.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68

Re: НОВ смесен козметико - практичен лексикон

Цитирай Първоначално написано от HellOfaHottie
    1.Колко често миете косата си? - Зависи: лятото- през ден, а зимата- през 2 или 3.
    2.Колко често подстригвате косата си? - Един път месечно.
    3.С каква прическа ви е най - удобно?- Когато съм на дскл ми е най-удобно с вързана коса, за да не ми пречи, когато пиша, но въпреки това я връзвам рядко.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - Доволна съм.
    5.Как изправяте косата си? - Амиииииииииии... с преса !?

6.Колко често миете лицето си? - Сутрин, преди да изляза, вечер. Общо взето 3 4 пъти на ден.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?- Не ми излизат често. Може би защото си правя маски за лице 1-2 пъти седмично, почиствам си лицето с тоник, или гел-тоник всяка вечер, и след това го мажа с крем за лице.
    8.Мислите ли, че пр
    итежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - [i]Хм, не съм се замисляла.[/i]

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?- Не, не я боядисвам и не мисля да започвам. Ще е голяма грешка. А онзи ден, влизам аз в един магазин и продавачката ме попита какъв номер боя използвам. След като и казах, че не се боядисвам, тя беше учудена и каза, че този цвят много трудно се постигал.
    10.Колко често миете зъбите си?
    - Сутрин, преди да отида на дскл, вечер и ако излизам някъде- преди да изляза.

anonymous708973
    Guest

1.Колко често миете косата си?
    2.Колко често подстригвате косата си?
    3.С каква прическа ви е най - удобно?
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?
    5.Как изправяте косата си?
    6.Колко често миете лицето си?
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?
    10.Колко често миете зъбите си?
    1. На пълни две денонощия.
    2. Напоследък често - на месец, месец и нещо ходя.
    3. Пусната.
    4. Искам да има повече обем в корените и да не се налага да я тупирам, но няма как да стане, тъй като е страшно тежка и колкото и да е къса, пак няма да стане. Искам и крив бритон, но съм лизната и пак няма как. И искам да стои по-дълго къдрава.
    5. С преса.
    6. Два пъти на ден.
    7. Не често, а ако излезе, е бая големичка и е на челото или някъде по брадичката. Ползвам Акне Аут сапун и съм изключително доволна.
    8. М, мисля, че пропорциите на тялото ми са доста добри (винаги има място за още малко бюст, ама нейсе), харесвам си и дължината на краката и извивката по талията и дупето. Едва ли са уникални обаче.
    9. Не я боядисвам, но смятам да опитам някой път.
    10. Всеки път, когато ще излизам + сутрин и вечер.

1.Колко често миете косата си?През 1-2 дена
    2.Колко често подстригвате косата си? Веднъж на три месеца г/д
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Спусната,дигната на конска опашка
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?Да не стърчи толкова и ще е ок
    5.Как изправяте косата си? с преса

6.Колко често миете лицето си?сутрин и вечер
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Нямам много ...
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Не мисля. Казват ми , че имам хубава коса и очи, но не смятам,че е нещо специално

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не се боядисвам . Харесвам си цвета
    10.Колко често миете зъбите си? 2 - 3 дневно

Повече от фен Аватара на fibichkaa

1.Колко често миете косата си? През ден или през два -зависи
    2.Колко често подстригвате косата си? Когато забележа ,че е цъфналаКогато забележа ,че е цъфнала
    3.С каква прическа ви е най - удобно? На кок или вързана . Да е прибрана
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?Доволна съм да . Няма нужда от промяна
    5.Как изправяте косата си? С преса ,ако я изправям изобщо

6.Колко често миете лицето си? 2 на ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Да , но въпреки това нямам нито една по лицето . С кремове
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Другите да кажат
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не съм я боядисвала
    10.Колко често миете зъбите си? 2 пъти дневно

Супер фен Аватара на rosencetooo
    1.Колко често миете косата си? - 1-2 пъти седмично
    2.Колко често подстригвате косата си? - всеки месец или през месец
    3.С каква прическа ви е най - удобно? - с изправена коса
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - да доволна съм
    5.Как изправяте косата си? - с преса за коса ;д

6.Колко често миете лицето си? - няколко пъти на ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - не , когато ми излизат ги лекувам с коректор
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - не съм се замисляла

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Да, боядисвам я . В тъмно кафяво. Може би да..
    10.Колко често миете зъбите си? - Сутрин и вечер , и всеки път когато ще излизам..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    1.Колко често миете косата си? През 2-3 дена.
    2.Колко често подстригвате косата си? Не много,обичам да я оставям да расте.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Ох.. незнам
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? Да не е толкова изтощена И да стане по дълга..
    5.Как изправяте косата си? ... ? С преса.
    6.Колко често миете лицето си? Всяка сутрин.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Зимата ми излизат попринцип,мажа ги с едни лосиончета
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Не мисля.. косата ми както казах е доста изтощена и суха,кожата ми е на периоди ..
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Боядисвам я в черно.Не,не бих спряла.
    10.Колко често миете зъбите си? Сутрин и вечер.

Град
    Стара Загора
    1.Колко често миете косата си? 2-3 в седмицата и зависи кога има нужда.
    2.Колко често подстригвате косата си? 3-4 пъти в годината
    3.С каква прическа ви е най - удобно? на опашка
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? Горе долу ми харесва
    5.Как изправяте косата си? С преса за коса.
    6.Колко често миете лицето си? всеки ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? много рядко
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Ммм ако седна да размишлявам ще се сетя за нещо
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не, не я боядисвам.
    10.Колко често миете зъбите си? Всеки ден сутрин и вечер и преди да излизам.

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3

1.Колко често миете косата си? През ден
    2.Колко често подстригвате косата си?През 2-3 месеца
    3.С каква прическа ви е най - удобно?Изправена коса
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?Бих искала като я изправя да не се начупва
    5.Как изправяте косата си?С преса

6.Колко често миете лицето си? 2 пъти на ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?Не
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?Не

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?Няколко пъти съм си правила червени кичури .. нищо повече
    10.Колко често миете зъбите си?Сутрин , вечер и когато ще излизам с приятеля ми

Голям фен Аватара на Mirage3

1.Колко често миете косата си? 2-3 пъти на седмица.
    2.Колко често подстригвате косата си? На 3 месеца. Просто обичам да имам дълга коса, а и трудно се решавам да отида на фризьор.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? По принцип на опашка, но винаги съм с пусната коса.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? Искам да е гъста и лъскава.
    5.Как изправяте косата си? С преса от 1-2 години, но вече гледам да не я изправям често. Като се замисля след къпане + сешоар изглежда добре.
    6.Колко често миете лицето си?2 пъти на ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Всъщност почти не ми излизат. Ако ми излязат даже и аз не знам как ги махам. Мажа с крем Здраве, пък каквото стане. Трябва да започна да се замислям и за тях.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Кожата ми е светла, както и очите ми са на вампир понякога (оранжево-жълти) - с това се отличавам от останалите.

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не, засега не съм я боядисвала.
    10.Колко често миете зъбите си? По принцип сутрин и вечер, но и преди да изляза също. Даже ползвам и вода за уста от време на време.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise

1.Колко често миете косата си? - През ден.
    2.Колко често подстригвате косата си? - На 2 месеца, случвало се е +/1 някой и друг месец
    3.С каква прическа ви е най - удобно? - Изправям си косата, най лесно, най бързо и се харесвам най много
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? - Може би с 1 тон по светла и повече подхранена
    5.Как изправяте косата си? - Преса, сешоар...
    6.Колко често миете лицето си? - Сутрин и вечер
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? - Рядко, когато ми излезнат се махат бързо... третирам ги с терапии, маски, почиствам си лицето
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? - Всеки притежава нещо такова
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? - Да, шоколадово кафяв
    10.Колко често миете зъбите си? - 2пъти на ден ( сутрин и вечер )

1.Колко често миете косата си? През ден, т.е. 3 пъти седмично
    2.Колко често подстригвате косата си? Зависи - ако я пускам на 6 месеца, иначе на 2-3
    3.С каква прическа ви е най - удобно? - На два пласта
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? Ами да спре да пада
    5.Как изправяте косата си? с преса

6.Колко често миете лицето си? всеки ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? не, с крем Кларина или розова вода
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Не мисля

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не я боядисвам
    10.Колко често миете зъбите си? два пъти на ден

Град
    in my house
    1.Колко често миете косата си? всеки ден или през ден
    2.Колко често подстригвате косата си? на два месеца
    3.С каква прическа ви е най - удобно? на опашка
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? доволна съм, но искам да я изсветля малко
    5.Как изправяте косата си? лесно

6.Колко често миете лицето си? сутрин, като се прибера от даскало и вечер.. демек 3 пъти
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? от време на време,
    AcneOut

8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? странен въпрос.. ами имам много дълги мигли, ако това се брои
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? не я боядисвам, но искам да я изсветля малко
    10.Колко често миете зъбите си? бахти тъпия въпрос (както лицето : веднъж сутрин, след даскало и вечер преди лягане
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

1.Колко често миете косата си? През ден-два-три.
    2.Колко често подстригвате косата си? ? На 2-3 месеца ми обират цъфналите краища само.
    3.С каква прическа ви е най - удобно? Най-удобно ми е с вързана коса, но най-добре се чувствам с пусната.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали ощe? Попринцип съм доволна, но бих искала да е по-дълга.
    5.Как изправяте косата си? С преcа, всеки ден.
    6.Колко често миете лицето си? 2-3 пъти дневно.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не ми излизат.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? Имам хубава кожа, но чак уникална - не. Косата си харесвам много.
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Не се боядисвам, така и смятам да остане. (:
    10.Колко често миете зъбите си? 2-3 пъти дневно. (:
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

1.Колко често миете косата си? Или всеки ден или през ден
    2.Колко често подстригвате косата си? На два-три месеца, понякога даже повече. Ако не смятам подстригването на цъфтежите си самичка
    3.С каква прическа ви е най - удобно? На етажи, с пусната коса и с бритон, макар сега да съм без
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?Доволна съм от това, че е здрава и права, но бих била по-щастлива ако не се омазнява толкова бързо.
    5.Как изправяте косата си? Когато реша - с преса.

6.Колко често миете лицето си? Ъм.. интересен въпрос. 2 или 3 пъти дневно. Задължително сутрин и вечер, а вече зависи ако се гримирам или нещо подобно.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не, само преди да ми дойде. По никакъв начин, чакам ги да минат - тук-там слагам паста за зъби
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?Не мисля, чак пък уникално, определено не притежавам.

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Нем, естествена ми е.
    10.Колко често миете зъбите си?3-4 пъти, макар че съм стигала и до повече. Задължително сутрин и вечер, ако съм в къщи - след ядене и преди да изляза.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

...

1.Колко често миете косата си?- Ами не много често,защото косата се изтощава.Може би през 4-5 дни.
    2.Колко често подстригвате косата си?- Ооо много рядко.Сигурно през 9-10 месеца и всъщност ходя на фризьор не защото имам цъфнали краища,а за да я скъся малко.
    3.С каква прическа ви е най - удобно?- Определено вързана.
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?- Ами не мога да си обясня как всички харесват косата ми само аз не си я харесвам :Д
    5.Как изправяте косата си?- С преса но само най-горните пластове,защото долните са прави и няма смисъл да ги горя.
    6.Колко често миете лицето си?- Сутрин и вечер,а ако съм си вкъщи може и по-често.
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате?-Често ли.. та те не спират да ме измъчват :Д Ползвам антибактериален почистващ гел на орифлейм,мисля че беше.
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?- Както споменах всички много ми харесват косата :Д Аз лично харесвам много очите си.
    9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?- Никога не съм я боядисвала и не мисля в скоро време да започвам.Не забравяйте,че колкото по-малко изтощавате косата си толкова ще е по-хубава.
    10.Колко често миете зъбите си?- Почти след всяко хранене,защото съм с брекети и няма друг начин. [/b]

1.Колко често миете косата си? през 1-2дни
    2.Колко често подстригвате косата си? 1път в месеца-връхчетата
    3.С каква прическа ви е най - удобно?лето-къса коса зима-дълга
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? доло-горе
    5.Как изправяте косата си? не я изправям,но понякога с балсам за изправяне или преса

6.Колко често миете лицето си? 2-3 на ден
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? само кат сме на дск :@ ми със гарниер
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености? незнам..

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? да във кестеняво
    10.Колко често миете зъбите си? 2-3 на ден

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    1.Колко често миете косата си? през ден - два
    2.Колко често подстригвате косата си? веднъж на всеки месец
    3.С каква прическа ви е най - удобно? на стъпала и с крив бретон
    4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още? искам да е още по дълга
    5.Как изправяте косата си?с преса

6.Колко често миете лицето си? 2 пъти дневно
    7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? рядко , с розова вода и крем здраве
    8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?не

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад?боядсивала съм я червена , но сега пак си ми е кестенява и тук таме има малко червено ;d
    10.Колко често миете зъбите си? 3 пъти дневно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си