- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившата му е по-готина от мен
Добре де не мога да разбера защо се е хванал с мен като бившата му поне аз така си мисля е по готина от мен.Като за начало е по слаба и изглежда много готина.Не знам дали съм нещо повече от нея на характер,но не мисля така.Тя има по малка талия от мен.И ми е гадно,че аз не мога да му дам нейното тяло.Вие как бихте се чувствали ако бяхте на мое място?Ако може без шеги.
вероятно повърхностна и безсъдържателна
не съм сигурна
Щом е с теб, значи има защо. Оставете миналото зад вас.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ААаа, не си най-хубаватаааааааааа... Ох, че ми стана приятно да прочета, че има по-красиви от теб. Ох, че ще ми стане още по-голям кеф, като прочета "ми той си хвана по-готина от мене", а тогава направо ще ти се смея до припадък.
Леле, че си зле...![]()
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ако наистина беше по-добра от теб, нямаше да е бивша.![]()
Момиче ^^
Продължаваш с безсмислените теми. Пак ще стане цирк..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ти сериозно ли?От кога слабите са еквивалент за красота?
и какво всъщност те бърка каква е била? Недей си трови живота заради МИНАЛИ неща! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А не си правиш сметка, че може тя да го е зарязала, щото той е некъв смотан? Бившите са бивши с причина, а дали са по-добри или по-лоши от настоящите или бъдещите, много зависи от случая!!!Първоначално написано от arsenalllbaby
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
много вярно!! ..Първоначално написано от Bozichko
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Ако продължаваш с тези повърхностни драми ,ще влезеш в нейния параграф и то "бивши".Това е много подтискащо,особено за една връзка.Бивша му е ,ами нека му е бивша.Не си ли ти тази, която сега е до него?И аз съм си мислила за тези неща,но всякаш това е най-важното?!..
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Бих ти отговорила, но ще се засегнеш.
И спря да се върти за миг земята..
Като не си харесваш тялото, спортувай.
А те защо са скъсали?
Не,че не го харесвам е има какво да е желае.Не знам защо са скъсали пък и ще е малко нахално да го питам.Но до колкото разбрах той е скъсал с нея .Първоначално написано от PinkPan7her
Що пък да е нахално? Имаш правото да го попиташ, стига да пожелаеш, а ако няма какво да крие от теб, би трябвало да ти каже, без да има проблеми от негова страна.Първоначално написано от bonbona102
А иначе, щом сега е с теб, значи не му пука, че тя е била с по хубава визия от теб.
OOO JESUS HELP US!!!!!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Нали беше грозен...сега пък бившата му е много готина...За тъпи ли ни имаш не мога да разбера...![]()
![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
Научи се да говориш с приятеля си като за начало.Първоначално написано от bonbona102
Може бившата да го е скъсала. Всичко е възможно във въображението ти.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пълно е с хубави момичета, но това не означава, че всички трябва да обичат само тях. За едни хубавото е грозно, за други- обратното.
Много бъркаш, че се подценяваш и сама си го правиш. Той е с теб, а не с нея.
И това "да му дам нейното тяло" ме шокира.![]()
![]()
![]()
Ако имаш комплекс се стягай, вместо да го прехвърляш на някой друг или той да ти е виновен, че не се харесваш. така само ще отблъснеш едно момче от себе си.
Има красиви самотни момичета, които уж са съвършени, но са нещастни. Такива са, защото непрекъснато говорят лошо за себе си, а едно момче че предпрочете усмихнатото пълничко същество пред Ледената Кралица.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ