1.Колко често миете косата си? Или всеки ден или през ден
2.Колко често подстригвате косата си? На два-три месеца, понякога даже повече. Ако не смятам подстригването на цъфтежите си самичка
3.С каква прическа ви е най - удобно? На етажи, с пусната коса и с бритон, макар сега да съм без
4.Доволни ли сте от визията на косата си, каков бихте желали още?Доволна съм от това, че е здрава и права, но бих била по-щастлива ако не се омазнява толкова бързо.
5.Как изправяте косата си? Когато реша - с преса.

6.Колко често миете лицето си? Ъм.. интересен въпрос. 2 или 3 пъти дневно. Задължително сутрин и вечер, а вече зависи ако се гримирам или нещо подобно.
7.Често ли ви излизат пъпки? Как ги лекувате? Не, само преди да ми дойде. По никакъв начин, чакам ги да минат - тук-там слагам паста за зъби
8.Мислите ли, че притежавате нещо уникалко, което не се среща всеки ден - като коса, като кожа, дадености?Не мисля, чак пък уникално, определено не притежавам.

9.Боядисвате ли косата си, ако да какъв цвят? Бихте ли спряли, ако можехте да върнете времето назад? Нем, естествена ми е.
10.Колко често миете зъбите си?3-4 пъти, макар че съм стигала и до повече. Задължително сутрин и вечер, ако съм в къщи - след ядене и преди да изляза.