малко безформена, нооо ...
    5.Как изправяте косата си? Не се изправям.. има 1 или 2 пъти да съм се изправяла през живота ми...

6.Колко често миете лицето си? Вечер със скраб .
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не ми излизат пъпки..
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Много харесвам формата на веждите ми, очите ми и това че нямам пъпки

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Рядко я къносвам червена
    10.Колко често миете зъбите си? Задължително сутрин и вечер, понякога и след като обядвам.
    Продавам моделинени дънкулки - ръчна изработка : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EA%F3%EB%EA%E8
    *Албум : https://picasaweb.google.com/102831828017615170057*

****АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е НАМАЛЕНО ДО -70 ПРОЦЕНТАА **** :P

-Всеки ден или през ден...

-Два пъти в месеца,само връхчетата...

-С пусната коса или хлабав кок

-Здрава е,има блясък,нооо още малко сантиметри няма да и се отразят зле

-С преса?!

-Сутрин и вечер

-Не,но ако излязат - със салицилов спирт и крем Здраве :д

8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?
    -Не...преди си харесвах миглите,ама сега не толкова.....

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?
    -Черна.Не,не бих.Тепърва започвам с експериментите :дд

-Поне сутрин и вечер,понякога и между храненията..

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    1.Колко често миете косата си? 3 пъти в седмицата
    2.Колко често подстригвате косата си? когато се сетя
    3.С каква прическа ви е най - удобно? вързана
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? искам да е както преди гъста и дълга
    5.Как изправяте косата си? изправям си само бретона с преса

6.Колко често миете лицето си?сутрин и вечер
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не знам, по никакъв начин.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? не

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?не се боядисвам
    10.Колко често миете зъбите си?сутрин и вечер

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    1.Колко често миете косата си? Зависи колко бързо се омазни.
    2.Колко често подстригвате косата си? На 2-3 месеца.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Небрежен кок на високо.
    Адски много я харесвам.Малко стърчи,но няма проблем
    5.Как изправяте косата си? С преса.

6.Колко често миете лицето си? Всеки ден по 2 пъти.Ако имам грим и по-често.Ексфолиант ползвам всяка вечер.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не ми излизат често.Амии почиствам кожата си редовно.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Разбира се.Като начало косата и кожата ми.Кожата ми е адски хубава и макар да съм в най-гадната възраст нямам никакви пъпки.А косата .. хах хората с какви ли не маши се къдрят , ама не има става като мойта.
    маши се къдрят , ама мойта си е естествена.
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не се боядисвам.
    10.Колко често миете зъбите си? 2 пъти дневно.

1.Колко често миете косата си? През два дена.
    2.Колко често подстригвате косата си? На 3 месеца.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Пусната
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? Харесвам си я,може само още малко да порасне.
    5.Как изправяте косата си? С преса.

6.Колко често миете лицето си? Сутрин и вечер.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Нямам пъпки
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Не

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не се боядисвам.
    10.Колко често миете зъбите си? По два пъти на ден.

1.Колко често миете косата си? 1-2 пъти в седмицата
    2.Колко често подстригвате косата си? 3-4 пъти в годината
    3.С каква прическа ви е най - удобно? с вързана коса ми е най-добре
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? еми искам да порасне още малко,за да отида на фризьор и да ми я оформи както аз искам
    5.Как изправяте косата си? не я изправям,не искам да я съсипвам

6.Колко често миете лицето си? всеки ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? ами не много често,мажа ги с крем "Здраве" или с разни други неща на Garnier
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? е чак уникално не,но косата ми е страхотна,всички ми го казват,имам хубави ръце,казват ми,че имам хубава кожа и че е много мекичка но нищо уникално не е

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? не съм я боядисвала никога и нямам това намерение,не искам да я правя нищо,защото ще я съсипя

Мега фен Аватара на Colouring

Два пъти седмично.
    На няколко месеца.Зависи,като я видя,че е нацъфтяла.
    Вкъщи съм абсолютно винаги с вързана коса,навън и пусната.И в двата случая ми е удобно.
    Абе,не мога да се оплача много,но ми се иска да стане по-гъстичка и малко по-бляскава.. но и така си я харесвам.
    Ползвам една бъгава преса,която плаче за смяна.
    Сутрин и вечер,но естествено,през деня също може.
    Не,мога да се похваля с чисто лице,пъпки почти нямам(да чукна на дърво).
    Е,чак пък уникално не знам,но има неща,които си харесвам.
    Не,не се боядисвам и не мисля да го правя.
    Всяка сутрин и вечер.

Супер фен Аватара на sladkalady

1.Колко често миете косата си?-през 2 дни
    2.Колко често подстригвате косата си?- На 4-5 месеца,
    3.С каква прическа ви е най - удобно?-С пусната коса
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?Като цяло съм доволна,но искам да е по-дълга и мекичкА
    5.Как изправяте косата си?Не я изправям

6.Колко често миете лицето си?-Сутрин и вечер с измиващ гел
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?Напоследък ми излизат доста пъпки ,но си го обяснявам с това,че съм в нов град ,в който въздъуха е много замърсен
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?Имам мн.хубави естествени къдрици

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?Да ,боядисвам я черна,но искам да я боядисам в по-светъл цвят.Не съжалявам,че съм я боядисала
    10.Колко често миете зъбите си?-по 2 пъти на ден
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    1.Колко често миете косата си? всеки ден или през ден
    2.Колко често подстригвате косата си? На 1-2 месеца
    3.С каква прическа ви е най - удобно? всякак ми е удобно
    преди години косата ми беше великолепна,но в момента е супер изтощена
    5.Как изправяте косата си? с преса

6.Колко често миете лицето си? сутрин и вечер
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? на месеца една да ми излезе понякога изобщо не ми излиза

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си